Football Manager 2014

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 19 Δεκ 2013, 14:40

Μου το γράφει εντέλει στην οθόνη. 14.2 γράφει, οπότε έκανε λογικά αυτόματο update.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 22 Δεκ 2013, 20:13

Τι θα λέγατε να κανονίζαμε κανα online? Είναι βέβαια λίγο δύσκολη η οργάνωση, αλλα ας το δοκιμάσουμε
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό warmup » 14 Ιαν 2014, 00:13

Εγω το 2014 το εχω παιξει αρκετα αλλα περιμενω το τελευταιο patch τωρα με τις μεταγραφες και του Ιανουαριου για να παρει φωτια το pc.
Κανα συστηματακι καλο εχετε βρει? Εγω παιζω ενα 4-2-3-1 που το εχει κανει καποιος upload στο επισημο φορουμ του φμ. Ο στραικερ μπροστα εχει παρει φωτια...
Άβαταρ μέλους
warmup

Δημοσιευσεις : 85

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 17 Φεβ 2014, 20:16

Το αγαπώ...

Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσίευσηαπό korko » 17 Φεβ 2014, 22:19

σήμερα το ξεκίνησα.μου φαίνεται πιο αργό από το περσινό...το μενού χάλια και όλοι οι αντίπαλοι μου παίζουν το σπαστικό 4-2-3-1...δεν με έχει τρελάνει για αρχή...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό mysterious » 17 Φεβ 2014, 22:25

korko έγραψε:σήμερα το ξεκίνησα.μου φαίνεται πιο αργό από το περσινό...το μενού χάλια και όλοι οι αντίπαλοι μου παίζουν το σπαστικό 4-2-3-1...δεν με έχει τρελάνει για αρχή...

Χμμμ...τότε καλη επιστροφή;ελπίζω όχι! ;) Εντάξει Football Manager είναι,δεν υπάρχει περίπτωση θα το λιώσεις.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό korko » 17 Φεβ 2014, 22:46

θα την βρω την άκρη...πάντα την έβρισκα με τα fm...απλά για την ώρα δεν μπορώ να παίξω το αγαπημένο μου σύστημα και μου την δίνει τρομερά...ένα από αυτά που μου άρεσε είναι ότι μαζεύτηκαν κάπως τα ποσά στις μεταγραφές...αλλά τα συμβόλαια καλπάζουν...το μενού πάντως είναι χάλια...το περσινό ήταν πιο εύχρηστο πιστεύω...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 17 Φεβ 2014, 23:09

Δεν ξέρω γιατί, αλλά ποτέ δεν μπορούσα να ασχοληθώ για πολύ καιρό με τέτοια παιχνίδια που επαναλαμβάνονται. Μάλλον προτιμώ λίγο σενάριο στα games. Τέλος πάντων, κάποια στιγμή θα προσπαθήσω να συνεχίσω και τη δεύτερη χρονιά, έχοντας τον Πλατανιά, με τον οποίο πήρα double. :-)
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 27 Φεβ 2014, 19:22

Αυτοκρατορία Inter...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 27 Φεβ 2014, 20:59

nfs_maniac έγραψε:Αυτοκρατορία Inter...

Εικόνα

Ωραιος!!! Κατι παρομοιο ειχα κανει με την Liverpool στο FM 2013 οπου σε μια 10ετια ειχα παρει 10 συνεχομενες φορες το πρωταθλημα και 7 συνεχομενα Champions League. :lol:
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB