Death Stranding Anti-Preview

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Death Stranding Anti-Preview

Δημοσίευσηαπό PORTAL » 10 Σεπ 2019, 19:03

Δεν ξερω πολλα πραγματα για το Death Stranding. Ο,τι γραψω πιο κατω ειναι απλα μια μαντεψια που μπορει να μου γυρισει και μπουμερανγκ. Με τρωει ομως να την κανω την προβλεψη.

Δεν εχεις δει gameplay γιατι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ gameplay.
Υπαρχει τοσο ωστε να μπει στο ιδιο ραφι με τα παιχνιδια και οχι στο διπλανο με τις ταινιες. Τι να σου δειξει; Τον τυπο να περπαταει; Ε αυτο εχει δειξει μεχρι τωρα. Το Death Stranding θα ειναι μια απο τις χειροτερες περιπτωσεις "cinematic experience" ολης της γενιας. Νομιζεις οτι το ακριβο casting ειναι εκει για κανα μισαωρο μονο cut scenes; Ολο το παιχνιδι θα ειναι μια ατελειωτη cut scene και εσυ απλα θα πατας το play και το pause με το χειριστηριο, μεταμφιεσμενα σε αλλα κουμπια βεβαια, αλλα αυτο ακριβως θα κανεις.

Πιστευω οτι θα υπαρχουν και κομματια με stealth, το πιο ξεπερασμενο ειδος gameplay δηλαδη. Kojima ειναι, δεν μπορει να το παρει αποφαση οτι το stealth εχει πεθανει. Και το φαντασμα του Sam Fisher να δει μπροστα του, παλι δεν θα το καταλαβει.

Κατα τη γνωμη μου ο Kojima ειναι λιγο, ελαχιστα, να τοσο δα, υπερτιμημενος. Μην παθετε καρδιακο μερικοι. Ενταξει, εχει βγαλει και παιχνιδαρες. Η τελευταια παιχνιδαρα που εβγαλε ηταν... κατσε λιγο να θυμηθω. Περιμενε. Να γκουγκλαρω λιγο... Μηπως ηταν το Metal Gear Solid του 1998; Οχι; Μετρας και αυτο στο PS3; ΟΚ δεν θα τα χαλασουμε εκει. Και το P.T. ειχε ενδιαφερον. Αλλα φταιει και αυτη η Konami. Ημασταν ολοι μεσα στα meeting room οταν η κακια Konami εκοβε τα φτερα του Kojima και δεν τον αφηνε να ξεδιπλωσει την ιδιοφυια του. Το ξερουμε απο πρωτο χερι, γι'αυτο και το επαναλαμβανουμε παντου στο ιντερνετ. Ειναι facts, τελος. Γι'αυτο και το Phantom Pain ηταν μουφιτσα. Kojima good, Konami bad. (Χμμμ. Μηπως και μεσα στην Konami ο Kojima εχαιρε της ιδιας super-star αντιμετωπισης οπως και εξω απο αυτη;)

To Death Stranding θα ειναι ενα walking simulator με στοιχεια stealth και puzzle. Θα ειναι κατι σαν ενα Hellblade απο τον Kojima. Ενα πειραματικο προϊον με αθλιο/ελαχιστο gameplay, φοβερα γραφικα, γεματο με νοηματα και αλληγοριες. Το σεναριο του δεν θα βγαζει νοημα. Θα εχει καποιo κρυμμενο νοημα το οποιο δεν θα το καταλαβει κανεις αλλα θα το αποθεωνουν πολλοι. Τα sites θα του βαλουν καλες βαθμολογιες. Οι κριτικοι θα το λουσουν με βραβεια. Εσυ θα ΠΡΕΠΕΙ να το χειροκροτησεις επειδη ειναι Kojima.
Άβαταρ μέλους
PORTAL

Δημοσιευσεις : 141

Δημοσίευσηαπό paulgouv » 14 Σεπ 2019, 11:04

Πιστευω οτι θα υπαρχουν και κομματια με stealth, το πιο ξεπερασμενο ειδος gameplay δηλαδη

Θα διαφωνήσω στο συγκεκριμένο.To stealth για όσους ξέρουν να παίζουν σωστά είναι άκρως απολαυστικό :D

Σκέψου οτι είναι τόσο ''ξεπερασμένο'' που εν έτει 2019 έβαλαν στοιχεία stealth για πρώτη φορά στο Gears ̶Ο̶φ̶ ̶Γ̶ο̶ρ̶ που ήταν πάντα run&gun,χρατς χρουτς,cover-shoot-roll-repeat.Βέβαια αυτοί έκαναν γενικότερη στροφή με female ''strong'' χαρακτήρα , semi-open περιβάλλοντα (έτσι απλά για το trend :p) και προσέγγιση LGBT κοινού με πολύχρωμα...σημαιάκια lol Aλλά πάντα μόνο η Naughty Dog έχει ''κρυφή'' agenda :p

Anyway ,περιμένω και γω να βγουν review Death Stranding και φυσικά το επίσημο σου anti-review, τα μοναδικά πλέον post που με φέρνουν στο ''εγκαταλελειμμένο'' δυστυχώς forum :( ...
Άβαταρ μέλους
paulgouv

Δημοσιευσεις : 89

Δημοσίευσηαπό PORTAL » 14 Σεπ 2019, 14:49

Ευχαριστω για το κοπλιμεντο.

Το Gears μη μου το θυμιζεις γιατι θα ηθελα παρα πολυ να παιξω αλλα δεν εχω XOne και το PC μου δεν το τρεχει. Τρελο σπασιμο.

Anti-Review για το Death Stranding δεν νομιζω να κανω, τουλαχιστον οχι γρηγορα, αφου με αυτα που βλεπω δεν προκειται να το αγορασω πρoτου πεσει σημαντικα η τιμη.

Αν το αγορασεις, ριχτου εσυ ενα πιπερατο anti- review να το διαβασω εγω xP
Άβαταρ μέλους
PORTAL

Δημοσίευσηαπό Nintendotaliban » 31 Οκτ 2019, 18:42

Αναμενοντας τα review του παιχνιδιου που θα βγουν μιας και ληγει το embargo,θα παραθεσω και γω τη γνωμη μου.Το παρακατω κειμενο θα ειναι (anti)anti-preview,βασισμενο σε μια συζητηση που ειχα με εναν imaginary friend.Λοιπον που λετε στην αρχη ηταν καποιοι ανθρωποι που(για διαφορους λογους) αρχισαν να διασπειρουν συκοφαντιες,ειρωνειες και προσβολες προς τον αγραφο θεϊκο νομο του Hideo.Οι αλαζονικες αυτες συμπεριφορες συνεχιστηκαν,παρα τις προειδοποιησεις του Κojima.Τοτε αναγκαστηκε να παρει μετρα,στελνοντας την«ἄτην»(δηλαδη το θολωμα, την τυφλωση του νου) στους υβριστες.Αυτο ειχε ως αποτελεσμα να τους παρασυρει ωστε να κανουν ενα ατοπημα,μια απερισκεπτη εσχατη πραξη,που θα δικαιολογουσε απ την πλευρα του την «νέμεσιν»την εκδικηση με απλα λογια.Τωρα βρισκομαστε στο σημειο μηδεν,οπου θα επελθει η «τίσις»,δηλαδη η τιμωρια και η συντριβη των ατομων που διεπραξαν την αρχικη υβρη.

Σημειωση* Το κειμενο ειναι αλληγορικο και εν ολιγοις τρολια,οπως trolling ειναι και ολη η παραφιλολογια που αναπτυχθηκε αυτο το διαστημα περι του death stranding.Υπαρχει ομως και μια αληθεια* Κατα τη γνωμη μου ο kojima θα παρει την εκδικηση του,αν ωθησει σημαντικη μεριδα αυτων που εβγαζαν hate να αγορασουν το παιχνιδι και στη τελικη να τους αρεσει κιολας.Τοτε θα πεσουν πολλα γελια...
Άβαταρ μέλους
Nintendotaliban

Δημοσιευσεις : 4

Δημοσίευσηαπό PORTAL » 31 Οκτ 2019, 20:05

Nintendotaliban έγραψε:Αναμενοντας τα review του παιχνιδιου που θα βγουν μιας και ληγει το embargo,θα παραθεσω και γω τη γνωμη μου.Το παρακατω κειμενο θα ειναι (anti)anti-preview,βασισμενο σε μια συζητηση που ειχα με εναν imaginary friend.Λοιπον που λετε στην αρχη ηταν καποιοι ανθρωποι που(για διαφορους λογους) αρχισαν να διασπειρουν συκοφαντιες,ειρωνειες και προσβολες προς τον αγραφο θεϊκο νομο του Hideo.Οι αλαζονικες αυτες συμπεριφορες συνεχιστηκαν,παρα τις προειδοποιησεις του Κojima.Τοτε αναγκαστηκε να παρει μετρα,στελνοντας την«ἄτην»(δηλαδη το θολωμα, την τυφλωση του νου) στους υβριστες.Αυτο ειχε ως αποτελεσμα να τους παρασυρει ωστε να κανουν ενα ατοπημα,μια απερισκεπτη εσχατη πραξη,που θα δικαιολογουσε απ την πλευρα του την «νέμεσιν»την εκδικηση με απλα λογια.Τωρα βρισκομαστε στο σημειο μηδεν,οπου θα επελθει η «τίσις»,δηλαδη η τιμωρια και η συντριβη των ατομων που διεπραξαν την αρχικη υβρη.

Σημειωση* Το κειμενο ειναι αλληγορικο και εν ολιγοις τρολια,οπως trolling ειναι και ολη η παραφιλολογια που αναπτυχθηκε αυτο το διαστημα περι του death stranding.Υπαρχει ομως και μια αληθεια* Κατα τη γνωμη μου ο kojima θα παρει την εκδικηση του,αν ωθησει σημαντικη μεριδα αυτων που εβγαζαν hate να αγορασουν το παιχνιδι και στη τελικη να τους αρεσει κιολας.Τοτε θα πεσουν πολλα γελια...

Φιλε, αν μη τι αλλο με τιμαει το γεγονος οτι το πρωτο σχολιο που αφηνεις στο site ειναι σε δικο μου Anti-Preview. Σε ευχαριστω. Τωρα εαν με παρει σβαρνα η ¨τισις" και το αξιζω, καλα θα μου κανει. Ημουν οντως απιστος και αθυροστομος προς τον ημων αρχοντα Χιντεο.

Δεν εχω ακομα καμια πληροφορια για το ποιον του τελευταιου του δημιουργηματος οσο κι αν εψαξα στα διαδυκτια (ελπιζω να μην εχεις και συ για να μιλαμε επι ισοις οροις). Οι ενδειξεις μού λενε οτι θα κυμανθει γυρω στο 8 με 9. Βεβαια αν δεν το παρω στα χερια μου δεν πιστευω και ο,τι διαβαζω. Το δεκαρι απο το Gamespot και απο αλλους στο Phantom Pain ειναι απο τα γελοια πραγματα της γενιας που θα θυμαμαι για χρονια.

Για να δουμε. Περιμενουμε ολοι αγωνιωδως.
Άβαταρ μέλους
PORTAL

Δημοσίευσηαπό PORTAL » 05 Νοέμ 2019, 23:09

Τωρα να πω οτι επεσα μεσα πσλι ή θα ευλογαω τα γενια μου; Νομιζω οτι πετυχα αρκετες απο τις προβλεψεις. Καλα το οτι το Death Stranding θα ηταν ενα τεραστιο fetch quest δε θα μπορουσε να το συλλαβει ουτε ο πιο αντικοτζιμικος νους. Αν το προβλεψε αυτο καποιος τον θεωρω προφητη, ουτε καν μαντη.

Υ.Γ.1 Εχει πλακα να διαβαζεις στο metacritic reviews. "Βαρετο παιχνιδι αλλα...9. Σε κουραζει αλλα...9,2. Walking simulator αλλα...10. Μου θυμιζει την πεθερα μου αλλα...11". Πες ρε μεγαλε: "Φοβαμαι να κρινω τον Κοτζιμα, παραιτουμαι" Λιγοτερο αστειο θα ειναι.

Υ.Γ.2 Επεται συνεχεια στα anti-preview μεχρι να παω κουβά.
Άβαταρ μέλους
PORTAL

Δημοσίευσηαπό PORTAL » 05 Νοέμ 2019, 23:17

Και θα προσθεσω και κατι αλλο που ισως ειναι το πιο σωστο πραγμα που ακουσα στο ιντερνετ μεσα σε ολον αυτον το χαμο με το Death Stranding:
Τελικα η Konami ισως να ηταν ο,τι καλυτερο για τον Κοτζιμα. Του εβαζε ορια τα οποια ο ιδιος δεν μπορει να βαλει στον εαυτο του λογω της φυσης του χαρακτηρα του. Με λιγα λογια, η Konami θα ελεγε οχι σε ενα παιχνιδι fetch-quest, οταν ο Κοτζιμα θα τους το προτεινε σαν ιδεα. Και ποιος ξερει ποσα αλλα σωστα οχι του ειπε τοσα χρονια σε αλλες ιδεες.
Άβαταρ μέλους
PORTAL

Δημοσίευσηαπό paulgouv » 06 Νοέμ 2019, 01:18

Βεβαια αν δεν το παρω στα χερια μου δεν πιστευω και ο,τι διαβαζω

Few moments later....
Καλα το οτι το Death Stranding θα ηταν ενα τεραστιο fetch quest δε θα μπορουσε να το συλλαβει ουτε ο πιο αντικοτζιμικος νους

Γενικά ο καθένας πιστεύει οτι ακριβώς τον βολεύει...
Πουλάει πολύ πάντως η λέξη "fetch" τελευταία στους κύκλους των Κοτζίμα-haters,τώρα που δεν τους βγήκε καθόλου το walking simulator με τους ριβιουερς να το απορρίπτουν κάθετα.
Και εκεί που κάπως δέχομαι τους πανηγυρισμούς σου που "απέτυχε" ( ? ) ο Κοτζίμας πριν κυκλοφορήσει καν, γράφεις για την Κονάμι...
Konami θα ελεγε οχι σε ενα παιχνιδι fetch-quest,
Την Κονάμι που είπε ΝΑΙ στο έκτρωμα Metal Gear Survive ??? ΤΗΝ ΚΟΝΑΜΙ??Που ζήταγε και 10€ για extra save slot στο σάπχιο βδελυγμα που καταχράστηκε τον τίτλο που ο Hideo οραματίστηκε??Ζήτω η gaming κουλτούρα που μας προσφέρει η "οριοθετημένη" Κοναμι μετα την αποχώρηση του "κακού" Κοτζίμα :D

P.S.περιμένω το αντιριβιου οταν και αν, γιατί στα αντιπριβιου παίζουν πολλές...αντιφασκίες :p
Άβαταρ μέλους
paulgouv

Δημοσιευσεις : 89

Δημοσίευσηαπό PORTAL » 06 Νοέμ 2019, 18:48

Θα συμφωνησω οτι η Κοναμι εχει κανει τερατα στο παρελθον.
Αντι-review μην περιμενεις στο εγγυς μελλον. Εχω εθιστει στον τζογο των anti-preview xP
Άβαταρ μέλους
PORTAL

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB