Δέκα λεπτά.
Τόσο κρατάει ο θαυμασμός, το "ουάου, κοίτα γραφικάρες", το "πω πω τι κάνουν οι άνθρωποι στη Naughty Dog".
Μετά τα δέκα λεπτά αρχίζει κάτι να σε ενοχλεί. Δεν θες να το πιστέψεις και συ ο ίδιος. Βαριέσαι όμως.
Ας φάω όσο κράξιμο είναι να φάω. Το παιχνίδι είναι μάπα.
Πιο πολύ βλέπεις παρά παίζεις. Κρατάς το χειριστήριο με το ένα χέρι, μέχρι να τελειώσει άλλο ένα αδιάφορο cut scene, μέχρι να σου δείξουν άλλο ένα φοβερό σκηνικό, μέχρι να σταματήσει άλλο ένα spamming του τριγώνου για να γυρίσει άλλος ένας μοχλός, να ανοίξει άλλη μια πόρτα, να σε πιάσουν άλλη μια φορά τελευταία στιγμή πριν πέσεις στο γκρεμό. Μετά σκαρφαλώνεις σαν μαϊμού, πατώντας απλά την κατεύθυνση και το Χ. Μπορείς να το κάνεις κι αυτό με το ένα χέρι αν θες. Και μετά έρχεται άλλη μια μάχη όπου το stealth προσποιείται ότι υπάρχει μέχρι να πάνε όλα κατά διαόλου και να αρχίσει ένας πανικός που καταστέλεται με το απαραίτητο cheese.
Η Chloe πάσχει από διαταραχή προσωπικότητας και πλέον είναι κάποιος άλλος στο σώμα της. Επίσης είναι ειδική στην Ινδική μυθολογία. Ξέρει και τι ώρα κατούραγε ο Βισνού. Η Nadine σε ρόλο "γιατί είμαι εγώ εδώ" και πραγματικά, γιατί είναι ακόμα στο franchise;
Όχι ότι με νοιάζουν οι ρόλοι δλδ, εγώ παιχνίδι έβαλα να παίξω. Αλλά το Lost Legacy πιστεύει ότι είναι ταινία. Και γω τις έχω βαρεθεί τις ταινίες. Αλλά περισσότερο, έχω βαρεθεί τα κακά βιντεοπαιχνίδια. Κρίμα τα γραφικά.
3,6578658/10
Επ'ουδενί λόγο μην δώσετε πάνω από 8,47 ευρώ.
- Τώρα είναι 10 Ιούλ 2025, 05:22 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Uncharted: The Lost Legacy | Anti-Review
6 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Τελευταία επεξεργασία από PORTAL και 11 Σεπ 2020, 11:19, έχει επεξεργασθεί 5 φορά/ες συνολικά
-
PORTAL - Δημοσιευσεις : 141
Ευχαριστω Evergrey. Γυρω στο επταωρο μου πηρε, αλλα παρακαλουσα να τελειωσει προς το τελος. Αμα ψαξει κανεις για ολα τα collectibles, που πραγματικα γιατι να το κανει αυτο στον εαυτο του, βαλε αλλες 2-3 ωρες.
-
PORTAL - Δημοσιευσεις : 141
Δεν έχω παίξει ακόμα το παιχνίδι. Έχω παίξει όλα τα uncharted και το last of us με το dlc του left behind. Ειλικρινά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι το παιχνίδι είναι έτσι όπως λες PORTAL και ελπίζω να κάνεις λάθος. Πρέπει να αναλογιστείς ότι είναι μία επέκταση του 4 και όχι ένα καινούριο παιχνίδι. Δε χρειάζεται τόση αυστηρότητα.Ειδικά όταν πρόκειται για μία εταιρεία που όχι απλά σέβεται τους gamers αλλά είναι και μια μεγάλη ελπίδα για την συνέχεια. Ωστόσο, για να μην μιλάω στον αέρα, θα επανέλθω να συνεχίσω αφού το πάρω στα χέρια μου και το τελειώσω.
-
amianen - Δημοσιευσεις : 97
6 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης