Ελληνική gaming αγορά - Επίπεδο τιμών

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Fonis » 10 Φεβ 2013, 12:55

Διαβάζω στο www.play.com :

"Free Delivery outside of the UK" και κάτω κάτω "*Unfortunately, we are unable to deliver items over £30 to Greece."

Ισχύει ?
Ξέρει κανείς ?
Blessings are not just for the ones who kneel... luckily
Άβαταρ μέλους
Fonis

Δημοσιευσεις : 80

Δημοσίευσηαπό Devil_7 » 10 Φεβ 2013, 13:14

Νομίζω ότι ισχύει. Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις.
Άβαταρ μέλους
Devil_7

Δημοσιευσεις : 159

Δημοσίευσηαπό Fonis » 10 Φεβ 2013, 13:22

Devil_7 έγραψε:Νομίζω ότι ισχύει. Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις.

Ok!
Thanks!
Blessings are not just for the ones who kneel... luckily
Άβαταρ μέλους
Fonis

Δημοσιευσεις : 80

Δημοσίευσηαπό roukos » 10 Φεβ 2013, 13:40

Fonis έγραψε:Διαβάζω στο www.play.com :

"Free Delivery outside of the UK" και κάτω κάτω "*Unfortunately, we are unable to deliver items over £30 to Greece."

Ισχύει ?
Ξέρει κανείς ?

Προϊόντα άνω των 30£ δεν στέλνονται στην Ελλάδα.
Άβαταρ μέλους
roukos

Δημοσιευσεις : 16

Δημοσίευσηαπό MrDododi » 17 Σεπ 2014, 15:34

Παιδιά επειδή ασχολούμαι χρόνια με το αγαπημένο μας hobby έχω δει πολλά καλά και κακά. Παλιότερα στα Media Markt έβρισκα τίτλους και collector's από 5-15Ε για όλα τα format. Για PC είχα βρει Virtua Fighter με 0,20Ε! Στο Γερμανό άξιζε να ψωνίζεις όταν έκανε κάτι τρελά ξεπουλήματα με 3Ε το κομμάτι (που το κομμάτι μπορεί να περιλάμβανε μέχρι και 4 τίτλους ή και χειριστήριο!) Τώρα βέβαια οι τιμές είναι ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ και τσαντίζομαι όταν βλέπω τίτλους του '05 ή του '06 σταθερά στα 30+Ε. Εκεί όμως που έβλεπα συστηματικά τέλειες τιμές ήταν σε καταστήματα άσχετα με gaming και τεχνολογία πχ Carrefour! :D Πλέον δεν έχει καθόλου τέτοια πράγματα :( αλλά από εκεί πήρα το PS3 μου με 10 τίτλους στα 260Ε!!! :D Καταστήματα που ασχολούνται αποκλειστικά με πωλήσεις games (ονόματα δε λέμε) είναι αν όχι 90%, 80% ληστές! Προτιμώ να αγοράσω από αγγελία παρά από αυτούς! Κάντε μια βόλτα στο Mall, στο κέντρο και όπου μπείτε ρίξτε μια ματιά στα games, πάντα θα βρείτε κάτι! ;-) Εγώ προσωπικά ψωνίζω από Public (μεταφορικά δωρεάν!!!) & EBW (πολύ καλές τιμές). Δεν έχω κανένα παράπονο!!! 8-)
Adododo!!!
Άβαταρ μέλους
MrDododi

Δημοσιευσεις : 172

Δημοσίευσηαπό marius_octavus » 01 Οκτ 2014, 14:03

όσον αφορά Ελλάδα, οι τιμές είναι στο θεό. Καλά και γενικά στην Ευρώπη έτσι είναι, αλλά λες εδώ έχουμε μια κρίση, κατέβασε λίγο. Που στο κάτω κάτω και λογικό είναι. Άμα κατεβάσεις τη τιμή, θα υπάρξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Το καλύτερο για μένα, που έχουμε να κάνουμε είναι υπομονή. Δεν χρειάζεται να παίρνουμε τα πάντα απο τη 1η μέρα που βγαίνουν. Αλλωστε πλέον τα παιχνίδια τα κάνουν τεράστια. Και ώσπου να ολοκληρώσεις τελείως ένα παιχνίδι, μπορεί να φας και μήνα. Μπορούμε να περιμένουμε. Αν δεν υπάρχει ζήτηση οι τιμές θα πέσουν. Όπως γίνεται και με τα παιχνίδια του vita. Εγω πχ, το καλοκαίρι που πήρα το ps4, είπα πως το pirates of the carribean: assassins creed version(γνωστότερο ως Ac 4 Black Flag), είπα πως δεν πρόκειται να το πάρω άμα δεν κατέβει κάτω από 40 ευρώ. Τότε είχε 55 νομίζω. Και πάει το public και βγαζει jackdaw edition με 50 ευρω, που είχε και το dlc πού κάνει 15 ευρώ. Και το πήρα. ουσιαστικά ήταν 35+15. και μιλάμε για ειδική έκδοση. Απλά δεν την έπαιρνε κανένας(την είχαν ή 70 ή 80 ευρώ μερικές μέρες πριν) και αναγκάστηκαν να κατεβάσουν τη τιμή για να μη τους μέίνουν και να μειώσουν έτσι την όποια χασουρα.
Άβαταρ μέλους
marius_octavus

Δημοσιευσεις : 96

Δημοσίευσηαπό Jurgen_wr » 01 Οκτ 2014, 14:09

Πρεπει οντως να κατεβουν οι τιμες γιατι δεν γινεται να δινεις 70 ευρω για ενα καινουργιο παιχνιδι στο ps4 μακαρι να το καταλαβουν και να αρχισουν να πεφτουν οι τιμες γιατι αλλιως θα τα κρατανε ολα στα ραφια τους
Άβαταρ μέλους
Jurgen_wr

Δημοσιευσεις : 27

Δημοσίευσηαπό pits.adoros » 01 Οκτ 2014, 14:14

όσο ο κόσμος αγοράζει οι τιμές θα μένουν εκεί που είναι.. απλά οι εποχές δεν είναι όπως πριν μια 10ετια που αγόραζες 6-7 game τον χρόνο
Άβαταρ μέλους
pits.adoros

Δημοσιευσεις : 66

Δημοσίευσηαπό stereoteo » 02 Οκτ 2014, 15:02

απαραδεκτες οι τιμες για την αγορα μας.. προσωπικα στα πιο πολλα παιχνιδια περιμενω να
παλιωσουν ωστε να πεσει η τιμη. σε μερικα ομως δεν κρατιεμαι οποτε την ψαχνω internetika...
Άβαταρ μέλους
stereoteo

Δημοσιευσεις : 31

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB