AC Black Flag vs Watch Dogs

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

AC Black Flag vs Watch Dogs

Δημοσίευσηαπό kokouman » 07 Ιουν 2014, 02:59

Παιδια καλησπερα. Εχω μια ερωτησουλα. Ειμαι κυριως gamer που θελει πιο πολυ multiplayer τιτλους αλλα το Gta V μου αφησε μια παρα πολυ καλη εντυπωση για τις πολλες ωρες διασκεδασης που μπορεις να περασεις στο single player..Επειδη εχω τερματισει το gta v ( δυστυχως ) ψαχνω να βρω εναν καλο single player τιτλο ( και multi οσο παει δηλαδη ) για να αναπληρωσει το κενο.Ειμαι αναμεσα σε AC black flag και Watch Dogs.Εχω τις αμφιβολιες μου επειδη μου φαινεται λιγο αργα για να παρω το AC μιας και βγαινει το καινουργιο αλλα φαινεται πολυ καλο και γουσταρω πειρατες, το ψιλοπαλευει κιολας στο multi. Το watch dogs φαινεται ενταξει αλλα θα θαφτει λογο της αναποφευκτης αμεσης συγκρισης που θα εχει με το gta v και επειδη εχω τις εξης αποριες: αξιζει να το παρω σε full price ? ειναι καλη η εκδοση του 360 ? το multiplayer μπορει να πει τιποτα αργοτερα ? Ποιο μου προτινετε να παρω ?
Άβαταρ μέλους
kokouman

Δημοσιευσεις : 199

Δημοσίευσηαπό Zarkadas » 16 Ιουν 2014, 20:25

Από τα δύο το Black flag είναι κάπως καλύτερο αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, αν σου αρέσουν games σαν το GTA και το Watch_Dogs ευκολοχώνευτο θα σου φανεί μιας και είναι ένα GTA wannabe για τους πιο hipster, casual gamers.

Αν θες ένα κάλο παιχνίδι που συνοδεύει ωραία pvp και pve δοκίμασε το Dark Souls 2.
Άβαταρ μέλους
Zarkadas

Δημοσιευσεις : 10

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 17 Ιουν 2014, 13:33

Και τα 2 παιχνιδια ειναι πολυ ωραια . Ειναι δυσκολη επιλογη αλλα για Multiplayer αν εχεις αρκετους φιλους που παιζεται μαζι προσωπικα θα πηγαινα στο watch dogs αλλα φυσικα αυτο εξαρταται και απο τα γουστα του καθενος ...
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό kokouman » 19 Ιουν 2014, 00:13

Το watch dogs το δοκιμασα και απογοητευτηκα απο τα γραφικα.Θελω κατι καλο single αλλα και multi για να με κρατησει.Τωρα σκεφτομαι για halo 4 ή AC black flag,αν και τεινω περισσοτερο στο Assassins Creed.Το Dark Souls 2 φαινεται καλο και γενικα μου αρεσουν αυτα τα games αλλα αξιζει ? Το multiplayer ειναι δυσκολο ?Φτιαχνεις τον δικο σου χαρακτηρα και παιζεις multi ? Μου τραβαει καπως το ενδιαφερον.
Άβαταρ μέλους
kokouman

Δημοσίευσηαπό Zarkadas » 19 Ιουν 2014, 05:58

Το Dark Souls 2 είναι θέμα, πρέπει να είσαι και λίγο μαζόχα για να το απολαύσεις αλλά είναι άκρος εθιστικό. Το ωραίο στο multiplayer είναι ότι δεν διαχωρίζει ανάμεσα στο pvp και το pve οπότε ο παίχτης πρέπει να τα ανεχτεί και τα δύο ή να το γυρίσει σε offline mode αν δεν θέλει invaders την ώρα που παίζει ανέμελος αλλά τότε πρέπει να σολάρει όλα τα boss που είναι κάτι που δεν συνιστώ σε έναν αρχάριο της σειράς. Επίσης το να πατάει alt+F4 κάθε φόρα που βλέπει invader δεν είναι λύση γιατί μετά από μερικά disconnect την ώρα που είναι άλλοι στον κόσμο σου σε κάνει ban μόνιμα από τους σέρβερ και δεν έχεις ούτε pvp ούτε co op. Όσο για την γενική δυσκολία του παιχνιδιού, καλύπτει και τους πιο Casual και τους πιο hardcore μιας και μπορείς να ανεβάζεις την δυσκολία μιας περιοχής όσο θες καίγοντας συγκεκριμένα items στα bonfires.
Άβαταρ μέλους
Zarkadas

Δημοσιευσεις : 10

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 19 Ιουν 2014, 10:15

Συμφωνω με τον Zarkadas οσο αφορα το dark souls 2 και το Multiplayer του . Γενικα το dark souls 2 ειναι παιχνιδαρα . Πολυ ομορφα γραφικα , ωραιος κοσμος , στην αρχη ο χαρακτηρας σου θα πεθαινει συχνα μεχρι να συνηθισεις λιγο τις μαχες αν εισαι αρχαριος και πανω απ ολα υπομονη και στο single αλλα και στο multi ... Aν εχεις φιλους να παιζεται μαζι multi θα σου ειναι και πιο ευκολο αλλα και πιο διασκεδαστικο . Σιγουρα ειναι εθιστικο το παιχνιδι και γενικα τα χρωματα του , ο φωτισμος του σε μαγευουν υπο καποια εννοια ... Προσωπικα εχω παιξει και τα 3 : black flag , watch dogs , dark souls και θα τα εβαζα με την εξης σειρα συμφωνα με τα δικα μου κριτηρια :
1. Black flag
2. Dark Souls 2
3. Watch dogs

To watch dogs το εβαλα τριτο γιατι αν θες να διασκεδασεις και να σου ειναι αρκετα ευχαριστο το παιχνιδι πρεπει να παιζεις με αρκετους φιλους οπως το τελευταιο GTA ενω τα υπολοιπα ειτε τα παιζεις online ειτε single θα τα ευχαριστηθεις το ιδιο ...
mariodm22

Δημοσίευσηαπό kokouman » 19 Ιουν 2014, 14:10

Οκ αν και το Dark Souls 2 φαινεται και ακουγεται ωραιο θα προτιμησω το Black Flag επειδη δεν ειμαι σιγουρος και επειδη καιρο το γυροφερνω και ολο το αναβαλω.Ευχαριστω πολυ μαγκες !
Άβαταρ μέλους
kokouman

Δημοσίευσηαπό AnimaPura » 19 Ιουν 2014, 21:12

kokouman έγραψε:Οκ αν και το Dark Souls 2 φαινεται και ακουγεται ωραιο θα προτιμησω το Black Flag επειδη δεν ειμαι σιγουρος και επειδη καιρο το γυροφερνω και ολο το αναβαλω.Ευχαριστω πολυ μαγκες !

Θα σου πρότεινα και εγώ το Black Flag, το είχα για 360, ήταν μια χαρά παιχνίδι, προσωπικά το καλύτερο της σειράς μέχρι τώρα.
Το Watch_Dogs είναι "πιο πίσω" σε σχέση με τα AC's, περιμένω εξέλιξη σε ΑΑΑ φραντσάιζ στα επόμενα παιχνίδια.
Twitch: twitch.tv/animapura
Facebook: https://www.facebook.com/ntakospan
Instagram: https://instagram.com/officialanimapura/
"Yo, the Cole Train don't go woo-woo. It's WHOOO!"
Άβαταρ μέλους
AnimaPura

Δημοσιευσεις : 386

Δημοσίευσηαπό kokouman » 20 Ιουν 2014, 02:27

Ισχυουν αυτα για το Watch Dogs και ετσι οπως με βλεπω Assassins Creed θα προτιμησω.Μια μικρη ερωτηση, παρευρεθηκα στο gamers forum των Public και κερδισα το MXGP, μετα ειδα οτι κανει 60 ευρο.Επειδη φαινεται καλο αλλα δεν νομιζω να πορωθω πιστευετε θα ηταν καλυτερο να το πουλησω σαν used στα public ή δεινουν ψιχουλα ?
Άβαταρ μέλους
kokouman

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 20 Ιουν 2014, 14:30

Used στα public με τιποτα !!! Θα στο παρει κοψοχρονια ... !!! Και παλι κερδος θα εχεις αλλα καλυτερα προσπαθησε να το πουλησεις σε καποιον που να το θελει και αν δεν οτι δεν προσπαθησε στα public . Αστο sealed , κλειστο δηλαδη , καλυτερα αν θες να το πουλησεις σαν καινουριο που σιγουρα θα πιασει περισσοτερο
mariodm22

Επόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB