Καλημέρα παιδιά,
Πρώτη φορα αντιμετωπιζω τετοιο θεμα απο την Sony. Να πω πως εχω αγορασει ολες τις κονσολες της Sony ολα αυτα τα χρονια εχοντας υποστηριξει την εταιρεια εμπρακτα.
Λοιπον, την περασμενη εβδομαδα ενεργοποιηθηκε η αυτοματη ανανεωση της ετησιας συνδρομης. Εγω δεν πηρα χαμπαρι γιατι δεν μου ηρθε καμια ειδοποιηση απο τραπεζα και δεν θυμομουν οτι πλησιαζει το τελος της συνδρομης. Να πω πως θυμαμαι καθαρα πως ειχα απενεργοποιησει την αυτοματη ανανεωση απο το καλοκαιρι. Βλεπω εν παση περιπτωσει την χρεωση μεσω web-banking και απορω. Εν συνεχεια καταλαβαινω τι μπορει να εγινε. Στελνω email και μου λενε οτι εχει δημιουργηθει αριθμος υποθεσης και οτι πρεπει να τους καλεσω.usps tracking showbox speed test
Με εξυπηρετει το παληκαρι με ολες τις καλες προθεσεις. Ελεγχει τις ρυθμισεις και βλεπει οντως οτι η επιλογη της αυτοματης ανανεωσης ειναι απενεργοποιημενη και απορει πώς εγινε αυτο. Ζηταω λοιπον την επιστροφη χρηματων. Και μου αναφερει οτι δεν γινεται επιστροφη σε τραπεζικο λογαριασμο αλλα στο πορτοφολι της sony! Μου λεει δεν μπορουμε να κανουμε κατι. Ψαχνω ενα email επικοινωνιας περαν της ελληνικης sony και στελνω στον υπευθηνο μανατζερ της eu. Μου απανταει την επομενη ημερα παλι η ελληνικη sony και λεει οτι ηταν εν γνωσει μου η αυτοματη ανανεωση και οτι δεν γινεται τιποτα.
Τους λεω πως αυτο μοιαζει με κλοπη και πως η αντιμετωπιση ειναι τραγικη. Αναφερω πως αν θελω να παρω τα χρηματα πισω θα μπορουσα να κανω αμφισβητηση οφειλης μεσω τραπεζης αλλα δεν θα το κανω. Η απαντηση; "Εαν γινει αμφισβητηση οφειλης θα επιστραφουν τα χρηματα στον τραπεζικο σας λογαριασμο αλλα θα κλειδωθει η κονσολα και ο λογαριασμος σας και θα μπορει να ενεργοποιηθει ξανα αν βαλετε στο πορτοφολι το ποσο αυτο". Λεω δεν ειναι δυνατον. Τους γραφω πως αυτος ειναι κανονικος εκβιασμος. Απο πού και εως πού να κλειδωθει η κονσολα που εχω πληρωσει; Οι online δυναοτητες, αντε να το δεχτω, η κονσολα;;
Τους εγραψα οσο πιο κομψα μπορουσα οτι εκαναν ενα πελατη που χρονια τους υποστηριζει να φυγει απο την εταιρεια τους και πως τετοια μεταχειριση ειναι αθλια. Ενας κολοσσος οπως η sony, με τετοια αθλια πολιτικη, για 60 ευρω συμπεριφερεται λες και ειναι ο μπακαλης της γειτονιας. Στην τελικη, αν ο τροπος που μιλουσαν ηταν καλυτερος και εδειχναν να προβληματιζονται με την κατασταση και εδιναν εστω 1 ευρω αξιας παιχνιδι, για το γαμωτο δηλαδη, τοτε δεν θα αντιδρουσα ετσι. Αλλα ποσο ξεπεσμος γι' αυτην την εταιρεια πια;
*Ο υπαλληλος που ειχα καλεσει για να με εξπηρετησει ειχε πει οτι πριν την ανανεωση ερχεται email δυο μερες πριν για ενημερωση. Η αληθεια ειναι πως δεν το κοιταζα αυτο το email, αλλα μαντεψτε, ποτε δεν ηρθε τετοιο email παρα μονο ενημερωση για τα λεφτα που τραβηχτηκαν μεσω paypal.
- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 23:36 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
PS4 και κλείδωμα κονόλας
2 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
2 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης