- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 18:54 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Tι ειδους gamer ειστε οταν παιζετε online?
17 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Γενικά παίζω χαλαρά, καθαρά για να χαρώ το παιχνίδι!
Όταν όπως παίζω προ και ξέρω πως χάνω από "κουλό" ή μου κάνουν διάφορα (κατοχή στα τελευταία λεπτά) τρελαίνομαι!
Μου έρχεται να πετάξω το χειριστήριο.....
Όταν όπως παίζω προ και ξέρω πως χάνω από "κουλό" ή μου κάνουν διάφορα (κατοχή στα τελευταία λεπτά) τρελαίνομαι!
Μου έρχεται να πετάξω το χειριστήριο.....
- st4vr0s@p0p1!
- Δημοσιευσεις : 257
Ανάλογα το παιχνίδι. Δε μπορεί να είσαι χαλαρός όταν παίζεις CS και ετοιμάζεσαι να μπουκάρεις απο μία πορτα π.χ.
Όταν παίζεις ενα platform σαφώς και θα εισαι πιο άνετος. Τέλος όταν βρίζουν οι πιτσιρικάδες στο Dota 1 (που έπαιζα) έχεις δύο επιλογές 1. κλείνεις το chat που εχει σαφως μειονεκτημα γιατι δε μπορεις να επικοινωνεις και να συννενοήσαι με τους συμπαίκτες σου, και 2. είτε αρχίζεις και χώνεις και εσύ ή αν σε βοηθάει ο χαρακτήρας σου, τους γράφεις κανονικά και συνεχίζεις απτόητος.
Κάτι απο τα παραπάνω είμαι και εγώ παίζοντας !
Όταν παίζεις ενα platform σαφώς και θα εισαι πιο άνετος. Τέλος όταν βρίζουν οι πιτσιρικάδες στο Dota 1 (που έπαιζα) έχεις δύο επιλογές 1. κλείνεις το chat που εχει σαφως μειονεκτημα γιατι δε μπορεις να επικοινωνεις και να συννενοήσαι με τους συμπαίκτες σου, και 2. είτε αρχίζεις και χώνεις και εσύ ή αν σε βοηθάει ο χαρακτήρας σου, τους γράφεις κανονικά και συνεχίζεις απτόητος.
Κάτι απο τα παραπάνω είμαι και εγώ παίζοντας !
Τελευταία επεξεργασία από Saiyan85 και 28 Δεκ 2017, 10:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
-
Saiyan85 - Δημοσιευσεις : 110
Είμαι συνήθως με καλή παρέα και το διασκεδάζω ενώ μου αρέσει να παίρνω πρωτοβουλίες σε παιχνίδια τύπου CS
- iliasgamer81
- Δημοσιευσεις : 42
17 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης