- Τώρα είναι 15 Ιούλ 2025, 00:41 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
PS Plus Enternity League: FIFA 15
telika me apoklisate?????estila photos ke to leo poses meres oti den brisko ton antipalo mou ke esis me bgalate ektos??? to disq auto simeni? sephiroth den pires tis photo pou estila? den ides ta mnm pou estila apo to enternity??? ides na mou apantaei kanis??? ti ginete edo re pedia? exo pexi se tosa tournoua ke proti fora mou simbeni auto..
- tsakiris7
- Δημοσιευσεις : 16
mallon ine diko mou la8os..nomizo exo perasi..apla molis ida to disq nomiza pos apoklistika ke ego ke o bits..elpizo stin epomeni klirosi na pexo me kapion ke as apoklisto..den 8elo na xanaperaso etsi..sorry sephiroth pou ixa auti tin antidrasi aporias,ke apogoiteusis..giati ontos 8a itan poli apogoiteutiko na imoun ektos xoris na fteo..logika tora 8a exoume mats apo do ke pera!
- tsakiris7
- Δημοσιευσεις : 16
Αποκλειστηκα απο το τουρνουα στον 2ο γυρο αλλα εχω να πω το εξης:.
Ειναι τραγικο να βλεπεις ατομα να παιζουν μονο με σκαφτη assisted through exploit μονο και μονο για να προκριθουν σε μια επομενη φαση. Aτομα που κανουν 2 στα 2 σουτ με ρεαλ και βαζουν 2 γκολ επειδη επαιξαν σκαφτη μπαλια τρυπα και σουτ με ροναλντο οταν δεν παιζουν καλα ή ατομα που κανουν 256 φαςεις ιδιες με σκαφτη μπαλια τρυπα.Ειμαι μονο manual παικτης απο το φιφα08 και μπηκα ετσι για τον χαβαλε στο τουρνουα αλλα αποδειχθηκε οτι εκανα λαθος κι εχασα τσαμπα την ωρα μου. Ξαναθυμηθηκα πως ειναι να παιζεις το ψευτοποδοσφαιρο του assisted στο φιφα. Κριμα για καποια ατομα που νομιζουν οτι παιζουν και μπαλα. Ξυπνατε και παιξτε manual μπαλα πραγματικη. Ελεος πια...
Ειναι τραγικο να βλεπεις ατομα να παιζουν μονο με σκαφτη assisted through exploit μονο και μονο για να προκριθουν σε μια επομενη φαση. Aτομα που κανουν 2 στα 2 σουτ με ρεαλ και βαζουν 2 γκολ επειδη επαιξαν σκαφτη μπαλια τρυπα και σουτ με ροναλντο οταν δεν παιζουν καλα ή ατομα που κανουν 256 φαςεις ιδιες με σκαφτη μπαλια τρυπα.Ειμαι μονο manual παικτης απο το φιφα08 και μπηκα ετσι για τον χαβαλε στο τουρνουα αλλα αποδειχθηκε οτι εκανα λαθος κι εχασα τσαμπα την ωρα μου. Ξαναθυμηθηκα πως ειναι να παιζεις το ψευτοποδοσφαιρο του assisted στο φιφα. Κριμα για καποια ατομα που νομιζουν οτι παιζουν και μπαλα. Ξυπνατε και παιξτε manual μπαλα πραγματικη. Ελεος πια...
- polakis
- Δημοσιευσεις : 155
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης