- Τώρα είναι 15 Ιούλ 2025, 20:23 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ποιο Resident Evil game σας άρεσε;
Ποιο Resident Evil game σας άρεσε;
προσωπικα εμενα το resident evil 4,5ειναι φοβερα σε πλοκη και δραση τα γραφικα τελεια,με πολλη αγωνια και μερικες φορες τρομο, περιμενω να δω αν θα συνεχιστει στο ps4 λογικα το εφτα αφου το 6 δεν με ενθουσιασε .Το 4 εμενα με δυσκολεψε και δεν καταφερα να το τερματισω αλλα το ειχα φτασει μακρια.
Τελευταία επεξεργασία από master και 06 Δεκ 2013, 15:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
-
master - Δημοσιευσεις : 467
Τα old time RE games είναι μακράν τα καλύτερα για μένα. Προσφέρουν όλα όσα οι fan θέλουν και με το παραπάνω. Για το νέο αίμα θα διάλεγα μάλλον και εγώ με την σειρά μου το 4. Όπως και να έχει στην κατοχή υπάρχουν όλα και θα συνεχίσουν ακόμα και αν μας απογοητεύουν. Τι να κάνουμε δυστυχώς..
-
Kimi Raikkonen - Δημοσιευσεις : 322
Kimi Raikkonen έγραψε:Τα old time RE games είναι μακράν τα καλύτερα για μένα. Προσφέρουν όλα όσα οι fan θέλουν και με το παραπάνω. Για το νέο αίμα θα διάλεγα μάλλον και εγώ με την σειρά μου το 4. Όπως και να έχει στην κατοχή υπάρχουν όλα και θα συνεχίσουν ακόμα και αν μας απογοητεύουν. Τι να κάνουμε δυστυχώς..
ναι εχεις δικιο
-
master - Δημοσιευσεις : 467
Νομίζω το REmake μαζί με το Zero είναι τα καλύτερα, τουλάχιστον κατ' εμέ! Ακολουθούμενα στενά από το 3.Και τα Chronicles.
Τώρα, για τα νέα παιχνίδια, δεν μπορώ να διαλέξω! Είναι σαν να πρέπει να πω ποια $%^#άδα έχει καλύτερο σχήμα. Και πάλι, κατ' εμέ!
Τώρα, για τα νέα παιχνίδια, δεν μπορώ να διαλέξω! Είναι σαν να πρέπει να πω ποια $%^#άδα έχει καλύτερο σχήμα. Και πάλι, κατ' εμέ!
Most Overrated game ever...

-
Chased - Δημοσιευσεις : 243
Για μένα Re 2 -> Re 1 -> Re Zero -> Re3 -> Re-> 4 -> Re revelations -> Re 6 (Αν και δεν το έχω παίξει) -> Re 5

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης