PS4 SLIM Bundle ή PS4 PRO ?

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό jack124 » 15 Μαρ 2017, 19:13

abaddon77 έγραψε:Δεν είναι μόνο η εικόνα, αξίζει και για τα ανεβασμένα frame rates και την σταθερότητα στα παιχνίδια.

Σκέφτομαι να περιμένω να βγει έστω και με ένα παιχνίδι δώρο γιατί σκέτο δεν θέλω να το πάρω εκτός αν πέσει η τιμή λίγο στο skroutz και πάρω ξεχωριστά το παιχνίδι
Άβαταρ μέλους
jack124

Δημοσιευσεις : 293

Δημοσίευσηαπό paulgouv » 15 Μαρ 2017, 19:37

Ημουν στο ίδιο δίλημμα πριν 2 μήνες περίπου (όταν βγήκε RE7 για την ακρίβεια) και κατέληξα στο Ps4 Pro και ας μην έχω 4Κ τηλεόραση , γιατί σκέφτηκα ότι αν έπαιρνα το Slim στο μέλλον σίγουρα θα αναρωτιόμουν ''άραγε θα έκανε τόσο μεγάλα load times αν είχα Pro?'' ''άραγε θα είχε πιο σταθερό frame rate?'' κ.α. Επίσης επειδή προσωπικά θέλω να παίξω κάποια στιγμή παιχνίδια απο αγαπημένες σειρές που μου ''ξέφυγαν'' τα τελευταία χρόνια όπως Arkham Knight , Assassins Unity , Middle Earth και άλλα που αντιμετωπίσαν προβλήματα στο frame , έχω δει σε βιντεάκια ότι με το Pro και το νέο Boost Mode γίνονται επιτέλους playable.Ξέρω οτι είναι αρκετά τα 100 έξτρα ευρώ αλλά πιστεύω οτι αξίζουν και για το οπτικό αποτέλεσμα και για το ψυχολογικό του ότι η κονσόλα που παίρνεις σήμερα δεν έχει ήδη 3χρόνια ζωής και σίγουρα θα αξιοποιηθούν οι επιπλέον δυνατότητές της από τους developers στα μελλοντικά παιχνίδια.
Άβαταρ μέλους
paulgouv

Δημοσιευσεις : 89

Δημοσίευσηαπό jack124 » 15 Μαρ 2017, 19:43

Σε ευχαριστώ πολύ και εγώ στο Pro μάλλον με βλέπω να καταλήγω για τους ίδιους λόγους και πιστεύω και εγώ ότι τα μελλοντικά games θα έχουν περισσότερες διαφορές και επιλογές σε frame rate ή γραφικά (βλέπε Rise of the tomb raider)
Άβαταρ μέλους
jack124

Δημοσίευσηαπό paulgouv » 15 Μαρ 2017, 19:56

To Rise Of The Tomb Raider μιας κ το ανέφερες το λιώνω αυτόν τον καιρό παράλληλα με Uncharted 4 :p
Με επιλογές 4Κ , Frame Rate , και Enriched Visuals διαλέγεις ανάλογως και άμεσα βλέπεις τι σου ταιριάζει.Προσωπικά το έχω στο frame και βλέπω αισθητή διαφορά σε σκηνές μάχης και κυνηγητού!!
Άβαταρ μέλους
paulgouv

Δημοσιευσεις : 89

Δημοσίευσηαπό jack124 » 15 Μαρ 2017, 20:09

Μάλιστα κατάλαβα :P
Εεε το Pro θα πάρω και εγώ αξίζει πιστεύω
Άβαταρ μέλους
jack124

Δημοσίευσηαπό TechPriestXS » 30 Απρ 2017, 22:33

Αν λάβουμε υπόψη ότι ο Harada λέει για το TEKKEN 7 ότι θα έχει σημαντικές διαφορές στην ποιότητα PRO/SLIM ναι PRO μονόδρομος...

ps: So it.. begins :P
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TechPriestXS

Δημοσιευσεις : 57

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB