shadow warrior κερδισμενο απο εδω.

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

shadow warrior κερδισμενο απο εδω.

Δημοσίευσηαπό dawnstar » 22 Φεβ 2015, 21:48

Μολις εβαλα το παιχνιδι και κρασαρει μπαινω στο ιντερνετ και διαβαζω αν εχουν και αλλοι το προβλημα.ενας χρηστης προτεινει να κανω logout απο το psn και το παιχνιδι θα παιζει (κρασαρε στην αρχικη οθονη)κανω logout απο το psn και οντως το παιχνιδι παιζει και αναρωτιεμαι ειναι δυνατον να υπαρχουν τετοια θεματα και το βασικο σε ποιον να ριξω το φταιξιμο στην εταιρια που το βγαζει η στην σονυ?ποια ειναι η αποψη σας.
Άβαταρ μέλους
dawnstar

Δημοσιευσεις : 191

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 23 Φεβ 2015, 00:11

Αν το συμβαίνει με όλα τα games τότε φταίει η Sony. Αν είναι μόνο με το συγκεκριμένο τότε οι devs. Κοίταξε το..
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό dawnstar » 23 Φεβ 2015, 00:33

Scott_Pilgrim έγραψε:Αν το συμβαίνει με όλα τα games τότε φταίει η Sony. Αν είναι μόνο με το συγκεκριμένο τότε οι devs. Κοίταξε το..

Μονο στο συγκεκριμενο νομιζω οτι συμβανει μετα το τελευταιο update του playstation εντωμεταξυ ειναι ωραιο παιχνιδι.ακομα και οταν εχεις ξεκινησει το παιχνιδι εαν συνδεθεις στο psn κρασαρει
Άβαταρ μέλους
dawnstar

Δημοσίευσηαπό Connie GR » 23 Φεβ 2015, 13:13

Αυτό συμβαίνει και σε εμένα. Αν δεν είσαι συνδεδεμένος στο PSN μπορείς να παίξεις κανονικά. Όταν πας να συνδεθείς στο PSN τότε πετάει μήνυμα σφάλματος και κρασάρει. Η ομάδα ανάπτυξης δεν έχει κάποια απάντηση για το θέμα. Δεν είσαι ο μόνος πάντως, just so you know. :)

Το ξέρω πως είναι λίγο περίεργο (και καθόλου βολικό), αλλά ο τίτλος παίζει κανονικά εφ'όσον δεν είσαι online στο PSN.
Άβαταρ μέλους
Connie GR

Δημοσιευσεις : 343

Δημοσίευσηαπό Bloodius » 23 Φεβ 2015, 13:38

Το ιδιο θεμα ειχα κι εγω.Αν δεν εισαι συνδεδεμενος στο PSN τρεχει μια χαρα το παιχνιδι.
Omnia Mors Aequat
Άβαταρ μέλους
Bloodius

Δημοσιευσεις : 32

Δημοσίευσηαπό dawnstar » 23 Φεβ 2015, 21:01

Connie GR έγραψε:Αυτό συμβαίνει και σε εμένα. Αν δεν είσαι συνδεδεμένος στο PSN μπορείς να παίξεις κανονικά. Όταν πας να συνδεθείς στο PSN τότε πετάει μήνυμα σφάλματος και κρασάρει. Η ομάδα ανάπτυξης δεν έχει κάποια απάντηση για το θέμα. Δεν είσαι ο μόνος πάντως, just so you know. :)

Το ξέρω πως είναι λίγο περίεργο (και καθόλου βολικό), αλλά ο τίτλος παίζει κανονικά εφ'όσον δεν είσαι online στο PSN.

Αυτο λεω δεν ειμαι ο μονος γενικα συμβαινει και ειναι κριμα γιατι το παιχνιδι ειναι καλο γενικα και ειν;ι εκνευριστικο να πρεπει να κανω log out τουλαχιστον εχουμε ολοι το ιδιο προβλημα στην αρχη νομιζα οτι φταει το play
Άβαταρ μέλους
dawnstar

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB