Καλύτερο free online game??

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Havok-Alex » 30 Ιαν 2014, 18:35

alexthrylos έγραψε:Το Elder Scrolls Online θα απαιτεί και συνδρομή?

Αν διαβάζεις Enternity το γνωρίζεις ήδη ότι η μηνιαία συνδρομή του είναι 15$(€?). Και ότι αναφέρει ο φίλτατος από πάνω.
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Havok-Alex

Δημοσιευσεις : 509

Δημοσίευσηαπό alexthrylos » 30 Ιαν 2014, 18:38

ok Ευχαριστώ πολύ
alexthrylos

Δημοσιευσεις : 178

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 31 Ιαν 2014, 00:47

Havok-Alex, δεν έχει σημασία πάντα η βαθμολογία. Καταλαβαίνω ότι τα περισσότερα από αυτά ελκύουν πλήθος κόσμου, αλλά αυτό δεν τα κάνει ενδιαφέροντα. Και μιας και τα συγκρίνεις με το Bully, να σε ενημερώσω ότι το Bully έχει ένα καλοφτιαγμένο και άκρως πρωτότυπο σενάριο, όπως και το ίδιο ισχύει και για τα όπλα που περιέχονται στο παιχνίδι. Τα περισσότερα free to play αντιθέτως, βασίζονται απλά στο χτίσιμο ενός χαρακτήρα με επαναλαμβανόμενες μάχες. Κάτι δηλαδή για να περνάς απλά την ώρα σου και όχι κάτι για να τα θεωρήσεις ποιοτικά. Και τα περισσότερα από αυτά (όχι όλα), είναι απλά ξεπατικωτούρα ενός αλλού free to play. Παρόμοια πράγματα συμβαίνουν και στις ταινίες. Μπορεί το Twilight και το Jackass να έχουν πλήθος οπαδών (και το Jackass να έχει πάρει και καλές βαθμολογίες), αλλά αρκετός κόσμος θέλει να λιθοβολήσει τους δημιουργούς τους. ^_^
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 31 Ιαν 2014, 18:29

TheLuckyShamrock έγραψε:
diver_gr έγραψε:
TheLuckyShamrock έγραψε:Δε νομίζω να υπάρχουν καλά free online games, αλλά το Fallen Earth με είχε ενθουσιάσει για κάποια περίοδο.

League of Legends , Dota , Path of Exile , Star wars MMO , World of tanks , Planet side 2 όχι μόνο είναι καλά αλλά ξεπερνάν σε ποιότητα και gameplay ακόμα και παιχνίδια τα οποία πληρώνεις για να παίξεις!

Όχι, όχι, όχι, όχι, όχι και όχι. ^_^ Ειδικά τα 2 πρώτα, τα μισώ. :-P

Το να μην σου αρέσει εσένα είναι δική σου άποψη και σεβαστή .Το να αποκαλείς γενικά ότι δεν υπάρχουν καλά free to play games Και πως αυτά που αναφέρουμε δεν είναι καθόλου καλά και τα μισείς δεν είσαι καθόλου αντικειμενικός . Τα παραπάνω games στο 90%+ του τύπου όχι μόνο έχουν πάρει πάρα πολύ καλές εώς υψηλές βαθμολογίες αλλά υπάρχει και ένας αριθμός εκκατομυρίων παικτών που αποδυκνείη αν μη τη άλλο ότι κάτι καλό έχουν .

Θα πρέπει λίγο να μάθουμε να ξεχωρίζουμε τη προσωπική άποψη-γνώμη με την αντικειμενική . Το γεγονός ότι εμένα πχ δεν μου αρέσει η Lambo σημένει πως τα αμάξια τις δεν είναι καλά?Δεν πάει έτσι ....
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 31 Ιαν 2014, 20:59

Νομίζω ότι ανέλυσα περισσότερο την άποψή μου στο comment από πάνω σου. :-/ Με την ίδια λογική, αρέσει και το Twilight σε ένα κάρο κόσμο. Αυτό δηλαδή την κάνει καλή ταινία; Όχι, γιατί δεν είναι καλή ταινία! Σου έφερα αυτό το παράδειγμα, γιατί απλά θέλω να σου πω να μη μου αναφέρεις βαθμολογίες και απόψεις άλλων παικτών, αλλά να μου πεις τη δική σου άποψη. Αλλιώς η απάντησή σου δεν είναι εμπεριστατωμένη.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό Ernesto » 31 Ιαν 2014, 23:23

Υπαρχουν αξιολογα free games. Κι εμενα δεν μ αρεσουν τα LoL και Dota αλλα ειδικα το πρωτο που εχω δοκιμασει δεν το θεωρω χαλια. Επισης το Planetside ειναι πολυ καλο, οπως και το Blacklight Retribution. Καποτε αξιζε και το Ghost Recon Online αλλα εχει γινει πολυ pay2win
Άβαταρ μέλους
Ernesto

Δημοσιευσεις : 239

Δημοσίευσηαπό El Grekoz » 31 Ιαν 2014, 23:25

Might and magic : duel of champions
Hearthstone
Age of Empires Online
League of Legends
Dota 2

ayta paizw mexri stigmhs....pshnomai n arxisw planetside kai team fortress kapoia stigmh,alla dn exw xrono
Άβαταρ μέλους
El Grekoz

Δημοσιευσεις : 55

Δημοσίευσηαπό Ernesto » 31 Ιαν 2014, 23:54

Αν αρχισεις το planetside μην απογοητευτεις γρηγορα. Ειναι δυσκολο σχετικα και περιεργο το στυλ του
Άβαταρ μέλους
Ernesto

Δημοσίευσηαπό Ernesto » 31 Ιαν 2014, 23:54

..συνεχεια απο πριν, αν θες βοηθεια στειλε pm (οποτε και αν το αρχισεις)
El Grekoz έγραψε:Might and magic : duel of champions
Hearthstone
Age of Empires Online
League of Legends
Dota 2

ayta paizw mexri stigmhs....pshnomai n arxisw planetside kai team fortress kapoia stigmh,alla dn exw xrono
Άβαταρ μέλους
Ernesto

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 03 Φεβ 2014, 21:08

Planetside 1,2 οτι καλυτερο υπαρχει απο free online shooter για εμενα
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης