Υπάρχει ασφαλής τρόπος για game key trading;

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Υπάρχει ασφαλής τρόπος για game key trading;

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 03 Οκτ 2014, 01:52

Επειδή βλέπω ότι κανείς εδώ στο enternity δεν ενδιαφέρεται για το Dead Rising 3 key μου, θα ήθελα να σας ρωτήσω αν ξέρετε κάποιο ασφαλή τρόπο για να κάνω trade το Dead Rising 3 key μου με κάποιον άγνωστο. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Re: Απ: Υπάρχει ασφαλής τρόπος για game key trading;

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 03 Οκτ 2014, 07:37

Δεν υπάρχει ασφαλής τρόπος περα από συναλλαγή χερι-χερι τόσο για σενα οσο και για τον αγοραστή από τη στιγμή που μιλάμε για digital πλην του ebay και με συναλλαγή μέσο paypal.
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 03 Οκτ 2014, 07:43

Και στο ebay αν το βάλεις μπορεί να πει ο αγοραστής αν είναι ηλίθιος ή αν όντως υπάρχει πρόβλημα με το key και να πρέπει να επιστρέψει με τα χρήματα.Μόνο τυφλή εμπιστοσύνη μπορεί να υπάρχει για τέτοιου είδους ανταλλαγή όπως και με την κάθε αγγελία.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 03 Οκτ 2014, 11:26

Και πώς θα βρω κάποιον που να εμπιστεύομαι για να του δώσω το steam key τού Dead Rising 3; xD Κανένας φίλος μου δεν ασχολείται με το steam. Άρα ούτε συναλλαγή χέρι με χέρι μπορώ να κάνω. :P
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 03 Οκτ 2014, 11:50

Πάντως, αν κάποιος από εσάς ενδιαφέρεται για το Dead Rising 3 που έχω, να μου το πει. :/
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB