- Τώρα είναι 12 Ιούλ 2025, 00:25 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Τι τερματίσαμε/παίξαμε (2015)
47 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 5 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Αφού έχω μόνο PS3 ασχολήθηκα με το πρώτο Assassin's Creed από το Assassin's Creed Heritage και μετά από πολύ καιρό το ολοκλήρωσα κατά 100%.
Για τα υπόλοιπα έχω ακόμα καιρό αλλά η αρχή είναι το ήμισυ του παντός (έτσι δεν λένε;).
Βασικά, υπήρξε και απογοήτευση που όταν συλλέχθηκαν όλα τα αντικείμενα (collectibles) δεν υπήρξε κάποια επιβράβευση (ούτε ένα trophy ρε παιδάκι μου!!!) Φαίνεται πως ο πρώτος τίτλος είναι όπως ακριβώς τότε που αρχικά κυκλοφόρησε.
Τζάμπα που κάηκαν τόσο καιρό τα εγκεφαλικά κύτταρα...
Οπότε λαμβάνοντας όλα τα παραπάνω το πρώτο Assassin's Creed για εμένα είναι ένα μέτριο παιχνίδι.
Και επειδή πρώτα είχα παίξει το Assassin's Creed 2 στο PC, με κατέπληξε που οι μηχανισμοί είναι ίδιο από το 1 αλλά με την κατάλληλη βελτίωση,
Το περίεργο είναι πως το εισαγωγικό βίντεο δείχνει πως ο Altair μπορεί να χρησιμοποιήσει βαλλίστρα, αλλά δε βρίσκεται πουθενά στο παιχνίδι. Βέβαια μπορεί να πει κανείς ότι η Ubisoft κάνει κάτι τέτοια περίεργα που και που. Θυμίζω που στο εισαγωγικό βίντεο του πρώτου Splinter Cell το εισαγωγικό βίντεο έδειχνε τον Sam Fisher να κολυμπάει αλλά δεν υπήρχε η δυνατότητα μέσα στο παιχνίδι.
Για τα υπόλοιπα έχω ακόμα καιρό αλλά η αρχή είναι το ήμισυ του παντός (έτσι δεν λένε;).
Βασικά, υπήρξε και απογοήτευση που όταν συλλέχθηκαν όλα τα αντικείμενα (collectibles) δεν υπήρξε κάποια επιβράβευση (ούτε ένα trophy ρε παιδάκι μου!!!) Φαίνεται πως ο πρώτος τίτλος είναι όπως ακριβώς τότε που αρχικά κυκλοφόρησε.
Τζάμπα που κάηκαν τόσο καιρό τα εγκεφαλικά κύτταρα...
Οπότε λαμβάνοντας όλα τα παραπάνω το πρώτο Assassin's Creed για εμένα είναι ένα μέτριο παιχνίδι.
Και επειδή πρώτα είχα παίξει το Assassin's Creed 2 στο PC, με κατέπληξε που οι μηχανισμοί είναι ίδιο από το 1 αλλά με την κατάλληλη βελτίωση,
Το περίεργο είναι πως το εισαγωγικό βίντεο δείχνει πως ο Altair μπορεί να χρησιμοποιήσει βαλλίστρα, αλλά δε βρίσκεται πουθενά στο παιχνίδι. Βέβαια μπορεί να πει κανείς ότι η Ubisoft κάνει κάτι τέτοια περίεργα που και που. Θυμίζω που στο εισαγωγικό βίντεο του πρώτου Splinter Cell το εισαγωγικό βίντεο έδειχνε τον Sam Fisher να κολυμπάει αλλά δεν υπήρχε η δυνατότητα μέσα στο παιχνίδι.
- GamingFun
- Δημοσιευσεις : 29
@gaming fun Τα επόμενα Assasin's Creed γίνονται καλύτερα. Όχι όλα βέβαια. Για μένα Revelations, II, και το Black Flag που παίζω τώρα τα καλύτερα. Το III που το τελείωσα μέσα στο 15 ε ντάξει ψιλομέτριο. Όλα όμως έχουν την ίδια φιλοσοφία. Εμένα προσωπικά μ φαίνεται σαν να παίζω ένα τεράστιο παιχνίδι με ελάχιστες διαφορές ανάλογα με την εποχή που βρίσκεται.
Απενεργοποιούμε το Adblock για το Enternity! :-)
-
Raphael - Δημοσιευσεις : 279
μονο το black flag εχω παιξει και ηταν καραπαιχνιδουραρα... εχω βαλει στο ματι τα δυο πρωτα assasins τα εχω βρει με 7 ευρω πακετο αλλα δεν εχω χρονο να πα ιξω.
-
vonzuchter - Δημοσιευσεις : 221
@Gaming Fun, Το πρώτο AC δεν είχε trophies οπότε μόνο ως προπόνηση για τα επόμενα σου χρησίμευσε η συλλογή από σημαίες
!
Για τα επόμενα θα συμφωνήσω με τον Raphael. όντως γίνονται πολύ καλύτερα με το AC II να έχει πολλά φρέσκα πράγματα ενσωματωμένα, το AC Brotherhood τα σπάει και είναι και το πρώτο που έβαλαν multiplayer mode (οι servers διατηρούνται αλλά δεν θα βρεις κόσμο μέσα) και πολλά ακόμα στοιχεία που δεν είχαν τα προηγούμενα, οπότε το θεωρώ καλύτερο από το Revelations το οποίο δεν είχε να προσφέρει πολλά καινούρια πράγματα και ότι καινοτομία δοκίμασαν εμένα δεν με ενθουσίασε.
Το AC III απλή επανάληψη των προηγούμενων (με εξαίρεση τις πρωτοεμφανιζόμενες μάχες στην θάλασσα).
Το Βlack Flag το έχω αγοράσει αλλά δεν έχω προλάβει να παίξω ακόμα οπότε με βάση τα σχόλια περιμένω κάτι καλό!

Για τα επόμενα θα συμφωνήσω με τον Raphael. όντως γίνονται πολύ καλύτερα με το AC II να έχει πολλά φρέσκα πράγματα ενσωματωμένα, το AC Brotherhood τα σπάει και είναι και το πρώτο που έβαλαν multiplayer mode (οι servers διατηρούνται αλλά δεν θα βρεις κόσμο μέσα) και πολλά ακόμα στοιχεία που δεν είχαν τα προηγούμενα, οπότε το θεωρώ καλύτερο από το Revelations το οποίο δεν είχε να προσφέρει πολλά καινούρια πράγματα και ότι καινοτομία δοκίμασαν εμένα δεν με ενθουσίασε.
Το AC III απλή επανάληψη των προηγούμενων (με εξαίρεση τις πρωτοεμφανιζόμενες μάχες στην θάλασσα).
Το Βlack Flag το έχω αγοράσει αλλά δεν έχω προλάβει να παίξω ακόμα οπότε με βάση τα σχόλια περιμένω κάτι καλό!
-
Savatage80 - Δημοσιευσεις : 58
Βασικά ξέρω ότι είμαι εκτός θέματος αφού το θέμα είναι για το τι παίξαμε το έτος 2015 αλλά το αντίστοιχο κομμάτι (thread να το πω;) είναι κλειδωμένο οπότε ζητάω συγγνώμη εκ των προτέρων.
Την Κυριακή 11/09/2016 τελείωσα το Life is Strange episode 1.
Ένα αρκετά καλό παιχνίδι. Τουλάχιστον η Square Enix έδωσε τη δυνατότητα σε όσους και όσες δεν το είχαν παίξει, να δοκιμάσουν το πρώτο επεισόδιο δωρεάν και μετά αν τελικά τους/τις αρέσει να το αγοράσουν ή να το νοικιάσουν.
Όπως "η ζωή είναι παράξενη", έτσι παράξενα εύκολα μπορούν να βρεθούν όλα τα trophies του πρώτου επεισοδίου. Δεν είναι αναγκαία κακό.
Τώρα, μέσα στο παιχνίδι φαίνεται να έχει πολλές επιλογές, αλλά δεν ξέρω (και μπορεί να μη μάθω και ποτέ) πόσο πολύ επηρεάζουν το παιχνίδι στη συνέχεια.
Και παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας αν και έκανα έναν αιώνα για να σας ευχαριστήσω (κάλλιο αργά παρά ποτέ όμως λένε!!!
.
Ένα αρκετά καλό παιχνίδι. Τουλάχιστον η Square Enix έδωσε τη δυνατότητα σε όσους και όσες δεν το είχαν παίξει, να δοκιμάσουν το πρώτο επεισόδιο δωρεάν και μετά αν τελικά τους/τις αρέσει να το αγοράσουν ή να το νοικιάσουν.
Όπως "η ζωή είναι παράξενη", έτσι παράξενα εύκολα μπορούν να βρεθούν όλα τα trophies του πρώτου επεισοδίου. Δεν είναι αναγκαία κακό.
Τώρα, μέσα στο παιχνίδι φαίνεται να έχει πολλές επιλογές, αλλά δεν ξέρω (και μπορεί να μη μάθω και ποτέ) πόσο πολύ επηρεάζουν το παιχνίδι στη συνέχεια.
Και παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας αν και έκανα έναν αιώνα για να σας ευχαριστήσω (κάλλιο αργά παρά ποτέ όμως λένε!!!

- GamingFun
- Δημοσιευσεις : 29
GamingFun έγραψε:Βασικά ξέρω ότι είμαι εκτός θέματος αφού το θέμα είναι για το τι παίξαμε το έτος 2015 αλλά το αντίστοιχο κομμάτι (thread να το πω;) είναι κλειδωμένο οπότε ζητάω συγγνώμη εκ των προτέρων.
Και παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας αν και έκανα έναν αιώνα για να σας ευχαριστήσω (κάλλιο αργά παρά ποτέ όμως λένε!!!.
Τωρα που το ανεφερες @GamingFun αληθεια βρε Enternity γιατι εδω και αρκετο καιρο ειναι κλειδωμενο το "Now Playing";
Το Life is Strange episode 1 το τελειωσα και εγω πριν λιγες μερες.Απλα εκπληκτικο το ποσο διαφορετικες επιλογες σου δινει το παιχνιδι.
Αυτα που τερματισα το 2015 μεχρι τωρα ειναι:
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
Prince of Persia The Forgotten Sands
Call of Juarez: Bound in Blood
Yakuza 5
Freedom Wars
Little Deviants
BlazBlue: Continuum Shift EXTEND
Dead Island Riptide
Saints Row: Gat out of Hell
Persona 4 Arena Ultimax
I Am Alive