L.A NOIRE δεν παίζει..!!!

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Dimi_Arap » 13 Φεβ 2014, 23:34

Πήγα εκεί που έχει το windows defender ότι βρίσκει απο ιους αλλά δεν έχει τπτ...μόνο ένα εχει που είναι απο κάτι άλλο......Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Dimi_Arap

Δημοσιευσεις : 46

Δημοσίευσηαπό Ernesto » 13 Φεβ 2014, 23:37

Φταιει δεν φταιει αυτο, βγαλε το windows defender και βαλε καλυτερα το avast (μαζι με το spybot search and destroy) τα χρησιμοποιω χρονια και ειμαι υπερ ευχαριστημενος
Άβαταρ μέλους
Ernesto

Δημοσιευσεις : 239

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 13 Φεβ 2014, 23:42

Δε μου το έβγαζε εμένα στους ιούς. Μου το έβγαζε κάπου που λέγεται Ανάλυση Συμπεριφοράς (έχουμε διαφορετικό antivirus, για αυτό δεν ξέρω να σε καθοδηγήσω). Βάλ'το αν γίνεται το αρχείο .exe σε μια άσπρη λίστα, δηλαδή στα επιτρεπόμενα αρχεία, για να δεις άμα έφταιγε αυτό. Τις άλλες επιλογές, σου τις είπα. Παρεμπιπτόντως, το emsisoft το θεωρώ καλύτερο από το avast που ανέφερε ο Ernesto, αν και σύντομα που θα τελειώσει η συνδρομή που έχω, θα βάλω το eset.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό Ernesto » 13 Φεβ 2014, 23:52

To eset ειναι με πληρωμη, το avast ειναι και free και σαν free το αξιολογω
Άβαταρ μέλους
Ernesto

Δημοσιευσεις : 239

Δημοσίευσηαπό Dimi_Arap » 14 Φεβ 2014, 00:02

Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνετε παιδιά...το έβαλα εκει που είπατε και πάλι τπτ...:/
Άβαταρ μέλους
Dimi_Arap

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 14 Φεβ 2014, 01:26

Ε άρα μπορεί να μη φταίει αυτό (εκτός και αν δεν έβαλες το σωστό αρχείο στην άσπρη λίστα). Εκτέλεσε την εφαρμογή με δικαιώματα διαχειριστή. Δες αν πληρείς τις απαιτήσεις για να παίξεις το παιχνίδι. Πήγαινε στις ιδιότητες και επέλεξε να παίξεις το παιχνίδι με παλιότερα windows. Αυτά μού ήρθαν τώρα να σου πω.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσίευσηαπό Dimi_Arap » 14 Φεβ 2014, 05:39

Καλημέρα...!!!
1)Μήπως παίζει ρόλο που το έχω στον 2 σκληρό μου και όχι στο βασικό???
2)Έχω βγάλει το windows defender και έβαλα το avast free..
3)Είπα να δοκιμάσω να κάνω install το παιχνίδι στον βασικό μου σκληρό..το έκανα πατάω launch game ξεκινάει και μου κολλάει εδώ
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Dimi_Arap

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 14 Φεβ 2014, 14:09

Καλημέρα. Τώρα θυμήθηκα. Είχα και εγώ παλιότερα πρόβλημα με το L.A. Noire. Το κακό είναι ότι δε θυμάμαι πώς έλυσα το πρόβλημα. Το είχα ψάξει στο ίντερνετ όμως, για να βρω τη λύση. Νομίζω ότι είχα κατεβάσει κάποιο fix για να λύσω το πρόβλημα - δεν είμαι σίγουρος όμως.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσίευσηαπό Dimi_Arap » 14 Φεβ 2014, 14:12

Βρήκα αυτό εδώ..
http://support.rockstargames.com/hc/en- ... ire-for-PC
και προσπαθώ να βγάλω άκρη...δεν τα πάω και πολύ καλά με τα αγγλικά...:D
Άβαταρ μέλους
Dimi_Arap

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 14 Φεβ 2014, 14:46

Αυτό που σου είπα λέει. Ότι πρέπει να κατεβάσεις το patch ή να επανεγκαταστήσεις το Social Club. Επίσης, ξέχασα να σου πω να κοιτάξεις να εγκαταστήσεις το directx που απαιτεί.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB