GTA V

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

GTA V

Δημοσίευσηαπό Sensei » 25 Οκτ 2013, 13:19

Καλησπέρα,
Έχω μια ερώτηση σχετικά με το GTA V. Θέλω να προχωρήσω στην αγορά του και καθώς κοίταζα τις τιμές των καταστημάτων, βρήκα στον Κωτσόβολο το Take Two GTA V (Grand Theft Auto) , το οποίο είναι και κατά 13 ευρώ φθηνότερο. Ποία η διαφορά του με το κλασικό GTA V ?

Ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
Sensei

Δημοσιευσεις : 214

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 25 Οκτ 2013, 13:40

Για το ίδιο το παιχνίδι πρόκειται, η Take Two Interactive (T2) είναι η εταιρεία που το "εκδίδει"

http://www.take2games.com/games/index.php?game_id=292
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό Sensei » 25 Οκτ 2013, 13:52

Σ'ευχαριστώ. Μόλις επικοινώνησα με Κωτσόβολο και μου είπαν ότι δεν έχει το Multiplayer μέσα. Γιαυτό και έχει 13 ευρώ λιγότερο λογικά..
Άβαταρ μέλους
Sensei

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 25 Οκτ 2013, 14:30

Φίλε μου δεν μπορώ να έχω άποψη σχετικά με τις γνώσεις του ατόμου με το οποίο συνομίλησες και το τι σου είπε.

Αυτό που γνωρίζω είναι ότι το online κομμάτι του τίτλου το κατεβάζεις εσύ είτε μέσω PSN είτε μέσω XBL αναλόγως ποια κονσόλα έχεις. Μπορείς να δεις και τη σχετική μας δημοσίευση.

http://www.enternity.gr/Article/%CE%94% ... 19196.html

Εγώ λέω ότι μάλλον περι κάποιας προσφοράς θα πρόκειται.
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσίευσηαπό Sensei » 25 Οκτ 2013, 14:43

Σ'ευχαριστώ και πάλι για την απάντησή σου.
Μάλιστα πήρα στα κεντρικά στην Αθήνα μπας και μιλήσω με κάποιον που να γνωρίζει και τελικά και αυτός μου άρχιζε τα μα μου σου του,τα περιμένετε λίγο..
Αλλά μου είναι λίγο δύσκολο να κατανοήσω την μείωση τιμής σε ένα παιχνίδι που βγήκε πρόσφατα και πουλάει ακόμα.. :/
Άβαταρ μέλους
Sensei

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 25 Οκτ 2013, 14:53

Τίποτα μη σου φαίνεται παράξενο...Το παιχνίδι σίγουρα πούλησε πολύ την 1η εβδομάδα που κυκλοφόρησε, συνεχίζει όμως με ανάλογους ρυθμούς; Ή μήπως χρειάζεται κάποια "ώθηση" μέχρι τις γιορτές;
Άβαταρ μέλους
nkav64

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB