Αγορά 3DS αξίζει ?

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Αγορά 3DS αξίζει ?

Δημοσίευσηαπό kokouman » 21 Απρ 2014, 13:36

Καλησπέρα παιδιά, για να μην χαλάω τον χρόνο σας μπαίνω κατευθείαν στο θέμα..

Είμαι λάτρης των παιχνιδιών της nintendo και παλιά το λιώναμε στο ds με τους φίλους μου σε παιχνίδια όπως ( mario kart,pokemon diamond,pearl,heartgold,soulsilver , mario party,mario basket κ.α ) το θέμα είναι ότι από τότε έχουμε μεγαλώσει και επειδή σκεφτόμαστε να αγοράσουμε ο καθένας από ένα 3ds ( για να μας φύγει η καύλα που πάντα είχαμε να παίζουμε online όλα αυτά τα games αλλά και μεταξύ μας ).. πιστεύετε πως αξίζει ή τελικά το μόνο που θα καταφέρουμε θα είναι να χαλάσουμε αυτές τις ωραίες αναμνήσεις που έχουμε ?
Άβαταρ μέλους
kokouman

Δημοσιευσεις : 199

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 21 Απρ 2014, 14:13

Καλησπέρα. Και το 3DS έχει πολύ καλά παιχνίδια, για το λόγο αυτό βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων όσον αφορά τις φορητές κονσόλες τουλάχιστον. Είχα DS, τώρα έχω και 3DS. Τουλάχιστον για εμένα δεν έχει χαλάσει καθόλου η μαγεία.
Από την άλλη αυτό το οποίο θα πρέπει αν μπορείς να δοκιμάσεις πριν προβείς σε αγορά είναι η λειτουργία 3D. Εμένα δεν με βολεύει και σχεδόν μόνιμα την έχω απενεργοποιημένη.
Το λέω αυτό γιατί αν και σε εσένα δεν προσθέτει κάτι τότε ίσως να μπορούσες να αγοράσεις το 2DS που θα σου έρθει και πιο οικονομικά.
Αν όμως πιστεύεις ότι ως λειτουργία αξίζει και μπορείς να διαθέσεις κάτι παραπάνω υπάρχει η επιλογή του XL με τη μεγάλη οθόνη.
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό kokouman » 21 Απρ 2014, 15:25

βασικα σκεφτομαι για XL επειδη θελω να εχει μεγαλυτερη οθονη και δεν θελω το 2DS γιατι θελω να εχω πιο καινουργιο μοντελο...Αυτο που σκεφτομαι ειναι μην καταστρεψω αυτες τις ωραιες αναμνησεις που εχω αλλα αν λες οτι δεν εχει χαλασει καθολου η μαγεια τοτε μαλλον θα το αγορασω..το online λεει τιποτα ? επειδη γενικα ειμαι τυπος που δινει το 100% του στο multiplayer και το 10% στο single :D
Άβαταρ μέλους
kokouman

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 21 Απρ 2014, 15:37

Βασικά το νεότερο μοντέλο είναι το 2DS :) Aν όμως εχεις τα χρήματα η μεγαλύτερη οθόνη του XL θα σε βολέψει.

Όσο για το multiplayer ελπίζω να σου απαντήσει κάποιος άλλος μιας και εγώ είμαι 100% single player :)
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό kokouman » 21 Απρ 2014, 15:54

χαχα ναι το ξερω απλα οταν λέω νεότερο εννοώ μεγαλύτερη οθόνη και τετιά λάθος μου...οκ ευχαριστώ πολύ !!
Άβαταρ μέλους
kokouman

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB