- Τώρα είναι 08 Ιούλ 2025, 10:05 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Pes 2014
37 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 4 • 1, 2, 3, 4
Κι εγώ από το ντέμο δεν είχα καλές εντυπώσεις...κολλήματα,αισθητά πιο αργό,ρομποτικές κινήσεις.Οκ ντέμο ήταν αλλά του fifa μου άρεσε πολύ περισσότερο γιατί πολύ απλά το gameplay του ήταν απολαυστικό.Οπότε μένουμε με Pes13(το οποίο για διπλά είναι ιδανικό)και σε μια καλή μείωση τιμής αρπάζουμε το Fifa14.Όσο για την ΑΕΚ οκ φυσιλογικό λόγω κατηγορίας αλλά δεν περίμενα να λείπει ο Παναθηναϊκός!
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
καλο εινα παιδια το περιμενα λιγο καλυτερο αλλα οκι δεν ειναι και ασχημο . ειναι κατι διαφορετικο απο οτι ειχαμε συνηθησει
-
iakobosano - Δημοσιευσεις : 55
Ακόμα ένα σπαστικό ξεκινάς να παίζεις Become a legend και ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ σε κάνει αλλάγη στο 60' μόλις βγει η μπάλα μετά από αυτό το λεπτό ή βάλεις γκολ ή κάνεις φάουλ με την μια βγαίνεις αλλαγή χωρίς λόγο...

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
T_K_L_L_LUIGI έγραψε:Ακόμα ένα σπαστικό ξεκινάς να παίζεις Become a legend και ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ σε κάνει αλλάγη στο 60' μόλις βγει η μπάλα μετά από αυτό το λεπτό ή βάλεις γκολ ή κάνεις φάουλ με την μια βγαίνεις αλλαγή χωρίς λόγο...
Πάντα στην αρχή του become a legend σε όλα τα pro. Είναι τόσο στάνταρ που καταντάει εκνεβριστικό. Έλεος το pro 2014 είναι, δεν γίνεται να το κάνουν και αυτό λίγο πιο αληθοφανές; κανείς προπονητής δεν το κάνει αυτό. Είμαι σίγουρος ότι ακόμα και να έχει τραυματιστεί παίκτης και να του έχει μείνει μόνο μία αλλαγή, πάλι εσένα θα αλλάξει και θα αφήσει τον τραυματία μέσα.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Απ'ότι καταλαβαίνω το συγκεκριμένο mode δεν το δουλεύουν καθόλου,υπάρχει ίσα ίσα για να λένε ότι κύριοι σας δίνω και αυτό το mode,σπαστικό εντελώς είναι.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
Καλησπερα παιδια με το νεο puch εχετε δει διαφορά η τιποτα . Επεξα το παιχνιδι σε φιλο και μου φανηκε καλο όπωσ ειπα και πιο πανω μιλωντας μαζι του και εννω ειμουν έτοιμοσ να κανω την αγορα μου ειπε να το ξανα σκευτω γιατι ειναι χάλια . κολαει το online κ.τ.λ . Εσεισ πωσ το ειδατε ??
-
iakobosano - Δημοσιευσεις : 55
Καλησπέρα!
Εγώ μόλις το εγκατέστησα, πραγματικά σέρνοταν. Μετά απο καμιά ώρα, ανέβασε τους καινούργιους drivers η nVIDIA και ταυτόχρονα βλέπω το 1.01 Patch και το DLC 1.0. Έκανα λοιπόν όλες τις απαραίτητες αναβαθμίσεις σε drivers και patches και μπορώ να πω οτι το παιχνίδι τρέχει πάρα πολύ καλά τώρα σε ανάλυση 1920*1080 με τις λεπτομέρεις στο φουλ. Μόνο στα replay έχω θέματα κι αυτό όταν ζουμάρει η κάμερα και φαίνονται τα ρούχα των παικτών που κουνιούνται. Απο εκεί και πέρα, το παιχνίδι πηγαίνει άψογα. Πληροφοριακά, το τρέχω σε έναν Core2Duo E8500 με 4 GB RAM DDR2 και GAINWARD GTS450 1GB σε Windows 8 Pro x64.
Εγώ μόλις το εγκατέστησα, πραγματικά σέρνοταν. Μετά απο καμιά ώρα, ανέβασε τους καινούργιους drivers η nVIDIA και ταυτόχρονα βλέπω το 1.01 Patch και το DLC 1.0. Έκανα λοιπόν όλες τις απαραίτητες αναβαθμίσεις σε drivers και patches και μπορώ να πω οτι το παιχνίδι τρέχει πάρα πολύ καλά τώρα σε ανάλυση 1920*1080 με τις λεπτομέρεις στο φουλ. Μόνο στα replay έχω θέματα κι αυτό όταν ζουμάρει η κάμερα και φαίνονται τα ρούχα των παικτών που κουνιούνται. Απο εκεί και πέρα, το παιχνίδι πηγαίνει άψογα. Πληροφοριακά, το τρέχω σε έναν Core2Duo E8500 με 4 GB RAM DDR2 και GAINWARD GTS450 1GB σε Windows 8 Pro x64.
-
bobo1704 - Δημοσιευσεις : 142
To έπαιξαν κάτι φίλοι μου σε PS3 και μου είπαν τα χειρότερα. Επί λέξη: "τι μιζέρια είναι αυτή; κολλάει συνέχεια και είναι πολύ αργό, το 2013 είναι πολύ καλύτερο". Φτάσανε σε σημείο να νομίζουν ότι φταίει το PS3, αλλάξανε μηχάνημα (ήταν σε internet cafe) αλλά δεν άλλαξε κάτι. Πολύ κακώς που δεν το προσέξανε το παιχνίδι. Είναι δυνατών να το κάνουν χειρότερο αντί για καλύτερο. Λογικά θα βγεί patch και για το playstation που να φτιάχνει κάποια πράγματα, αλλιώς είναι απαράδεκτοι.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
37 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 4 • 1, 2, 3, 4
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης