Watchdogs vs GTA V

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Watchdogs vs GTA V

Δημοσίευσηαπό pits.adoros » 30 Σεπ 2014, 03:49

Προσωπικά πιστεύω ότι το Watchdogs προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να ξεπεράσει το GTA V..

Για πείτε την γνώμη σας
Άβαταρ μέλους
pits.adoros

Δημοσιευσεις : 66

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 30 Σεπ 2014, 08:09

Προσωπικά τα χάρηκα και τα δύο το ίδιο. Είναι όμως ψιλοάδικο να συγκρίνουμε το πρώτο παιχνίδι μιας ενδεχόμενης σειράς, με ενα παιχνίδι που έχει διανύσει πολλά χρόνια και πολλές σνέχειες (που σημαίνει και πολλές βελτιώσεις) ώστε να φτάσει μέχρι εδώ
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό pits.adoros » 30 Σεπ 2014, 12:33

Έχεις δίκιο σε αυτό που λες αλλά μετά από τόσο promo περίμενα κάτι πολύ περισσότερο από το παιχνίδι..
Άβαταρ μέλους
pits.adoros

Δημοσίευσηαπό Sensei » 30 Σεπ 2014, 12:43

Το Watchdogs το περίμενα σαν τρελός πριν κυκλοφορήσει, αλλά με το που κυκλοφόρησε και είδα αρκετά βίντεο για αυτό, απογοητεύτηκα πλήρως. Και επειδή είμαι τρελός fan των GTA ...one point for GTA :P
Άβαταρ μέλους
Sensei

Δημοσιευσεις : 214

Δημοσίευσηαπό kokouman » 30 Σεπ 2014, 13:15

Εγω επαιξα λιγο watch dogs και δεν μου φανηκε καλο.Βεβαια μπορει και να εκρινα πολυ γρηγορα το παιχνιδι αλλα μου φανηκε αρκετα απογοητευτικο. Απο την αλλη το GTAV απλα σε απογειωνει με το απιστευτο story του.
Άβαταρ μέλους
kokouman

Δημοσιευσεις : 199

Δημοσίευσηαπό pits.adoros » 30 Σεπ 2014, 13:26

Κοίτα δεν είναι ότι δεν είναι καλό το γκέιμ. Είναι αρκετά καλό και σαν ιδέα και σαν στόρυ αλλά όσο το δαφημίζαν έδωσαν την εντύπωση ότι θα είναι το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών
Άβαταρ μέλους
pits.adoros

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 30 Σεπ 2014, 13:48

Κάνεις πλάκα; :O Το Watch_Dogs όπως το ξεκίνησα, έτσι το παράτησα. Άντεξα να παίξω 2-3 ημέρες με αυτό για πολύ λίγη ώρα κάθε μέρα. Τώρα, το GTA V δεν το έχω παίξει ακόμα, γιατί περιμένω να βγει για pc, αλλά προφανώς θα είναι κλάσεις ανώτερο από το Watch_Dogs.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό pits.adoros » 30 Σεπ 2014, 13:52

Δεν συμφωνώ.. Είναι παιχνίδι που το παίζεις μέχρι να το τερματίσεις.. Δεν ξέρω για πιο λόγο δν σου άρεσε καθόλου.

Το Gta V είναι σε άλλο επίπεδο δεν πιάνεις
Άβαταρ μέλους
pits.adoros

Δημοσίευσηαπό marius_octavus » 30 Σεπ 2014, 14:09

το gtav,(μόνο το έχω δει σε βίντεο) δεν το έχω παίξει ακόμα(σε 1μιση μήνα θα το παίξω) αλλά παίζοντας το watchdogs έλεγα πως είναι σαν το gtav απλά μπορείς να χακάρεις κόσμο. Όχι ότι δεν είναι καλό, αλλά άμα έχεις το gtav, δεν το βγάζεις για να βάλεις το watchdogs
Άβαταρ μέλους
marius_octavus

Δημοσιευσεις : 96

Δημοσίευσηαπό pits.adoros » 30 Σεπ 2014, 16:00

Μπα στο watch dogs δν κανεις gansterilikia όπως στο GTA V. Βλακεία τους που το κάναν να φανεί οτι θα ναι σαν το GTA V. Έπρεπε να το προμοτάρουν απλά όπως ένα καλό καινούργιο game
Άβαταρ μέλους
pits.adoros

Επόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB