- Τώρα είναι 13 Ιούλ 2025, 10:12 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Αγορα psp
4 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Αγορα psp
Επειδη σκεφτομαι να παρω ενα psp μπορει καποιος να μου πει περιπου τι επιπεδου γραφικα εχει.για παραδειγμα επιπεδου android games η ps2 δηλαδη να μου το συγκρινεται με κατι.
-
achilleas1983 - Δημοσιευσεις : 82
Νομίζω η ποιότητα του βίντεο αδικεί την ποιότητα των γραφικών του PSP και των δυνατοτήτων του. Θα συμφωνήσω όμως με τον raysod, ότι σε μερικά παιχνίδια πλησιάζει την ποιότητα του PS2! Για παράδειγμα τα God of War για το PSP (Chains of Olympus & Ghost of Sparta) αλλά και το Metal Gear Peace Walker έχουν πάρα πολύ καλά γραφικά! Βέβαια ακόμη και παιχνίδια με απλούστερα γραφικά, όπως το Daxter αποζημιώνουν και με το παραπάνω την αγορά τους εξαιτίας του gameplay και της ιστορίας τους!
Για μένα το PSP είναι η αγαπημένη μου κονσόλα! Αφού οι ώρες παιχνιδιού σε αυτήν, αλλά και γενικότερα χρήσης της για μουσική, ταινίες και φωτό, άνετα ξεπερνά τις 800 ώρες! Μόνο στο Peace Walker έχω 110 ώρες και στο The 3rd Birthday 150! Παρεμπιπτόντως το The 3rd Birthday είναι εξαιρετικό παιχνίδι με φοβερή ιστορία, πλοκή, gameplay και μουσική!
Τo συστήνω ανεπιφύλακτα, αλλά όχι την έκδοση E1004 που κυκλοφορεί τώρα, αλλά την παλιότερη, δηλαδή το PSP 2004 ή 3004! Αν μπορείς να βρεις μεταχειρισμένη θα είσαι μια χαρά! Έχει στερεοφωνικό ήχο και wifi, ενώ αυτό που υπάρχει στα καταστήματα δεν έχει κανένα από τα δύο!
Για μένα το PSP είναι η αγαπημένη μου κονσόλα! Αφού οι ώρες παιχνιδιού σε αυτήν, αλλά και γενικότερα χρήσης της για μουσική, ταινίες και φωτό, άνετα ξεπερνά τις 800 ώρες! Μόνο στο Peace Walker έχω 110 ώρες και στο The 3rd Birthday 150! Παρεμπιπτόντως το The 3rd Birthday είναι εξαιρετικό παιχνίδι με φοβερή ιστορία, πλοκή, gameplay και μουσική!
Τo συστήνω ανεπιφύλακτα, αλλά όχι την έκδοση E1004 που κυκλοφορεί τώρα, αλλά την παλιότερη, δηλαδή το PSP 2004 ή 3004! Αν μπορείς να βρεις μεταχειρισμένη θα είσαι μια χαρά! Έχει στερεοφωνικό ήχο και wifi, ενώ αυτό που υπάρχει στα καταστήματα δεν έχει κανένα από τα δύο!
-
larcrof - Δημοσιευσεις : 8
larcrof έγραψε:Νομίζω η ποιότητα του βίντεο αδικεί την ποιότητα των γραφικών του PSP και των δυνατοτήτων του. Θα συμφωνήσω όμως με τον raysod, ότι σε μερικά παιχνίδια πλησιάζει την ποιότητα του PS2! Για παράδειγμα τα God of War για το PSP (Chains of Olympus & Ghost of Sparta) αλλά και το Metal Gear Peace Walker έχουν πάρα πολύ καλά γραφικά! Βέβαια ακόμη και παιχνίδια με απλούστερα γραφικά, όπως το Daxter αποζημιώνουν και με το παραπάνω την αγορά τους εξαιτίας του gameplay και της ιστορίας τους!
Συμφωνώ κι εγώ με τα παιδιά και ειδικά για το παλαιότερο PSP μοντέλο. Επιπλέον, τα Ridge Racer, Tekken 6 και God of War series έχουν απίστευτα γραφικά αλλά και games όπως τα Loco Roco έχουν απίστευτα χρώματα. Ότι πρέπει για handheld διασκέδαση και ειδικά για τις ανιαρές μέρες του ελληνικού στρατού.
Adododo!!!
-
MrDododi - Δημοσιευσεις : 172
4 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης