Steam cards

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Steam cards

Δημοσίευσηαπό Zip0 » 14 Αύγ 2015, 13:27

Καλησπέρα,Ήθελα να ρωτήσω αν είναι διαθέσιμες οι steam cards στην Ελλάδα και αν ναι που.Επίσης πως χρησιμοποιούνται .Ευχαριστώ για τον χρόνο σας :)
Zip0

Δημοσιευσεις : 5

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 14 Αύγ 2015, 14:04

Καλησπέρα και καλώς ήρθες Zip0. Οι κάρτες Steam απ' όσο ξέρω δεν πωλούνται Ελλάδα από κάπου. Έχεις ψάξει στο Skroutz.gr;
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό Zip0 » 14 Αύγ 2015, 14:20

Ναι δυστυχώς από ότι κατάλαβα δεν υπάρχει κανένας τρόπος να βάλεις λεφτά στο steam από Ελλάδα.
Zip0

Δημοσίευσηαπό Roronoa » 14 Αύγ 2015, 15:29

Zip0 έγραψε:Ναι δυστυχώς από ότι κατάλαβα δεν υπάρχει κανένας τρόπος να βάλεις λεφτά στο steam από Ελλάδα.

Σημερα καταφερα να αγορασω απο humble bundle απευθειας με χρεωστικη της πειραιως (χωρις paypal) με χρηματα που κατεθεσα σημερα κιολας στον λογαριασμο μου, δεν εχω δοκιμασει απο steam αλλα αν εχεις καρτα κανε μια προσπαθεια, φαινετε πως σιγα σιγα ανοιγουν οι αγορες προς εξωτερικο.
Εικόνα

http://myanimelist.net/animelist/Darkroronoa
Άβαταρ μέλους
Roronoa

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό Zip0 » 14 Αύγ 2015, 20:56

Distixws den exw xrewstikh kai to xeirotero einai pws auto pou ithela mphke kai se prosfora prin apo 2-3 wres...Euxaristw gia to endiaferon paides pou tha paei tha tin brw tin akrh :)..To poli poli na paw e3weriko na agorasw paysafe kai na 3anaer8w :)
Zip0

Δημοσίευσηαπό Zip0 » 15 Αύγ 2015, 20:41

Mipws einai kaneis apo kipro-e3wteriko pou psinete na antalla3ei paysafe 20ara gia 20ara vodafone-cosmote ktlp ?
Zip0

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB