CastleVania Lords Of Shadow: Mirror of Fate

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 10 Μαρ 2013, 03:03

Τέλος το ACT II στις 7 ώρες. Ο Alucard δίνει πολύ πόνο. Δεν είναι κάτι τρομερό το σενάριο μέχιρ στιγμής, αλλά έχει πολύ ενδιαφέρον. Το τελευταίο boss του Alucard είναι απλά γαμάτο. Γενικά όλη η μάχη είναι πολύ καλά φτιαγμένη. Για να δούμε τώρα το τελευταίο ACT τι έχει να μας πει. Αν και έτσι όπως τα έβαλαν σε σειρά δεν έχει τόσο νόημα το σενάριου του, αλλά και πάλι.. Ελπίζω να κυκλοφορήσει σύντομα το LoS2...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 10 Μαρ 2013, 15:02

Να σου πω την αληθεια το σεναριο ποτε δε με ενοιαξε σε ενα castlevania. Ουτε καν τους διαλογους δεν ειχα ορεξη να διαβαζω, οποτε για μενα δεν ειναι ιδιαιτερα αρνητικο, αρκει να κυλαει..
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 10 Μαρ 2013, 17:02

Δεν ξέρω τι σενάριο είχα τα προηγούμενα, αλλά εδώ το σενάριο είναι αρκετά καλό. Όσο έχω ασχοληθεί με τα παλιότερα 2D το ACT του Alucard μου έφερε αρκετό Metroidvania. Σίγουρα υπάρχει σε όλη την διάρκεια του στοιχεία από το LoS αλλά οι φανατικοί των metroidvania πιστεύω θα γουστάρουν. Πεστέψτε με το demo δεν έδειξε τίποτα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 11 Μαρ 2013, 05:20

Πεθαινω για metroidvania! Θετικοτατο αυτο...
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσίευσηαπό Gohan » 11 Μαρ 2013, 18:32

Εχω σκασει που δε το βρηκα πουθενα στη θεσ/κη το σ/κ.... Μεχρι το 3ημερο θελω να το εχω σιγουρα... και ας το χρυσοπληρωσω... :( :(
Άβαταρ μέλους
Gohan

Δημοσιευσεις : 105

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 11 Μαρ 2013, 18:37

Gohan έγραψε:Εχω σκασει που δε το βρηκα πουθενα στη θεσ/κη το σ/κ.... Μεχρι το 3ημερο θελω να το εχω σιγουρα... και ας το χρυσοπληρωσω... :( :(

Εδώ κοίταξες; http://www.plus3.gr/

Αυτοί μάλιστα το είχαν κυκλοφορήσει πολύ πριν την επίσημη ημερομηνία
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό Gohan » 12 Μαρ 2013, 12:26

To εψαχνα σε φυσικα καταστηματα, το συγκεκριμενο παροτι το ηξερα απο το skroutz πιστευα πως ειναι αποκλειστικα Αθηναικο. Ευχαριστώ παντως!
Άβαταρ μέλους
Gohan

Δημοσιευσεις : 105

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 12 Μαρ 2013, 13:17

Gohan έγραψε:To εψαχνα σε φυσικα καταστηματα, το συγκεκριμενο παροτι το ηξερα απο το skroutz πιστευα πως ειναι αποκλειστικα Αθηναικο. Ευχαριστώ παντως!

Η έδρα του και η αποθήκες είναι Θεσσαλονίκη ;)
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 12 Μαρ 2013, 14:14

Στο σκρουτζ εχω παρατηρησει οτι η Θεσσαλονικη ειναι πολυ μπροστα σε οnline καταστηματα. Ισως επειδη ειναι και πολυ πιο κοντα στα συνορα, οι αποθηκες παντως απο ολα τα μαγαζια ειναι στη βορεια Ελλαδα.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB