Ιδέες-προτάσεις για τις κονσόλες νέας γενιάς

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Ιδέες-προτάσεις για τις κονσόλες νέας γενιάς

Δημοσίευσηαπό abaddon77 » 30 Νοέμ 2016, 21:10

Μια και συχνά-πυκνά όλοι γκρινιάζουμε μόλις βγαίνει μια κονσόλα, εστιάζοντας σε αυτά που ΔΕΝ έχει, θα είχε ενδιαφέρον να δούμε προτάσεις και ιδέες πάνω στο τι θέλουμε για τις κονσόλες μας στο μέλλον.
Και ποιος ξέρει, κάποιος μπορεί να διαβάσει το post και να εφαρμόσει και καμία :P
Άβαταρ μέλους
abaddon77

Δημοσιευσεις : 64

Δημοσίευσηαπό Jagan90 » 01 Δεκ 2016, 15:01

Καθε νεα κονσολα που βγαινει εχει μεγαλυτερες δυνατοτητες σε ram και gpu!Συνεπως καλυτερα γραφικα μεγαλυτερο βαθος κτλ.Απο τις νεες κονσολες ηδη εχουμε και την προσθηκη της εικονικης πραγματικοτητας δηλαδη του vr για το ps4 οποτε βαδιζουμε καλα!
Άβαταρ μέλους
Jagan90

Δημοσιευσεις : 40

Re: Ιδέες-προτάσεις για τις κονσόλες νέας γενιάς

Δημοσίευσηαπό Volga » 29 Δεκ 2016, 23:07

Δεν νομίζω ότι το πρόβλημα είναι οι δυνατότητες των κονσολών όσο το ότι δεν βλέπουμε πραγματικά αναβαθμισμένους τίτλους.

Δεν μιλάω για γραφικά αλλά για τεχνικές.
Άβαταρ μέλους
Volga

Δημοσιευσεις : 174

Δημοσίευσηαπό KwstasAgnwstos » 31 Δεκ 2016, 14:03

Volga έγραψε:Δεν νομίζω ότι το πρόβλημα είναι οι δυνατότητες των κονσολών όσο το ότι δεν βλέπουμε πραγματικά αναβαθμισμένους τίτλους.

Δεν μιλάω για γραφικά αλλά για τεχνικές.

Ισχύει, πρέπει οι εταιρείες να δώσουν βάση στο gameplay και την διάρκεια ενώς παιχνιδιού.
Δεν μπορεί να βασίζεσαι σε ένα όνομα, να βελτιώνεις τα γραφικά και απλα το gameplay να είναι άθλιο.
Στο μυαλό μου έρχεται ένα παράδειγμα που είναι το απόλυτο:
Street fighter V..... Ο χριστός και η παναγία!! ποιο ελειπές παιχνίδι δεν έχω ξαναδεί.. η εταιρεία πούλησε κάτι που μόνο σαν beta μπορείς να χαρατηρίσεις...
KwstasAgnwstos

Δημοσιευσεις : 33

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB