Προσωπικά πιστεύω ότι το Watchdogs προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να ξεπεράσει το GTA V..
Για πείτε την γνώμη σας
- Τώρα είναι 13 Ιούλ 2025, 14:47 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Watchdogs vs GTA V
17 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Προσωπικά τα χάρηκα και τα δύο το ίδιο. Είναι όμως ψιλοάδικο να συγκρίνουμε το πρώτο παιχνίδι μιας ενδεχόμενης σειράς, με ενα παιχνίδι που έχει διανύσει πολλά χρόνια και πολλές σνέχειες (που σημαίνει και πολλές βελτιώσεις) ώστε να φτάσει μέχρι εδώ
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Έχεις δίκιο σε αυτό που λες αλλά μετά από τόσο promo περίμενα κάτι πολύ περισσότερο από το παιχνίδι..
-
pits.adoros - Δημοσιευσεις : 66
Κοίτα δεν είναι ότι δεν είναι καλό το γκέιμ. Είναι αρκετά καλό και σαν ιδέα και σαν στόρυ αλλά όσο το δαφημίζαν έδωσαν την εντύπωση ότι θα είναι το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών
-
Κάνεις πλάκα; :O Το Watch_Dogs όπως το ξεκίνησα, έτσι το παράτησα. Άντεξα να παίξω 2-3 ημέρες με αυτό για πολύ λίγη ώρα κάθε μέρα. Τώρα, το GTA V δεν το έχω παίξει ακόμα, γιατί περιμένω να βγει για pc, αλλά προφανώς θα είναι κλάσεις ανώτερο από το Watch_Dogs.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Δεν συμφωνώ.. Είναι παιχνίδι που το παίζεις μέχρι να το τερματίσεις.. Δεν ξέρω για πιο λόγο δν σου άρεσε καθόλου.
Το Gta V είναι σε άλλο επίπεδο δεν πιάνεις
Το Gta V είναι σε άλλο επίπεδο δεν πιάνεις
-
το gtav,(μόνο το έχω δει σε βίντεο) δεν το έχω παίξει ακόμα(σε 1μιση μήνα θα το παίξω) αλλά παίζοντας το watchdogs έλεγα πως είναι σαν το gtav απλά μπορείς να χακάρεις κόσμο. Όχι ότι δεν είναι καλό, αλλά άμα έχεις το gtav, δεν το βγάζεις για να βάλεις το watchdogs
-
marius_octavus - Δημοσιευσεις : 96
Μπα στο watch dogs δν κανεις gansterilikia όπως στο GTA V. Βλακεία τους που το κάναν να φανεί οτι θα ναι σαν το GTA V. Έπρεπε να το προμοτάρουν απλά όπως ένα καλό καινούργιο game
-
17 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης