Ποιο Resident Evil game σας άρεσε;

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Ποιο Resident Evil game σας άρεσε;

Δημοσίευσηαπό master » 05 Δεκ 2013, 16:17

προσωπικα εμενα το resident evil 4,5ειναι φοβερα σε πλοκη και δραση τα γραφικα τελεια,με πολλη αγωνια και μερικες φορες τρομο, περιμενω να δω αν θα συνεχιστει στο ps4 λογικα το εφτα αφου το 6 δεν με ενθουσιασε .Το 4 εμενα με δυσκολεψε και δεν καταφερα να το τερματισω αλλα το ειχα φτασει μακρια.
Τελευταία επεξεργασία από master και 06 Δεκ 2013, 15:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
master

Δημοσιευσεις : 467

Δημοσίευσηαπό Kimi Raikkonen » 05 Δεκ 2013, 16:35

Τα old time RE games είναι μακράν τα καλύτερα για μένα. Προσφέρουν όλα όσα οι fan θέλουν και με το παραπάνω. Για το νέο αίμα θα διάλεγα μάλλον και εγώ με την σειρά μου το 4. Όπως και να έχει στην κατοχή υπάρχουν όλα και θα συνεχίσουν ακόμα και αν μας απογοητεύουν. Τι να κάνουμε δυστυχώς..
Άβαταρ μέλους
Kimi Raikkonen

Δημοσιευσεις : 322

Δημοσίευσηαπό master » 05 Δεκ 2013, 16:42

Kimi Raikkonen έγραψε:Τα old time RE games είναι μακράν τα καλύτερα για μένα. Προσφέρουν όλα όσα οι fan θέλουν και με το παραπάνω. Για το νέο αίμα θα διάλεγα μάλλον και εγώ με την σειρά μου το 4. Όπως και να έχει στην κατοχή υπάρχουν όλα και θα συνεχίσουν ακόμα και αν μας απογοητεύουν. Τι να κάνουμε δυστυχώς..

ναι εχεις δικιο
Άβαταρ μέλους
master

Δημοσιευσεις : 467

Δημοσίευσηαπό NinteNikos » 05 Δεκ 2013, 16:54

Το 4 που ήταν και action και Horror
Άβαταρ μέλους
NinteNikos

Δημοσιευσεις : 169

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 05 Δεκ 2013, 17:56

γουσταρω τα πραγμάτικα RE,γιαυτο θα πω το 2
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Δημοσίευσηαπό Chased » 05 Δεκ 2013, 21:04

Νομίζω το REmake μαζί με το Zero είναι τα καλύτερα, τουλάχιστον κατ' εμέ! Ακολουθούμενα στενά από το 3.Και τα Chronicles.

Τώρα, για τα νέα παιχνίδια, δεν μπορώ να διαλέξω! Είναι σαν να πρέπει να πω ποια $%^#άδα έχει καλύτερο σχήμα. Και πάλι, κατ' εμέ!
Most Overrated game ever...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσιευσεις : 243

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 05 Δεκ 2013, 21:10

Για μένα Re 2 -> Re 1 -> Re Zero -> Re3 -> Re-> 4 -> Re revelations -> Re 6 (Αν και δεν το έχω παίξει) -> Re 5
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό john-data » 06 Δεκ 2013, 00:39

Resident Evil 1!!!
Ακόμη το θυμάμαι δούλευα σερβιτόρος σε ταβέρνα και μόλις τελείωνα κατα της 2 σπίτι για λιώσιμο και μετά το πρωί στης 9 για δουλειά...
Σε κάποιες στιγμές τρόμος.....
Εγω απο το game to βράδι και οι πελάτες με μένα το πρωί....xaxaxa
john-data

Δημοσιευσεις : 142

Δημοσίευσηαπό korko » 06 Δεκ 2013, 11:42

το πιο αγαπημένο σίγουρα το 3 που ήταν και το πρώτο που έπαιξα.μετά τα 1,2 το 5 που είχα λιώσει κυρίως γιατί έπαιζα με παρέα,το 4 και στο τέλος η μεγαλύτερη πατάτα το 6....
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό SithDante » 06 Δεκ 2013, 14:01

Το 1 με διαφορά.Εξάλλου ήταν το μόνο Resident (οικία).Τα υπόλοιπα ήταν πιο ας το πούμε open!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SithDante

Δημοσιευσεις : 77

Επόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB