Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Tobajaras » 11 Οκτ 2011, 15:52

Εικόνα

Μέχρι τότε βολέψου με αυτό.
Εveryone's a critic
Άβαταρ μέλους
Tobajaras

Δημοσιευσεις : 259

Δημοσίευσηαπό gamelover » 27 Ιαν 2013, 01:34

χθες βραδυ τελειωσα το mgs4...και μαλιστα το ξενυχτησα,3:15 τελειωσα!! γιατι δεν περιμενα οτι στο τελος θα ειχε 1 ωρα και βαλε βιντεο...!!ηταν μια ολοκληρη ταινια!!γενικα εχω να πω πολυ καλα λογια για το συγκεκριμενο παιχνιδι...ειναι το πρωτο της σειρας που επεσε στα χερια μου...δεν ειχα την ευκαιρια να ξανασχοληθω παλιοτερα...και γενικοτερα μου αρεσε που δεν ειναι μονο σκοτωμα....,μου την εσπαγαν πολυ τα alerts!, ολο αυτο το concept που εχει το κινηματογραφικο και γενικα ξεφευγει απο το καθιερωμενo εγω το βρισκω πολυ καλη επιλογη και προσθηκη...εντυπωσιαστικα με το τροπο με τον οποιο "σκοτωνεις" τον liquid αυτη η μαχη σωμα με σωμα ηταν ολα τα λεφτα!!....ολη αυτη η μουσικη αναδρομη που εγινε απο το πρωτο mgs μεχρι και το τελευταιο ηταν πολυ καλη...(και ξεφευγε απο το καθιερωμενο στυλακι...που συνηθως ο τελυεταιος boss παντοτε σε περιμενει στο καστρο του,εργαστηριο ή οπου αλλου μπορει να ναι...τον σκοτωνεις...και ολα καλα,παρε ενα 5 λεπτο βινετακι ετσι για το καλο και γεια σου...! :-/) κατι το οποιο δεν το ειχε και δεν το αντιμετωπισαν ετσι... και γενικα νομιζω οτι ειμαι πλεον θαυμαστης του παιχνιδιου και θα θελα πολυ να δω το ground zeroes το οποιο φοβαμαι μην ειναι μονο για ps4.....
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

Δημοσίευσηαπό SithDante » 09 Οκτ 2013, 10:59

Ότι πιο πλήρες σε παιχνίδι!!!Και γενικά όλη η σειρά είναι ΤΕΛΕΙΑ.Αγόρασα το Legacy που έχει μέσα όλα τα MGS, και λογικά σε κάποια φάση της ζωής μου θα τα ΞΑΝΑπαίξω! :D :D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SithDante

Δημοσιευσεις : 77

Δημοσίευσηαπό mysterious » 12 Οκτ 2013, 20:33

Το τερμάτισα πριν λίγη ώρα και ότι και να πω θα είναι πολύ λίγο...καταρχήν δεν είχα παίξει ποτέ παιχνίδι της σειράς κι έτσι δε μπορούσα να καταλάβω όλη αυτή την λατρεία και την υστερία για την σειρά και τον δημιουργό της.Τώρα ξέρω...αυτό δεν ήταν παιχνίδι αλλά έργο τέχνης!Τι να πρωτοπείς....

...για τα αντιπολεμικά και αντιηρωικά μηνύματα;διάσπαρτα από την αρχή μέχρι το τέλος όπως και οι μπηχτές για τα αφεντικά του πλανήτη...

...για το εξαιρετικά καλογραμμένο σενάριο;θυμίζει ταινία γεμάτο ανατροπές και με το ενδιαφέρον να σε κρατά μέχρι το τέλος.

...για τα βίντεο-ταινίες;πρώτη φορά παίζω παιχνίδι με τιτανοτεράστιας διάρκειας βίντεο...όταν είχα διαβάσει πως συνολικά διαρκούν γύρω στις 9 ώρες έφριξα!Κι όμως...δεν χορταίνονται!Και πως να γίνει όταν:οι χαρακτήρες έχουν τρομερό ενδιαφέρον,η ομιλία τους είναι πεντακάθαρη,γίνεται επεξήγηση προηγούμενων γεγονότων και προκαλούν αρκετές φορές έντονα συναισθήματα...

...για το άψογο gameplay;ανοιχτό σε προσέγγιση με δική σου επιλογή να γίνεσαι φάντασμα ή Ράμπο.

...για την συνολική ιστορία της σειράς;ούτε η Οδύσσεια να ήταν!Ο κάθε χαρακτήρας έχει το δικό του ενδιαφέρον και τραυματικό παρελθόν σε σημείο που με έκανε και έψαξα στο ίντερνετ όλη την ιστορία της σειράς...μέχρι και το TOΠ 10 των boss ξαναείδα στο enternity! :P

...για την ιδιοφυία του Χίντεο Κοτζίμα;μηνύματα,κρυφά μηνύματα,δράμα,ποίηση,εγρήγορση(L1,X στα βίντεο),χιούμορ,τρολάρισμα,σκηνοθεσία,προσωπική σφραγίδα σε όλα..τώρα ναι καταλαβαίνω τι εστί το όνομα του και γιατί παλιότερα του απειλούσαν την ζωή(!)σε περίπτωση που δεν συνέχιζε την σειρά!Είναι δε τέτοιος αλήτης που ακόμη και στο τέλος δεν λέει να σε αφήσει σε ησυχία!Ξέρεις πως θα δείξει κάτι ακόμη!

...για την αίσθηση που σου αφήνει το παιχνίδι;ζήλεια...ζήλεια για όσους έχουν ζήσει την σειρά από την αρχή..που δεν διάβασαν τα γεγονότα αλλά τα έζησαν στο πέρασμα των χρόνων.Και εμπειρία...τόσα και τόσα παιχνίδια τερματίζονται και την επόμενη μέρα ούτε που τα θυμάσαι.Αυτό ναι,ήταν εμπειρία διαφορετικά δεν σε πιάνει η μούρλα να μάθεις τα πάντα για την σειρά.Κι ευτυχώς την έζησα έστω κι αργά.

Οπότε ναι για όλα αυτά ήταν ένα αρκετά καλό παιχνίδι. ;)
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB