Αγορά κονσόλας απο άλλη χώρα.

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Αγορά κονσόλας απο άλλη χώρα.

Δημοσίευσηαπό Photis » 30 Δεκ 2013, 20:46

Καλησπέρα . Αν αγοράσω το xbox one από Αμερική θα εχω πρόβλημα με τα παιχνίδια; Μου είχαν κάνει δώρο παλαιότερα ένα ps2 από Αμερική και δεν μπορούσα να παίξω τίτλους στην Ελλάδα . Έπρεπε ν παίρνω τα παιχνίδια από Αμερική . Νομίζω αυτό εχει ν κάνει με τις ζώνες των Ηπείρων . Επίσης θα εχω πρόβλημα και στο xbox live ; Ευχαριστώ .
Photis

Δημοσιευσεις : 5

Δημοσίευσηαπό giokon63 » 31 Δεκ 2013, 12:06

Photis έγραψε:Καλησπέρα . Αν αγοράσω το xbox one από Αμερική θα εχω πρόβλημα με τα παιχνίδια; Μου είχαν κάνει δώρο παλαιότερα ένα ps2 από Αμερική και δεν μπορούσα να παίξω τίτλους στην Ελλάδα . Έπρεπε ν παίρνω τα παιχνίδια από Αμερική . Νομίζω αυτό εχει ν κάνει με τις ζώνες των Ηπείρων . Επίσης θα εχω πρόβλημα και στο xbox live ; Ευχαριστώ .

http://www.enternity.gr/Article/%CE%9B% ... 20269.html
Άβαταρ μέλους
giokon63

Δημοσιευσεις : 7

Αγορά Playstation 4 από Αμερική

Δημοσίευσηαπό Smpek » 02 Ιαν 2014, 04:15

Καλησπέρα, αν αγοράσω το playstation 4 από Αμερική θα έχω κάποιο πρόβλημα ;;;θα λειτουργεί κανονίκα;; Θα παίζει όλα τα παιχνίδια ;;;
Smpek

Δημοσιευσεις : 2

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 09 Ιαν 2014, 15:16

Κανονικά παίζει, απλά θέλεις αντάπτορα για το ρεύμα
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό Smpek » 10 Ιαν 2014, 20:23

Ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω μια απορία ακόμα χρειάζεται απλά ανταπτορα στην πρίζα για να κουμπώνει στις δικιες μας πριζες ´η μετασχηματιστη για αλλαγή της τάσης;;
Smpek

Δημοσιευσεις : 2

Δημοσίευσηαπό Photis » 11 Ιαν 2014, 23:31

Ευχαριστώ για την απάντηση.
Photis

Δημοσιευσεις : 5

Xbox one και χρήση στην ελλαδα

Δημοσίευσηαπό fragoulis149 » 17 Φεβ 2014, 00:13

Οποίος γνωρίζει πληροφορίες για το πως δηλώνουμε ενα χβοχ ΟΝΕ αγορασμένο απο Γερμανία η Αγγλία στην ελλαδα ας το ποσταρει. Εννοώ αν θα δουλεύει δηλώνοντας το εδώ εάν οχι τότε τι στοιχεία χρειαζεται να βάλουμε και απο ποια χώρα. Δουλεύει το online download με paypal? ευχαριστω πολυ.
fragoulis149

Δημοσιευσεις : 9

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 04 Μαρ 2014, 21:23

Καλησπέρα,

Εγώ το One το έχω σετάρει με έδρα Αγγλία. Δυστυχώς δεν υποστηρίζει άλλο τρόπο πληρωμής πέραν της πιστωτικής. Βάζεις έδρα Ελλάδα, κοτσάρεις και το λογαριασμό σου (τον ελληνικό, τον δέχεται) και είσαι τζετ :)
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB