- Τώρα είναι 10 Ιούλ 2025, 11:27 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
L.A NOIRE δεν παίζει..!!!
29 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Δε μου το έβγαζε εμένα στους ιούς. Μου το έβγαζε κάπου που λέγεται Ανάλυση Συμπεριφοράς (έχουμε διαφορετικό antivirus, για αυτό δεν ξέρω να σε καθοδηγήσω). Βάλ'το αν γίνεται το αρχείο .exe σε μια άσπρη λίστα, δηλαδή στα επιτρεπόμενα αρχεία, για να δεις άμα έφταιγε αυτό. Τις άλλες επιλογές, σου τις είπα. Παρεμπιπτόντως, το emsisoft το θεωρώ καλύτερο από το avast που ανέφερε ο Ernesto, αν και σύντομα που θα τελειώσει η συνδρομή που έχω, θα βάλω το eset.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Ε άρα μπορεί να μη φταίει αυτό (εκτός και αν δεν έβαλες το σωστό αρχείο στην άσπρη λίστα). Εκτέλεσε την εφαρμογή με δικαιώματα διαχειριστή. Δες αν πληρείς τις απαιτήσεις για να παίξεις το παιχνίδι. Πήγαινε στις ιδιότητες και επέλεξε να παίξεις το παιχνίδι με παλιότερα windows. Αυτά μού ήρθαν τώρα να σου πω.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
Καλημέρα...!!!
1)Μήπως παίζει ρόλο που το έχω στον 2 σκληρό μου και όχι στο βασικό???
2)Έχω βγάλει το windows defender και έβαλα το avast free..
3)Είπα να δοκιμάσω να κάνω install το παιχνίδι στον βασικό μου σκληρό..το έκανα πατάω launch game ξεκινάει και μου κολλάει εδώ

1)Μήπως παίζει ρόλο που το έχω στον 2 σκληρό μου και όχι στο βασικό???
2)Έχω βγάλει το windows defender και έβαλα το avast free..
3)Είπα να δοκιμάσω να κάνω install το παιχνίδι στον βασικό μου σκληρό..το έκανα πατάω launch game ξεκινάει και μου κολλάει εδώ

-
Dimi_Arap - Δημοσιευσεις : 46
Καλημέρα. Τώρα θυμήθηκα. Είχα και εγώ παλιότερα πρόβλημα με το L.A. Noire. Το κακό είναι ότι δε θυμάμαι πώς έλυσα το πρόβλημα. Το είχα ψάξει στο ίντερνετ όμως, για να βρω τη λύση. Νομίζω ότι είχα κατεβάσει κάποιο fix για να λύσω το πρόβλημα - δεν είμαι σίγουρος όμως.

-
Βρήκα αυτό εδώ..
http://support.rockstargames.com/hc/en- ... ire-for-PC
και προσπαθώ να βγάλω άκρη...δεν τα πάω και πολύ καλά με τα αγγλικά...
http://support.rockstargames.com/hc/en- ... ire-for-PC
και προσπαθώ να βγάλω άκρη...δεν τα πάω και πολύ καλά με τα αγγλικά...

-
Dimi_Arap - Δημοσιευσεις : 46
Αυτό που σου είπα λέει. Ότι πρέπει να κατεβάσεις το patch ή να επανεγκαταστήσεις το Social Club. Επίσης, ξέχασα να σου πω να κοιτάξεις να εγκαταστήσεις το directx που απαιτεί.

-
29 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης