- Τώρα είναι 10 Ιούλ 2025, 21:06 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Football Manager 2014
Μου το γράφει εντέλει στην οθόνη. 14.2 γράφει, οπότε έκανε λογικά αυτόματο update.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Τι θα λέγατε να κανονίζαμε κανα online? Είναι βέβαια λίγο δύσκολη η οργάνωση, αλλα ας το δοκιμάσουμε
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Εγω το 2014 το εχω παιξει αρκετα αλλα περιμενω το τελευταιο patch τωρα με τις μεταγραφες και του Ιανουαριου για να παρει φωτια το pc.
Κανα συστηματακι καλο εχετε βρει? Εγω παιζω ενα 4-2-3-1 που το εχει κανει καποιος upload στο επισημο φορουμ του φμ. Ο στραικερ μπροστα εχει παρει φωτια...
Κανα συστηματακι καλο εχετε βρει? Εγω παιζω ενα 4-2-3-1 που το εχει κανει καποιος upload στο επισημο φορουμ του φμ. Ο στραικερ μπροστα εχει παρει φωτια...
-
warmup - Δημοσιευσεις : 85
korko έγραψε:σήμερα το ξεκίνησα.μου φαίνεται πιο αργό από το περσινό...το μενού χάλια και όλοι οι αντίπαλοι μου παίζουν το σπαστικό 4-2-3-1...δεν με έχει τρελάνει για αρχή...
Χμμμ...τότε καλη επιστροφή;ελπίζω όχι!

-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
θα την βρω την άκρη...πάντα την έβρισκα με τα fm...απλά για την ώρα δεν μπορώ να παίξω το αγαπημένο μου σύστημα και μου την δίνει τρομερά...ένα από αυτά που μου άρεσε είναι ότι μαζεύτηκαν κάπως τα ποσά στις μεταγραφές...αλλά τα συμβόλαια καλπάζουν...το μενού πάντως είναι χάλια...το περσινό ήταν πιο εύχρηστο πιστεύω...
-
korko - Δημοσιευσεις : 677
Δεν ξέρω γιατί, αλλά ποτέ δεν μπορούσα να ασχοληθώ για πολύ καιρό με τέτοια παιχνίδια που επαναλαμβάνονται. Μάλλον προτιμώ λίγο σενάριο στα games. Τέλος πάντων, κάποια στιγμή θα προσπαθήσω να συνεχίσω και τη δεύτερη χρονιά, έχοντας τον Πλατανιά, με τον οποίο πήρα double. 

Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης