F1 2011

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

F1 2011

Δημοσίευσηαπό Dimitris1395 » 03 Σεπ 2011, 15:23

Η Codemasters μετά τον άκρως πετυχημένο τίτλο F1 2010, επανέρχεται δριμύτερη με τον φετινό της τίτλο. Πάντα πιστή στο feedback που δέχεται από τους gamer, φέτος επισημοποίησε την προσθήκη του safety car, την συνθήκη διακοπής αγώνα (red-flagged race), και το λεγόμενο ως parc-ferme, όλα μετά από παράκληση των φίλων του παιχνιδιού και του αθλήματος. Πέρα από αυτα, ενεργοποίησε ένα νέο σύστημα αλλαγής καιρικών συνθηκών και ένα νέο μοντέλο χειρισμού, ενώ χρησιμοποιεί και την βελτιωμένη έκδοση της ego engine 2.0, που χρησιμοποιήθηκε και στο dirt 3.

Dev Diary 1.

Dev Diary 2.

Go Compete Gameplay trailer.

Season So Far Gameplay trailer.
Δεν με νοιάζει τι λες αρκεί να λες σωστά το όνομα μου
Άβαταρ μέλους
Dimitris1395

Δημοσιευσεις : 11

Δημοσίευσηαπό Djibril » 04 Σεπ 2011, 16:35

Ένα από τα παιχνίδια που σίγουρα θα "τιμήσω"! Πάμε ρε Lewis αρρώστιαααααααα!!! :twisted:
Le trefle sur ton corps, ton nom dans notre coeur...
Άβαταρ μέλους
Djibril

Δημοσιευσεις : 201

Δημοσίευσηαπό ckalatz 93 11 » 04 Σεπ 2011, 19:02

θα πέσει λιώσιμο και φέτος,είναι ποιο βελτιωμένο από το περσινό,άντε 20 μερούλες μείναν περίπου,δεν μπορώ να περιμένω. :D
Άβαταρ μέλους
ckalatz 93 11

Δημοσιευσεις : 26

Δημοσίευσηαπό Shepard » 05 Σεπ 2011, 17:08

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό Dimitris1395 » 07 Σεπ 2011, 21:56

Ανακοινώθηκε ότι το παιχνίδι έχει περάσει σε gold κατάσταση, δηλαδή τα αντίτυπα μπορούν πλέον να τυπώνονται και να στελνονται στις εταιρείες διανομής
Άβαταρ μέλους
Dimitris1395

Δημοσίευσηαπό silver_knight » 08 Σεπ 2011, 00:14

Να ρωτήαω κάτι..Ξέρει κανείς αν και φέτος θα υπάρχουν τα pre-race lap times των υποτιθέμενων AI's στο career mode (ίσως το μεγαλύτερο φιάσκο πέρυσι), ή φέτος θα υπάρχουν κανονικοί AI's αντίπαλοι.Μη δω πάλι κανα ' Damage not affecting AI' πάλι δεν θα το χαρώ το game...
Άβαταρ μέλους
silver_knight

Δημοσιευσεις : 104

Δημοσίευσηαπό Dimitris1395 » 08 Σεπ 2011, 15:05

silver_knight έγραψε:Να ρωτήαω κάτι..Ξέρει κανείς αν και φέτος θα υπάρχουν τα pre-race lap times των υποτιθέμενων AI's στο career mode (ίσως το μεγαλύτερο φιάσκο πέρυσι), ή φέτος θα υπάρχουν κανονικοί AI's αντίπαλοι.Μη δω πάλι κανα ' Damage not affecting AI' πάλι δεν θα το χαρώ το game...

Από ότι έχω δει και ακούσει, οι αντιπαλοι θα είναι αντίπαλοι σε κάθε επίσημη περίοδο. Επίσης θα υπάρχει και spectate mode, κάτι που το επιβεβαιώνει.
Άβαταρ μέλους
Dimitris1395

Δημοσίευσηαπό Shepard » 08 Σεπ 2011, 22:32

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό Shepard » 13 Σεπ 2011, 21:46

Εικόνα