News: Wii U

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Volga » 29 Νοέμ 2016, 23:52

OMGK3LOL έγραψε:καμια σελιδα για να βρω εξαρτηματα για το wii ?

...οταν λες εξαρτήματα;; Ανταλλακτικά;
Άβαταρ μέλους
Volga

Δημοσιευσεις : 174

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 25 Ιαν 2017, 17:29

Καλησπερα ,

Μετα απο χρονια αρχισα να παιζω ξανα Wii U με Super Mario Κλπ . Σκεφτομαι να ξεκινησω με ενα απο τα Zelda αλλα μιας και δεν εχω παιξει ποτε δεν ξερω απο ποιο να ξεκινησω και θα ηθελα την γνωμη σας . Απ΄οτι ειδα υπαρχουν στο Wii u τα εξης τα οποια απότι καταλαβα ειναι remaster :

1. The Legend of Zelda: Twilight Princess HD

2. The Legend of Zelda: The Wind Waker HD
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό vonzuchter » 25 Ιαν 2017, 20:50

ασε τα ζελντα και τα μαριο αυτα θα τα παιζεις μια ζωη... παιξε wonderful 101 για κατι διαφορετικο , γεματο τρελα και πρωτοτυπο gameplay.
Άβαταρ μέλους
vonzuchter

Δημοσιευσεις : 221

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 26 Ιαν 2017, 19:24

Βασικα πλεον τα βρισκεις και τα 2 γυρω στα 20 ευρω στο ιντερνετ . Κοιταξα καποια βιντεο και τελικα μαλλον λεω να ξεκινησω τo the wind waker HD γιατι μου φαινεται πιο βατο . Το καινουριο φαινεται φοβερο και επειδη ειναι σιγουρη αγορα ειπα να ξεκινησω ενα ζελντα για να μπω στο κλιμα μεχρι να βγει στην αγορα ...
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό VonL » 02 Φεβ 2017, 18:33

:)
VonL

Δημοσιευσεις : 101

Δημοσίευσηαπό Volga » 25 Φεβ 2017, 11:35

mariodm22 έγραψε:Βασικα πλεον τα βρισκεις και τα 2 γυρω στα 20 ευρω στο ιντερνετ . Κοιταξα καποια βιντεο και τελικα μαλλον λεω να ξεκινησω τo the wind waker HD γιατι μου φαινεται πιο βατο . Το καινουριο φαινεται φοβερο και επειδη ειναι σιγουρη αγορα ειπα να ξεκινησω ενα ζελντα για να μπω στο κλιμα μεχρι να βγει στην αγορα ...

Αδερφέ δεν παίζει ρόλο όποιο Zelda και να ξεκινήσεις. Η γενική ιστορία όλων τον Zelda έχει τη λογική των παράλληλων σύμπαντων και άλλων χαρακτήρων που απλά "δανείζονται" ίδια ονόματα.

Άλλο concept και τα 2 άλλη λογική τελείως. Το Wind Waker έχει την μαγεία ενός Open World τίτλου, ενώ το Twilight μια πιο "δεμένη" πλοκή χωρίς να πολυξεφεύγεις από τον κεντρικό στόχο.

Δεν έχω παίξει την HD έκδοση του Twilight οπότε δεν μπορώ να πω άποψη αν είναι καλή ή οχι. Αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι οτι θα σε μαγέψει η ιστορία και τα πράγματα που θα αναγκαστείς να κάνεις μέχρι το τέλος. Σίγουρα πάντως μιλάμε για ένα από τα Καλύτερα Zelda EVER...μέχρι την επόμενη εβδομάδα. :P
Άβαταρ μέλους
Volga

Δημοσιευσεις : 174

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB