- Τώρα είναι 12 Ιούλ 2025, 13:34 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Προβλημα με Driveclub
6 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Προβλημα με Driveclub
Καλησπερα παιδια . Ειχα αγορασει απο Day One το Driveclub Ps Plus Edition Digital με τα 40 ευρω απο το Ps Store και ολα ηταν μια χαρα μεχρι που μετα απο καποιο καιρο , αφου το ειχα σβησει , ( μου φαινεται πως το κατεβασα ξανα οταν τελικα βγηκε η Free 2 play εκδοση ) το κατεβασα και ειδα πως δεν ηταν ολοκληρο το παιχνιδι . Κοιταω στο Pc στα παιχνιδια που εχω αγορασει και βλεπω πως δεν υπαρχει . Οταν παταω να το κανω Download μου ζηταει 14 ευρω για αγορα διαφορετικα κατεβαζει την free 2 play εκδοση . Γινεται να εξαφανηστικε το παιχνιδια απο τον ελεγχο Downloads ????
- mariodm22
- Δημοσιευσεις : 753
Στο Library φαινεται το Driveclub οπου και λεει πως πρεπει να δωσω 14.99 . Στο Store λεει πως το εχω ηδη και πως δεν μπορω να το αγορασω αλλα δεν εχει download . Το μονο που εχει Download ειναι αυτο στο Library οπου και εχει την τιμη . Το κατεβασα ξανα αλλα παλι τα ιδια . Επισης αμα μπω απο το PC στο Ps Store δεν το εχει στον ελεγχο των Downloads οπως παλια . Στο email μου εχω την εποδειξη αγορας παντως την βρηκα . Εστειλα και ενα mail στην Sony αλλα δεν βλεπω να απαντουν ... Στο τηλεφωνο που ειχα μιλησει με εναν μου ειπε να κανω restore licenses οπου δεν εκανε δουλεια και απ οτι φαινεται δεν ξερουν τι τους γινεται ...
- mariodm22
- Δημοσιευσεις : 753
drive club
ama pas sto account sou apo to psn kai deis tin download list pou exeis pou sou deixnei to istoriko me ta download sou ekei den fenetai i lipsi pou eixes kanei?
-
pakos - Δημοσιευσεις : 76
drive club
Tipota file an kai sto istoriko agorwn den yparxei i agora kati den paei kala. Sto istoriko agorwn tha eprepe na fenetai kanonika oi agora
-
pakos - Δημοσιευσεις : 76
6 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης