- Τώρα είναι 10 Ιούλ 2025, 23:18 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
shadow warrior κερδισμενο απο εδω.
6 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
shadow warrior κερδισμενο απο εδω.
Μολις εβαλα το παιχνιδι και κρασαρει μπαινω στο ιντερνετ και διαβαζω αν εχουν και αλλοι το προβλημα.ενας χρηστης προτεινει να κανω logout απο το psn και το παιχνιδι θα παιζει (κρασαρε στην αρχικη οθονη)κανω logout απο το psn και οντως το παιχνιδι παιζει και αναρωτιεμαι ειναι δυνατον να υπαρχουν τετοια θεματα και το βασικο σε ποιον να ριξω το φταιξιμο στην εταιρια που το βγαζει η στην σονυ?ποια ειναι η αποψη σας.
-
dawnstar - Δημοσιευσεις : 191
Αν το συμβαίνει με όλα τα games τότε φταίει η Sony. Αν είναι μόνο με το συγκεκριμένο τότε οι devs. Κοίταξε το..

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Scott_Pilgrim έγραψε:Αν το συμβαίνει με όλα τα games τότε φταίει η Sony. Αν είναι μόνο με το συγκεκριμένο τότε οι devs. Κοίταξε το..
Μονο στο συγκεκριμενο νομιζω οτι συμβανει μετα το τελευταιο update του playstation εντωμεταξυ ειναι ωραιο παιχνιδι.ακομα και οταν εχεις ξεκινησει το παιχνιδι εαν συνδεθεις στο psn κρασαρει
-
Αυτό συμβαίνει και σε εμένα. Αν δεν είσαι συνδεδεμένος στο PSN μπορείς να παίξεις κανονικά. Όταν πας να συνδεθείς στο PSN τότε πετάει μήνυμα σφάλματος και κρασάρει. Η ομάδα ανάπτυξης δεν έχει κάποια απάντηση για το θέμα. Δεν είσαι ο μόνος πάντως, just so you know. 
Το ξέρω πως είναι λίγο περίεργο (και καθόλου βολικό), αλλά ο τίτλος παίζει κανονικά εφ'όσον δεν είσαι online στο PSN.

Το ξέρω πως είναι λίγο περίεργο (και καθόλου βολικό), αλλά ο τίτλος παίζει κανονικά εφ'όσον δεν είσαι online στο PSN.
-
Connie GR - Δημοσιευσεις : 343
Connie GR έγραψε:Αυτό συμβαίνει και σε εμένα. Αν δεν είσαι συνδεδεμένος στο PSN μπορείς να παίξεις κανονικά. Όταν πας να συνδεθείς στο PSN τότε πετάει μήνυμα σφάλματος και κρασάρει. Η ομάδα ανάπτυξης δεν έχει κάποια απάντηση για το θέμα. Δεν είσαι ο μόνος πάντως, just so you know.
Αυτο λεω δεν ειμαι ο μονος γενικα συμβαινει και ειναι κριμα γιατι το παιχνιδι ειναι καλο γενικα και ειν;ι εκνευριστικο να πρεπει να κανω log out τουλαχιστον εχουμε ολοι το ιδιο προβλημα στην αρχη νομιζα οτι φταει το play
-
6 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης