News: PlayStation 4

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Shepard » 21 Φεβ 2013, 12:24

Μα μεχρι και σημερα τα PCs υπολοιπονται κατα πολυ της μνημης που θα εχει η κονσόλα!
Και οχι μονο οτι ειναι GDDR5 αλλα και οτι θα εχει 8GB!

Ποσοι υπολογιστες ενσωματωνουν τοση μνημη;

Μια χαρα ειναι.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 21 Φεβ 2013, 12:31

^Είναι θέμα χρόνου να φτάσουν όμως;)
Εικόνα
My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f

PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσιευσεις : 620

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 21 Φεβ 2013, 12:32

Το μόνο που θέλω είναι τα γραφικά του killzone όπως και τα υπόλοιπα Games να είναι real και να μη φάμε κάνα παπά όπως έγινε στη παρουσίαση του Killzone 2 το 2005...........

Για το χειριστήριο δεν έχω θέμα διότι πέρα της touchscreen δεν έχει ουσιαστικές διαφορές στο σχέδιο με το προκάτοχο του .Απορώ που βγήκε όλος αυτός ο κόσμος μετά το Leak Και το βρήκε χάλια μιας και τόσα χρόνια δεν έχω ακούσει κανένα να κάνει παράπονα για το design του Dualshock ......

Τιμή δεν περίμενα να ανακοινώσουν είναι αρκετά νωρίς , έχουμε Ε3 μπροστά Gamesconn αργότερα και Tokyo Game show το οποίο βρίσκω το ποιο πιθανό από τη στιγμή που είναι να κυκλοφορήσει η κονσόλα τέλη 2013.

Ένα από τα ποιο ενδιαφέροντα στοιχεία του PS4 για μένα είναι η δυνατότητα remote play μέσο PS vita!είναι κάτι το οποίο είμουν 100% σίγουρος ότι θα ανακοινωθεί . Σπαστικό να θες να παίξεις και η γυναίκα να θέλει να δει τη σειρά της ............Πάλη καλά λοιπόν!
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

Δημοσίευσηαπό Shepard » 21 Φεβ 2013, 12:39

G3n3raL86 έγραψε:^Είναι θέμα χρόνου να φτάσουν όμως;)

Σε 2 χρονια απο τωρα και μονο για τους μυημενους ;)
Επισης σε τι κοστος; :D

@diver_gr Δεν εχεις ακουσει κανενα να κανει παραπονα για το Dualshock? Really? Να σου φερω μια ντουζινα προχειρη που εχω; :P :lol:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό Spahar » 21 Φεβ 2013, 12:47

Shepard έγραψε:@diver_gr Δεν εχεις ακουσει κανενα να κανει παραπονα για το Dualshock? Really? Να σου φερω μια ντουζινα προχειρη που εχω; :P :lol:

Όχι από άποψη αισθητικής όμως, τα κύρια παράπονα είναι σκανδάλες και θέση αναλογικού.

Το νέο dualshock είναι λίγο πιο "'άσχημο" από το υπάρχον, αν και στις πρώτες φωτό που το κοιτάμε από την πάνω πλευρά φαίνεται πολύ ωραίο, από μπροστά χάνει λίγο και αυτό γιατί φορτώθηκε πράγμα. Αν η οθόνη αφής είχε κάποιο texture ίσως να ήταν πολύ καλύτερο. Από εκεί και πέρα το θέμα είναι να είναι λειτουργικό.
Άβαταρ μέλους
Spahar

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό Shepard » 21 Φεβ 2013, 12:54

Spahar έγραψε:
Shepard έγραψε:@diver_gr Δεν εχεις ακουσει κανενα να κανει παραπονα για το Dualshock? Really? Να σου φερω μια ντουζινα προχειρη που εχω; :P :lol:

Όχι από άποψη αισθητικής όμως, τα κύρια παράπονα είναι σκανδάλες και θέση αναλογικού.

Το νέο dualshock είναι λίγο πιο "'άσχημο" από το υπάρχον, αν και στις πρώτες φωτό που το κοιτάμε από την πάνω πλευρά φαίνεται πολύ ωραίο, από μπροστά χάνει λίγο και αυτό γιατί φορτώθηκε πράγμα. Αν η οθόνη αφής είχε κάποιο texture ίσως να ήταν πολύ καλύτερο. Από εκεί και πέρα το θέμα είναι να είναι λειτουργικό.

Και οτι για μεγαλα χερια δεν κανει, δεν ειναι ευχρηστο.

Εμενα του 4 μου φαινεται καλυτερο, αλλα ας περιμενουμε να το ακουμπησουμε πρωτα ;)
Θελω μεγαλυτερο "λαιμο" στα στικς.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό Sackboy » 21 Φεβ 2013, 14:43

Γενικώς μου άρεσαν αυτά που είδα. Η Sony έδειξε ότι έμαθε πολλά και έφτιαξε μια κονσόλα ανοιχτή και φιλική προς τους developers. Το νέο Dualshock μου αρέσει, φαίνεται βολικό και το Cross play του Vita με gakai επίσης πολύ ενδιαφέρον. Άμα όλα αυτά τα παιχνίδια βγούν μαζί με την κονσόλα πιστεύω ότι η Sony θα έχει μια πολύ δυνατή χρονιά.

Αναμένουμε Ε3 λοιπόν!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sackboy

Δημοσιευσεις : 331

Δημοσίευσηαπό Spahar » 21 Φεβ 2013, 15:05

Σαν event σε γενικές γραμμές ήταν μέτριο προς καλό. Αν και δεν μας έπρηξαν με νούμερα του PS3 κτλ - γεγονός πολύ ευχάριστο - οι πρόλογοι των περισσοτέρων devs ήταν μεγάλοι και χωρίς ιδιαίτερη ουσία, γιατί προφανώς θα έλεγαν καλά λόγια εφόσον πήγαν εκεί.

Παρόλα αυτά για ανακοίνωση νέας κονσόλας και με την λογική να πάρουμε μια πρώτη γεύση πριν την Ε3 ήταν απόλυτα ικανοποιητική. Τα θετικά σημεία:
1) Μίλησαν για specs, έστω και γενικά για κάποια σημεία. Μόνο και μόνο με τα 8 GB GDDR5 Ram σου είπαν ότι "μεγάλε μη φοβάσαι για τα specs".
2) Ανακοίνωσαν 5 first party παιχνίδια (Knack, Killzone, Driveclub, Infamous, Mm game), τα οποία καλύπτουν μεγάλη γκάμα από διάφορα είδη, σε όλα είδαμε κάτι έστω και με trailer.
3) Η παρουσία των 3rd party devs ήταν ικανοποιητική, ειδικά εφόσον μιλάμε για σχεδόν ένα χρόνο πριν κυκλοφορήσει η κονσόλα.
4) Μάθαμε release period, η οποία είναι σχετικά κοντά. Σε ένα χρόνο θα υπάρχει η κονσόλα στα ράφια.
5) Τα επιπλέον χαρακτηριστικά (social, share button, Gaikai) ήταν όλα θετικές προσθήκες.

Σε γενικές γραμμές είχε αρκετό υλικό το event. Τιμή δεν περίμενα να μάθουμε, πιστεύω ότι ίσως ούτε στην Ε3 να τη μάθουμε. Για πρώτη γνωριμία με την κονσόλα ήταν ότι έπρεπε, τώρα μένει να δούμε τιμή. Γνώμη μου είναι ότι το sweet spot είναι στα 450€, με ανεκτά τα 500€ εφόσον αφορούν ακριβό μοντέλο με κάποιο φτηνό στα 400€.
Άβαταρ μέλους
Spahar

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό Geovra » 21 Φεβ 2013, 15:05

Οπως και να'χει η Sony δεν θελει να παθει οτι με το Ps3. Η παρουσιαση ηταν μεστη,direct, φανφαρες κομμενες σε τεραστιο βαθμο και απλα ολοι περιμενουμε την E3 για τα επισημα αποκαλυπτηρια. Τα specs σαν specs ειναι too good 2 be true και απλα ειμαστε σε αναμονη.
Και μενα το social κομματι με αφηνει σχεδον αδιαφορο...δεν μπορω να κατανοησω οτι βαζουμε ενα extra τσιπακι μονο και μονο για να κανει on the fly render το παιχνιδι που παιζω για να το ανεβασω σε facebook,youtube κλπ κλπ και δεν υπαρχει ενα τσιπακι για να παιζει τα παλια παιχνιδια που μεχρι και ενα μηνα πριν την κυκλοφορια του Ps4, θα εχω παρει. Το ολο cloud gaming ναι ειναι αρκετα ενδιαφερον αλλα ειμαι αρκετα επιφυλακτικος με αυτο που προτεινει η Sony.
Επισης δεν μπορω να μην ειμαι ακομα πιο επιφυλακτικος με το "πριν απο σας για σας¨οσον αφορα το personalize που θετει ...αλλαζει εντελως το νοημα του "everything -everywhere" που προτεινουν (την καμερα σε μενα χεχεχ)
Νομιζω ομως οτι ολοι πλεον ειναι στραμμενοι στην Microsoft να δουν τι θα απαντησει...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Geovra

Δημοσιευσεις : 302

Δημοσίευσηαπό V.for.Veteran » 21 Φεβ 2013, 20:10

@Geovra Νομιζω ομως οτι ολοι πλεον ειναι στραμμενοι στην Microsoft να δουν τι θα απαντησει...

Πολύ σωστός... πραγματικά είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα παρουσιάσει η MS. κάτι μου λέει πως θα μας εκπλήξει ευχάριστα...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
V.for.Veteran

Δημοσιευσεις : 155

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB