Witcher 3

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Witcher 3

Δημοσίευσηαπό zoplos » 08 Νοέμ 2017, 19:39

Γνωμες για το Hearts of stone dlc?
zoplos

Δημοσιευσεις : 1

Δημοσίευσηαπό frigs » 08 Νοέμ 2017, 22:15

ειναι παρα πολυ καλο dlc, παρε την goty εκδοση που εχει μεσα το κυριο παιχνιδι και τα 2 dlc
frigs

Δημοσιευσεις : 719

Δημοσίευσηαπό SedineL » 27 Νοέμ 2017, 04:38

Πολυ καλο dlc δεν εχει και παρα πολλες αποστολες αλλα ειναι ευχάριστο και με ομορφο story, απο κει και περα μπορεις να παρεις το game of the year edition που περιλαμβανει και το blood & wine το οποιο εχει ολοκληρο map και περισσοτερα side quests.
SedineL

Δημοσιευσεις : 54

Δημοσίευσηαπό iliasgamer81 » 10 Δεκ 2017, 17:37

Σαφώς και αξίζει εγώ έχω τελειώσει το main story και το άφησα για λίγο μιας και ασχολούμαι με horizon αμέσως μετά θα ξεκινήσω και τα expansion του witcher
iliasgamer81

Δημοσιευσεις : 42

Δημοσίευσηαπό iliasgamer81 » 30 Δεκ 2017, 21:07

Όσοι δεν το έχετε αγγίζει ακόμα τώρα είναι η ευκαιρία μιας και έχει πάρει αναβάθμιση σε κονσόλες για 4κ ή 60 frames ενώ προσφέρει και hdr για συμβατές τηλεοράσεις
iliasgamer81

Δημοσιευσεις : 42

Δημοσίευσηαπό Saiyan85 » 10 Ιαν 2018, 14:44

Εγώ είμαι από τους τυχερούς μάλλον που ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει καν το Witcher 1, και ήθελα να ρωτήσω πριν ξεκινήσω το 3 αξίζεις κανείς να παίξει το 1 και το 2 ?
Επίσης ρωτώ αν η ιστορία έχει μία συνέχεια? σαν Τριλογία δηλαδή ή κάθε παιχνίδι είναι αυτοτελές ?

Ευχαριστώ !
Άβαταρ μέλους
Saiyan85

Δημοσιευσεις : 110

Δημοσίευσηαπό Alias » 10 Ιαν 2018, 17:25

Αυτοτελη ειναι τα παιχνιδια. Εγω με το 2 ξεκινησα και δεν καταλαβαινα χριστο γιατι δεν ηξερα ουτε χαρακτηρες ουτε ιστορια απο το 1. Μπορεις να ξεκινησεις με το 3, ειναι πιο αποκομμενο αλλα και παλι ολο με ερωτηματικα θα εισαι
Άβαταρ μέλους
Alias

Δημοσιευσεις : 37

Δημοσίευσηαπό Saiyan85 » 12 Ιαν 2018, 09:55

Alias έγραψε:Αυτοτελη ειναι τα παιχνιδια. Εγω με το 2 ξεκινησα και δεν καταλαβαινα χριστο γιατι δεν ηξερα ουτε χαρακτηρες ουτε ιστορια απο το 1. Μπορεις να ξεκινησεις με το 3, ειναι πιο αποκομμενο αλλα και παλι ολο με ερωτηματικα θα εισαι

Thanks φίλε. Να δούμε πότε θα βρεθεί χρόνος να ασχοληθούμε με αυτό το διαμαντάκι! ;)
Άβαταρ μέλους
Saiyan85

Δημοσιευσεις : 110

Δημοσίευσηαπό gusvagen » 16 Φεβ 2018, 20:56

Απίστευτο παιχνίδι ένα απο τα καλύτερα όλων των εποχών
gusvagen

Δημοσιευσεις : 43

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB