- Τώρα είναι 10 Ιούλ 2025, 00:27 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Αγορά κονσόλας απο άλλη χώρα.
8 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Αγορά κονσόλας απο άλλη χώρα.
Καλησπέρα . Αν αγοράσω το xbox one από Αμερική θα εχω πρόβλημα με τα παιχνίδια; Μου είχαν κάνει δώρο παλαιότερα ένα ps2 από Αμερική και δεν μπορούσα να παίξω τίτλους στην Ελλάδα . Έπρεπε ν παίρνω τα παιχνίδια από Αμερική . Νομίζω αυτό εχει ν κάνει με τις ζώνες των Ηπείρων . Επίσης θα εχω πρόβλημα και στο xbox live ; Ευχαριστώ .
- Photis
- Δημοσιευσεις : 5
Photis έγραψε:Καλησπέρα . Αν αγοράσω το xbox one από Αμερική θα εχω πρόβλημα με τα παιχνίδια; Μου είχαν κάνει δώρο παλαιότερα ένα ps2 από Αμερική και δεν μπορούσα να παίξω τίτλους στην Ελλάδα . Έπρεπε ν παίρνω τα παιχνίδια από Αμερική . Νομίζω αυτό εχει ν κάνει με τις ζώνες των Ηπείρων . Επίσης θα εχω πρόβλημα και στο xbox live ; Ευχαριστώ .
http://www.enternity.gr/Article/%CE%9B% ... 20269.html
-
giokon63 - Δημοσιευσεις : 7
Αγορά Playstation 4 από Αμερική
Καλησπέρα, αν αγοράσω το playstation 4 από Αμερική θα έχω κάποιο πρόβλημα ;;;θα λειτουργεί κανονίκα;; Θα παίζει όλα τα παιχνίδια ;;;
- Smpek
- Δημοσιευσεις : 2
Xbox one και χρήση στην ελλαδα
Οποίος γνωρίζει πληροφορίες για το πως δηλώνουμε ενα χβοχ ΟΝΕ αγορασμένο απο Γερμανία η Αγγλία στην ελλαδα ας το ποσταρει. Εννοώ αν θα δουλεύει δηλώνοντας το εδώ εάν οχι τότε τι στοιχεία χρειαζεται να βάλουμε και απο ποια χώρα. Δουλεύει το online download με paypal? ευχαριστω πολυ.
- fragoulis149
- Δημοσιευσεις : 9
8 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης