Εγώ μάλλον θα διάλεγα το πρώτο Tomb Raider.
Το αγόρασα το 1995 μαζί με το Saturn και όταν το πρωτοείδα άλλαξαν τα πάντα. Ήταν το πρώτο 3d game που έβλεπα, η μουσική επένδυση ήταν απλά εξαιρετική. Η αίσθηση τρόμου, εξερεύνησης, πρόκλησης. Οι αντίπαλοι που πεταγόντουσαν πίσω απο τις γωνίες. Απλα εκπληκτικό! Και ειδικά για ένα 8χρονο που είχε μάθει να παίζει boberman και contra!!
Νομίζω δεν πρόκειται ποτε να ξεχάσω την επική μουσική που δυνάμωνε σιγά σιγά όταν εξερχόμουν ενός σημείου δράσης/αγωνίας και συναντούσα μία καινούρια, ανεξερεύνητη περιοχή.. Όπως επίσης δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσω τον T-Rex και τον "μόρτη" που εμφανιζόταν απο το πουθενά κ απλά έτρεχα! Απίστευτα συναισθήματα !!
Θα ήθελα πολύ να τα ξαναζήσω!
- Τώρα είναι 11 Ιούλ 2025, 08:32 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ποιο game θα θέλατε να ξαναπαίξετε για πρώτη φορά;
Ποιο game θα θέλατε να ξαναπαίξετε για πρώτη φορά;
Τελευταία επεξεργασία από GooDShiveR και 02 Μαρ 2015, 06:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
-
GooDShiveR - Δημοσιευσεις : 258
Pokemon, όλες τις κασέτες.
Ίσως να έχω μια ιδιαίτερη προτίμηση στην Pokemon Red, που ήταν και η πρώτη που τερμάτισα, και στις Pokemon Sapphire/Emerald, που τερμάτισα στο μεγαλύτερο ποσοστό που έχω τερματίσει ποτέ παιχνίδι γενικότερα, ασχολήθηκα πάνω απο 2 χρόνια αστμάτητα και ευχαριστήθηκα όσο κανένα άλλο game.
Ωραίο thread btw
Ίσως να έχω μια ιδιαίτερη προτίμηση στην Pokemon Red, που ήταν και η πρώτη που τερμάτισα, και στις Pokemon Sapphire/Emerald, που τερμάτισα στο μεγαλύτερο ποσοστό που έχω τερματίσει ποτέ παιχνίδι γενικότερα, ασχολήθηκα πάνω απο 2 χρόνια αστμάτητα και ευχαριστήθηκα όσο κανένα άλλο game.
Ωραίο thread btw

-
thomason993 - Δημοσιευσεις : 184
Re: Απ: Ποιο game θα θέλατε να ξαναπαίξετε για πρώτη φορά?
World of warcraft vanilla! Απίστευτα συναισθήματα, οτι κ να πω θα ειναι λίγο!
Από εκεί κ περα θα συμφωνήσω με το πρώτο ποστ για το Tomb raider και θα προσθέσω το Resident evil!
Από εκεί κ περα θα συμφωνήσω με το πρώτο ποστ για το Tomb raider και θα προσθέσω το Resident evil!
-
diver_gr - Δημοσιευσεις : 447
Σιγουρα το Zeldra:Ocarina Of Time.Eιχε μια μαγεια που δεν συναντας ευκολα σε νεα παιχνιδια.
Ασε που συναγωνιζομουν με τον πατερα μου ποιος θα παιξει πιο πολυ ωρα το βραδυ..χεχε.
Αλλα games ειναι το Baldurs Gate,Diablo 2,Mario 64,Wing Commander IV και Crusader:No Regret(1996) που ειχα λιωσει στο pc.
Ασε που συναγωνιζομουν με τον πατερα μου ποιος θα παιξει πιο πολυ ωρα το βραδυ..χεχε.
Αλλα games ειναι το Baldurs Gate,Diablo 2,Mario 64,Wing Commander IV και Crusader:No Regret(1996) που ειχα λιωσει στο pc.
-
Maxus - Δημοσιευσεις : 71
Final Fantasy VII χωρίς 2η σκέψη και χωρίς να μου πέσει ο ένας φακός από τα γυαλιά αυτήν τη φορά για να μην αναγκαστώ να παίζω με ένα μάτι πάλι.
Στην όλη εμπειρία συμπεριλαμβάνω και την πρώτη real-time αναμέτρηση με τον Sephiroth στο Kingdom Hearts. Όσο να ναι real time ξεπληρώνεις καλύτερα τα χρωστούμενα.
Ακολουθεί το Metal Gear Solid, πρώτα με τον καλό τερματισμό αυτήν τη φορά. Με είχε επηρεάσει πολύ η πρώτη φορά με το κακό τέλος.

Ακολουθεί το Metal Gear Solid, πρώτα με τον καλό τερματισμό αυτήν τη φορά. Με είχε επηρεάσει πολύ η πρώτη φορά με το κακό τέλος.

-
RiderSoMysterious - Δημοσιευσεις : 182
Θα ήθελα να ξαναπαίξω για πρώτη φορά το Sillent Hill 2 αλλά όχι σήμερα.Ήμουν μικρός όταν βγήκε το παιχνίδι και γι αυτόν τον λόγο έπαιξα το HD το καλοκαίρι που μας πέρασε μαζί με έναν φίλο.Φαντάζομαι πόσο πιο ωραία θα ήταν να το έπαιζα την εποχή που είχε βγει.. αλλά και πάλι νιώθω πολύ τυχερός που έχω παίξει αυτό το παιχνίδι.

-
teo13g - Δημοσιευσεις : 22
Το Bully: Scholarship Edition. Έχω παίξει αυτό το παιχνίδι τόσες φορές που δεν είναι το ίδιο πια σα να το παίζω για πρώτη φορά. Το αγαπώ τόσο πολύ αυτό το παιχνίδι, αλλά δε θέλω τόσο πολύ να το ξαναπαίξω, επειδή το'χω μάθει απέξω και ανακατωτά. Μακάρι να γινόταν να το ξεχάσω αυτό το παιχνίδι για να το ξαναπαίξω από την αρχή.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
TheLuckyShamrock έγραψε:Το Bully: Scholarship Edition. Έχω παίξει αυτό το παιχνίδι τόσες φορές που δεν είναι το ίδιο πια σα να το παίζω για πρώτη φορά. Το αγαπώ τόσο πολύ αυτό το παιχνίδι, αλλά δε θέλω τόσο πολύ να το ξαναπαίξω, επειδή το'χω μάθει απέξω και ανακατωτά. Μακάρι να γινόταν να το ξεχάσω αυτό το παιχνίδι για να το ξαναπαίξω από την αρχή.
αντε ρε συ. ειναι τοσο καλο? το εχω αγορασει σε προσφορα 2 ή 3 ευρω δε θυμαμαι εχω παιξει καναδυο αποστολες μεχρι εκει που πηγε σε ενα γηπεδο αμερικανικου ποδοσφαιρου και εριχνε με τη σφεντοντα στους παικτες και το εχω παρατησει... να το συνεχισω προτεινεις? το εχω μηνες παρατημενο
-
vonzuchter - Δημοσιευσεις : 221
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης