- Τώρα είναι 10 Ιούλ 2025, 23:14 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
ps4
8 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
ps4
Καλησπερα λογικα αν σταθω τυχερος (οικονομικα ) θα γινω κατοχος ps4 τα χριστουγεννα. Εκανα μια ερευνα και ειδα οτι στα ps4 1t και σε μερικα 500t η sony εχει βάλει επεξεργαστη που φορανε τα παλια cuh 1100 ενω τωρα κυκλοφορουν τα καινουργια cuh 1216 και αναφερουν οτι τα καινουργια ειναι 36% οικονομικοτερα στο ρευμα και ενα αλλο ποσοστο που δεν θυμαμαι σε μειωση θορυβου ισχυει κατι τετοιο??? Η δεν επηρεαζει οποτε κακως απορω???
- zakk1981
- Δημοσιευσεις : 2
κοιτα η καταναλωση ρευματος δεν νομξζω οτι ειναι τοσο μεγαλης σημασιας..το κυριο ειναι τα db δηλαδη ο θορυβος που κανει..οντως η πρωτη εκδοση εκανε αρκετον οταν ζεσταινοταν οποτε καλπ θα ηταν να χτυπησεις καινουριο..και σιγουρα 1tb το 500ρι γεμιζει αμεσως!!
- Statharas55
- Δημοσιευσεις : 14
zakk1981 έγραψε:Καλησπερα λογικα αν σταθω τυχερος (οικονομικα ) θα γινω κατοχος ps4 τα χριστουγεννα. Εκανα μια ερευνα και ειδα οτι στα ps4 1t και σε μερικα 500t η sony εχει βάλει επεξεργαστη που φορανε τα παλια cuh 1100 ενω τωρα κυκλοφορουν τα καινουργια cuh 1216 και αναφερουν οτι τα καινουργια ειναι 36% οικονομικοτερα στο ρευμα και ενα αλλο ποσοστο που δεν θυμαμαι σε μειωση θορυβου ισχυει κατι τετοιο??? Η δεν επηρεαζει οποτε κακως απορω???
Εμενα η αποψη μου φιλε ειναι να αγορασεις ενα PS4 bundle!Ειτε ειναι 1ΤΒ ειτε ειναι 500gb!Το ξερω ειναι ακριβοτερες κατα 60-70evro αλλα εγω προσωπικα τη δικια μου η οποια ειναι η MSG5 the phantome pain δεν την αλλαζω με καμια!Παντως σου ευχομαι να την αγορασεις και να γουσταρεις!
- StelikosV
- Δημοσιευσεις : 14
panos027 έγραψε:Καλημερα στην ομαδα ! Χθες επεσε στην αντιληψη μου το The Order 1886 Collector's Edition στο Υου.gr με 24.90 !! Αξιζει η αγορα του παιχνιδιου ; Ευχαριστω προκαταβολικα
Καλημέρα! Πιστεύω πως αξίζει, παίρνεις με 24.90 ένα παιχνίδι μικρό σε διάρκεια βέβαια, εγώ το έβγαλα σε ένα τριήμερο χωρίς ιδιαίτερο λιώσιμο, με πολλά cut scenes αλλά με κορυφαία γραφικά. Συν όλα τα καλούδια που έχει η συλλεκτική μέσα. ...
-
goalzila - Δημοσιευσεις : 97
8 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης