να πω κατι που με ξενερωσε πολυ στο φιφα 13? Tο single player. Eχουν δωσει πια τοση βαση στο ονλαιν κομματι, που απο το 12 αρχισα να καταλαβαινω πως με την AΙ δε θα τα βγαλω περα.
Παντα επαιζα ολα τα ποδοσφαιρακια στο κορυφαιο επιπεδο κι αργα η γρηγορα επιανα το νοημα και κολλουσα. Στο 12 και το 13 καμια σχεση... Πολυ αδικη AΙ! Δε λεω πως μ αρεσουν τα ευκολα, καθε αλλο!
σε ξενα φορουμ εχω διαβασει πως το προβλημα ειναι υπαρκτο και πολλοι αλλαζουν καποιες παραμετρους απο τα μενου για να το κανουν playable-enjoyable (πχ πιθανοτητα λαθος κοντρολ)
Για μενα ειναι τεραστιο φαουλ αυτο. Δε θελω να πειραζω αυτα τα πραγματα, το παιχνιδι το ιδιο οφειλει μεσω δοκιμων που εχουν γινει να σου προσφερει ενα αξιολογο κι εθιστικο single player. Ποδοσφαιρακι ειναι που να παρει!
Aν συνεχισει ετσι η σειρα εγω θα σταματησω να ασχολουμαι. Δε με κραταει αυθορμητα ενα ποδοσφαιρακι? Δε μου χει ξανατυχει...
- Τώρα είναι 09 Ιούλ 2025, 09:33 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
FIFA 13 ή PRO 2013;
24 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Εγω ειμαι, μαλλον ημουν φαν του προ, αν και με το μετριο gameplay που ειχε τα τελευταια χρονια.....για τα δικα μου γουστα ηταν πιο playable απ'το φιφα (που εχω ασχοληθει λιγο)....αρχισε να μου την σπαει στο 12, που ειναι το χειροτερο προ που εχει βγει για μενα, και με το online και με ολα και δεν θα το παιρνα φετος, αλλα το κερδισα σε ενα διαγωνισμο και νταξει, αρκετα καλυτερο απο το 12, αλλα και παλι με εχει ξενερωσει.........ευτυχως πηρα το nba 2k13 και ενιωσα απο το καλυτερο σπορ παιχνιδι που εχει βγει....οποτε ψηφιζω φιφα αν και δεν εχω ασχοληθει πολυ, επαιξα το ντεμο του 13 και παρολο το περιεργο και καινουριο gameplay για μενα αφου ειχα να παιξω απο το φιφα07...μ'αρεσε....βεβαια δεν με βλεπω για αλλο ποδοσφαιρακι...εκτος και αν γινει καμια τρομερη αλλαγη....
-
tak96 - Δημοσιευσεις : 246
24 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης