Ασχολουμαι εδω και λιγες μερες. Δεν ξερω αν θελω να συνεχισω η να το δωσω για ανταλλαγη.
Που ειναι η παιχνιδαρα που ελεγαν ολοι; Που ειναι το must play και το system seller;
Ειναι να απορεις μερικες φορες με το ποσο ασχετοι ειναι καποιοι σε αυτη τη βιομηχανια. Και καλα τα φανμπογια που ολα τα exclusives τα κανουν παιχνιδαρες, αλλα και τα sites;
9.2 IGN
9 Gamespot
5/5 Giant bomb
Ειστε σοβαροι;;;;
ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ: Δεν εχει τιποτα το original. Τι-πο-τα. Αντιγραφει ενα σωρο αλλα γνωστα παιχνιδια και δεν προσθετει ουτε ενα βοτσαλακι δικο του.
Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ του παιχνιδιου: Κρυψου στα χορτα που σε κανουν αορατο-σκαναρε τους εχθρους για να δεις τι οπλο θα χρησιμοποιησεις- ρολλαρε μεχρι να δυσει ο ηλιος στην ανατολη οταν σου επιτεθουν- rinse and repeat. Μπορεις να κανεις roll επ απειρον, χωρις καμια επιπτωση. Βασικα μπορεις να καταργησεις τελειως το τρεξιμο και να ρολλαρεις παντου σαν τον Sonic.
Μετα απο αυτο τραβα να ανοιξεις τον φοβερο open world χαρτη αλα Ubisoft ο οποιος δεν εχει κουρασει καθοοοολου και δεν ανηκει στο παρελθον. Στο ενδιαμεσο μαζεψε ο,τι παπαρια εχουμε σκορπισει κατω για να φτιαξεις πραγματα που ειναι εντελως ακατανοητα και αδιαφορα, για να δειξουμε οτι υπαρχει βαθος στο gameplay. Φτιαξε βελη, τελειωσαν βελη, ξαναφτιαξε βελη, δεν φτανουν τα βελη, κανε upgrade το poutch για να χωραει περισσοτερα βελη. Περναμε καλα.
ΤΟ LORE. Πασχει. Η ανυπαρξια background φαινεται. Οσο φαινεται η υπαρξη background στο Witcher, ετσι φαινεται εδω η ανυπαρξια του. Settlements που δεν εντυπωσιαζουν, ανυπαρκτη αρχιτεκτονικη, βαρετοι χαρακτηρες, στολες. Αλλα υπαρχουν δεινοσαυροι ρομποτ. Ουαου.
Μιλαμε για ενα παιχνιδακι καλοφτιαγμενο αλλα μετριο στα παντα. ΑΛΛΟ το καλοφτιαγμενο, ΑΛΛΟ το καλο παιχνιδι.
Δεν εχω παιξει το Breath of the Wild, αλλα ευτυχως. Διοτι οι συγκρισεις που κανανε με το Horizon Zero Dawn φανταζομαι θα μου προκαλουσαν πονοκεφαλο.
RANT OVER. Αλλα οχι αλλο καρβουνο, Please. Ακου 10/10 ρε φιλε.......
- Τώρα είναι 10 Ιούλ 2025, 00:15 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Horizon Zero Dawn | Anti-review
7 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Horizon Zero Dawn | Anti-review
Τελευταία επεξεργασία από PORTAL και 21 Ιαν 2020, 19:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
-
PORTAL - Δημοσιευσεις : 141
Εμείς πάντως δεν βάλαμε 10/10 
https://www.enternity.gr/Article/Games/Reviews/Horizon-Zero-Dawn-Review/41143.html

https://www.enternity.gr/Article/Games/Reviews/Horizon-Zero-Dawn-Review/41143.html
-
Sephiroth - Δημοσιευσεις : 1868
Sephiroth έγραψε:Εμείς πάντως δεν βάλαμε 10/10
Το 8 για ένα συγκεκριμένο συντάκτη σας είναι το μέγιστο που μπορεί να βάλει!
Portal δεν το έχω παίξει το παιχνίδι,θα ήθελα βέβαια,αλλά νομίζω μετά το σχόλιο σου πιστεύω ότι δεν θα χάσω και κάτι το ιδιαίτερο.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
Sephiroth έγραψε:Εμείς πάντως δεν βάλαμε 10/10
Το ξερω, γι'αυτο και γραφω εδω αυτα που γραφω.
-
Δεν το χω παίξει ακόμα το Horizon αλλά μου φαίνονται λιγάκι υπερβολικά αυτά που διαβάζω.
Για το αμάρτημα , το setting με έναν κόσμο που κυριαρχούν οι μηχανές με μορφές δεινόσαυρων(δεινών-σαύρων :p ) , δεν μπορώ να πώ οτι είναι το πλέον κοινότυπο στη gaming βιομηχανία..
Για το μηχανισμό , η επανάληψη σε ένα open world rpg όντως κουράζει αλλά νομίζω είναι αναμενόμενη.
Για το Lore , από τι λένε το horizon είναι η αρχή ενός franchise , δεν περιμένω να έχει backround οπώς το Witcher 3 (δεν το χω παίξει ούτε αυτό..αίσχος :p) αλλά να χτίζει μια ιστορία.φαντάζομαι και το πρώτο witcher ανύπαρκτο backround θα έιχε..
Για την ιστορία , απλά δεν γράφεις τίποτα οπότε δεν μπορώ να καταλάβω αν έστω αυτή σου άρεσε..πέρα απο το Uncharted 4 και το LastOfUs έχει πολύ cutscene(κάτι γίνεται με αυτούς,δεν μπορούν τα παλικάρια :p) πέρα απ τη πλάκα , ο καθένας αγαπάει τα videogames με διαφορετικό τρόπο οπότε : ΕΣΥ δεν παίζεις παιχνίδια για το story , άλλοι παίζουν παιχνίδια KAI για το story και δένονται με χαρακτήρες!!
Τέλος από τι έχω δεί , ''παιχνιδάκι'' δεν μου φαίνεται απλά μάλλον δεν είναι για όλους το συγκεκριμένο.Τα sites που του δίνουν καλές κριτικές προφανώς κάτι είδαν σε αυτό που υπερέχει απο τα υπόλοιπα στο είδος του.Προσωπικά ποτέ δεν αγόρασα ένα game επειδή έιδα 9άρια σε κριτικές.Οταν ξέρω οτι θα έχω χρόνο να αφιερώσω στον κόσμο του Horizon θα το τιμήσω για να έχω καλύτερη άποψη!!
Υ.Γ. Ωραία ιδέα PORTAL τα Anti-Review !! Να καθιερωθούν στο site να ακούμε και την διαφορετική άποψη!!
Για το αμάρτημα , το setting με έναν κόσμο που κυριαρχούν οι μηχανές με μορφές δεινόσαυρων(δεινών-σαύρων :p ) , δεν μπορώ να πώ οτι είναι το πλέον κοινότυπο στη gaming βιομηχανία..
Για το μηχανισμό , η επανάληψη σε ένα open world rpg όντως κουράζει αλλά νομίζω είναι αναμενόμενη.
Για το Lore , από τι λένε το horizon είναι η αρχή ενός franchise , δεν περιμένω να έχει backround οπώς το Witcher 3 (δεν το χω παίξει ούτε αυτό..αίσχος :p) αλλά να χτίζει μια ιστορία.φαντάζομαι και το πρώτο witcher ανύπαρκτο backround θα έιχε..
Για την ιστορία , απλά δεν γράφεις τίποτα οπότε δεν μπορώ να καταλάβω αν έστω αυτή σου άρεσε..πέρα απο το Uncharted 4 και το LastOfUs έχει πολύ cutscene(κάτι γίνεται με αυτούς,δεν μπορούν τα παλικάρια :p) πέρα απ τη πλάκα , ο καθένας αγαπάει τα videogames με διαφορετικό τρόπο οπότε : ΕΣΥ δεν παίζεις παιχνίδια για το story , άλλοι παίζουν παιχνίδια KAI για το story και δένονται με χαρακτήρες!!
Τέλος από τι έχω δεί , ''παιχνιδάκι'' δεν μου φαίνεται απλά μάλλον δεν είναι για όλους το συγκεκριμένο.Τα sites που του δίνουν καλές κριτικές προφανώς κάτι είδαν σε αυτό που υπερέχει απο τα υπόλοιπα στο είδος του.Προσωπικά ποτέ δεν αγόρασα ένα game επειδή έιδα 9άρια σε κριτικές.Οταν ξέρω οτι θα έχω χρόνο να αφιερώσω στον κόσμο του Horizon θα το τιμήσω για να έχω καλύτερη άποψη!!
Υ.Γ. Ωραία ιδέα PORTAL τα Anti-Review !! Να καθιερωθούν στο site να ακούμε και την διαφορετική άποψη!!
-
paulgouv - Δημοσιευσεις : 89
πέρα απο το Uncharted 4 και το LastOfUs έχει πολύ cutscene(κάτι γίνεται με αυτούς,δεν μπορούν τα παλικάρια :p)
Κοιτα ας ηταν τοσο καλο οσο το TLOU και το συζηταγαμε για τα cut scenes

Το Uncharted 4 ειναι αρκετα level πιο κατω απο το TLOU και χωραει αρκετη κουβεντα.Βλεπω οτι εισαι fan και δε θελω να σε τσιτωσω, αλλα νομιζω οτι μπορουμε να συμφωνησουμε οτι το τελικο boss και το συνεχες climbing ηταν δυο απο τα σημεια που επασχε αρκετα. Προσεξε, δεν λεω οτι ειναι κακο παιχνιδι, ουτε για το Horizon ειπα κατι τετοιο. Η διαφωνια μου ειναι οσον αφορα το αριστα.
Α! Ειχα γραψει και ενα παρομοιο review για το Uncharted 4 εδω στο forum. Ψαχ'το. Αλλα θα με μισησεις μετα.

Ωραία ιδέα PORTAL τα Anti-Review !! Να καθιερωθούν στο site να ακούμε και την διαφορετική άποψη!!
Ναι y not. Πλακα θα ειχε. Γραψε και συ ενα.
-
Το διάβασα και για το Uncharted4 και δεν σε μίσησα :p Το TLOU το χω και εγώ πιο ψηλά απο τα uncharted.Η γραφή του Druckman στο 4 έδωσε πιο ώριμο τόνο και το έφερε κοντά πάντως:D Συμφωνώ απόλυτα για το υπερβολικό climbing.Για την τελική μάχη την βρήκα πολύ συμβολική Για το Horizon τώρα μιας και αυτό είναι το θέμα , αν το βασικό σχόλιο ήταν το άριστα των κριτικών τότε οκ.Απλά μου έδωσες την εντύπωση οτι δν σου βγαλε κάτι σαν παιχνίδι και ότι δεν θα το πρότεινες σε καμία περίπτωση:p Τώρα anti-review δύσκολο να γράψω γιατί είμαι λίγο day1...year gamer :p και θα τα χουν παίξει όλοι αυτά που τερματίζω (σκέψου οτι πρόσφατα βγήκα μετά απο 120ώρες σχεδόν από τον κόσμο του Bloodborne -παιχνίδι 2ετίας
)
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ

-
paulgouv - Δημοσιευσεις : 89
7 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης