- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 23:11 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ο δισδιάστατος διάβολος μπορεί να κλαίει σαν παιχνίδι;
3 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Ο δισδιάστατος διάβολος μπορεί να κλαίει σαν παιχνίδι;
Μου αρέσει πολύ να παίζω το Devil μπορεί να κλαίει, αλλά ο τρέχων φορητός μου υπολογιστής δεν μπορεί να το τρέξει καλύτερα και δεν έχω πάντα έναν ελεγκτή για να παίζω άνετα, επομένως προτιμώ να πηγαίνω μόνο στο πληκτρολόγιο. Υπάρχει κάποιο παιχνίδι σαν DmC που είναι μόνο 2D και πληκτρολόγιο; Οτιδήποτε με καλή γρήγορη μάχη είναι αυτό που ψάχνω, πόντους μπόνους εάν είναι ελεύθερο να παίξετε.
- olekhabiter7
- Δημοσιευσεις : 1
olekhabiter7 έγραψε:Μου αρέσει πολύ να παίζω το Devil μπορεί να κλαίει, αλλά ο τρέχων φορητός μου υπολογιστής δεν μπορεί να το τρέξει καλύτερα και δεν έχω πάντα έναν ελεγκτή για να παίζω άνετα, επομέν https://snaptube.cam/ 9appsως προτιμώ να πηγαίνω μόνο στο πληκτρολόγιο. Υπάρχει κάποιο παιχνίδι σαν DmC που είναι μόνο 2D και πληκτρολόγιο; Οτιδήποτε με καλή γρήγορη μάχη είναι αυτό που ψάχνω, πόντους μπόνους εάν είναι ελεύθερο να παίξετε.
I would recommend against quitting with nothing lined up (I think you'll only put more of a burden on yourself with the stress of trying to get another job, although if you're willing to wait the job market out then maybe you'll be fine), but maybe have some good contacts to leverage?
- BrandonLuis
- Δημοσιευσεις : 3
3 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης