- Τώρα είναι 09 Ιούλ 2025, 23:17 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Old school - RTS
9 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Old school - RTS
Βλέποντας τη λίστα με τα καλύτερα pc games του 2014 συνειδητοποίησα πως βγήκε Age of Mythology Remake με βελτιωμένα γραφικά. Ναι δεν το ήξερα μέχρι τώρα. Είπα να ανοίξω θέμα και να ρωτήσω εάν ξέρει κάποιος εάν είναι στα σκαριά κάποιος τίτλος για PC βασισμένο σε Age of Empires και Age of Mythology στυλ. Υπάρχει πολύς λαός που θέλει τέτοια παιχνίδια μα δεν βλέπω από καμιά εταιρία να ασχολείται. Μήπως ξέρει κανείς τίποτα περισσότερο; 

Απενεργοποιούμε το Adblock για το Enternity! :-)
-
Raphael - Δημοσιευσεις : 279
Δες το Grey Goo, βγήκε/ βγαίνει αυτές τις μέρες. Θα υπάρχουν νέα από το Enternity για τον εν λόγω τίτλο.
Δυστυχώς τα κλασσικά RTS με βάσεις, κτίρια, resources κλπ είναι υπό εξαφάνιση. Από την άλλη τα TBS και παιχνίδια όπως το European Escalation, προσανατολισμένα προς την καθαρή μάχη, τα πηγαίνουν πολύ καλά.
Δυστυχώς τα κλασσικά RTS με βάσεις, κτίρια, resources κλπ είναι υπό εξαφάνιση. Από την άλλη τα TBS και παιχνίδια όπως το European Escalation, προσανατολισμένα προς την καθαρή μάχη, τα πηγαίνουν πολύ καλά.
Εveryone's a critic
-
Tobajaras - Δημοσιευσεις : 259
Raphael έγραψε:Μα για ποιο λόγο παιχνίδια, που ήταν η αρχή και ο λόγος που εκατομμύρια ανά τον πλανήτη άρχισαν το gaming σε pc και όχι μόνο, εξαφανίζονται;
Επειδή τέτοια παιχνίδια είναι κατά βάση πολύ δύσκολα για τον μέσο παίκτη, ο οποίος προτιμάει fast-paced action games όπως FPS ή MOBA. Ωστόσο πιστεύω ότι αν μια εταιρία προσπαθούσε να βγάλει ένα αξιόλογο RTS θα γινόταν ευρέως αποδεκτό.
-
ATG94 - Δημοσιευσεις : 9
Το starcraft 2 ακολουθει την ιδια λογικη ακομα και αναμενετε και το 3ο μερος της τριλογιας.
Αν θες καθαρο κλωνο των AoE τοτε δυσκολα θα βρεις κατι σε πολυ συγχρονο, δεν εχω κατι υποψην μου.
Τσεκαρε το the settlers 7 ομως, μπορει να σου αρεσει.
Αν θες καθαρο κλωνο των AoE τοτε δυσκολα θα βρεις κατι σε πολυ συγχρονο, δεν εχω κατι υποψην μου.
Τσεκαρε το the settlers 7 ομως, μπορει να σου αρεσει.

http://myanimelist.net/animelist/Darkroronoa
-
Roronoa - Δημοσιευσεις : 419
ATG94 έγραψε:Raphael έγραψε: Ωστόσο πιστεύω ότι αν μια εταιρία προσπαθούσε να βγάλει ένα αξιόλογο RTS θα γινόταν ευρέως αποδεκτό.
Λίγη υπομονή

RTS, και μάλιστα ποιοτικά, βγαίνουν. Company of Heroes, European Escalation είναι τα πρώτα που μου έρχονται στο νου (πιο παλιά τα Perimeter, τα Dawn of War...), με την κύρια διαφορά να είναι η βάση στη διοίκηση μονάδων και όχι στη συλλογή πόρων, στις αναβαθμίσεις και στην κατασκευή βάσης. Αυτό είναι που λείπει. Για κάτι τέτοιο, τα πιο πρόσφατα που ξέρω είναι τα Rise of Nations και Empire Earth - από τότε δεν έχω κάτι στα υπ'όψιν.
Εveryone's a critic
-
Και επιτέλους ανέβηκε - το πρώτο RTS που καλύπτουμε εδώ και πολύ καιρό που δεν είναι Total War, και είναι και στυλ Red Alert.
Grey Goo review
http://www.enternity.gr/Article/Games/Reviews/Grey-Goo/29223.html
Grey Goo review
http://www.enternity.gr/Article/Games/Reviews/Grey-Goo/29223.html
Εveryone's a critic
-
Rise and fall Civilizations at war φίλε μου στα γούστα μας σαν το Age of Mythology.Αν το παίξεις θα σε συναρπάσει.
-
leonalkalai - Δημοσιευσεις : 74
9 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης