Καλησπερα και εδω, ισως να μην ειναι το σωστο μερος στο φορουμ για το τοπικ οποτε το αφηνω πανω σας να το μετακινησετε.
Την δευτερα το πρωι ανοιξα το ps3 για προτελευταια φορα. Ανοιξε κανονικα, φορτωσε κανονικα και εκλεισε κανονικα οπως παντα. Σημερα οταν το ανοιξα παλι αργουσε παρα πολυ να φορτωσει. Μπορει να εκανε και 3-4 λεπτα για να φορτωσει ολο το μενου. Με τα χιλια ζορια εκανε το update 4.40 και μετα επειδη καταλαβα οτι κατι δε παει καλα εβαλα το crash bandicoot warped για να δω πως τρεχει. Ακομα και εκει αργουσε παρα πολυ στο φορτωμα. Οταν φορτωσε επαιξα λιγο και ψιλο κολλαγε για λιγα δευτερολεπτα. Τελως παντων το εκλεισα και το ξανανοιγω μετα απο κανα 3ωρο. Μου εβγαλε μηνυμα πριν μπει στο μενου οτι τα αρχεια στον δισκο ειναι corrupted και πρεπει να τα κανει restore. Ψιλοτρομαξα λιγο αλλα το αφησα να το κανει. Συνεχιζε ομως να κολλαει και μετα... Εβαλα ξανα το crash και πριν ανοιξει το μενου κολλαει, μενει στασιμη η εικονα και η μουσικη επαιζε απο πισω. Το κλεινω το παιχνιδι και παω να μπω στο store. Εβγαλε μαυρη οθονη και εμεινε εκει. Δεν ανταποκρινοταν σε τιποτα, προσπαθησα να το κλεισω απο κουμπι αλλα δεν. Τελικα του εβγαλα το καλωδιο του ρευματος. Το ανοιγω παλι και μου εβγαλε οτι ηθελε restore και το αφησα εκει. Το πηρα τα χριστουγεννα του 2010 και δεν εχω παιξει τοσο πολυ ωστε να πω οτι χαλασε ο δισκος απο την πολυ χρηση. Δεν εχω custom firmware, ολα οπως ηταν ειναι. Τι μου προτεινετε να κανω;
edit: Εψαξα για αυτο το προβλημα και οντως φταιει ο σκληρος. Τωρα που ξαναπροσπαθησα να το ανοιξω για να παρω τα save μου εβγαλε παλι το ιδιο μηνυμα, το εκανα και στο καπακι το ξαναεβγαλε. Πηρα την sony, μου εδωσαν το τηλεφωνο της cometron που ειναι η επισημη εταιρεια service στην Ελλαδα και μου ειπαν οτι μπορουν να μου το αντικαταστησουν με 129 ευρω + 1 χρονο εγγυηση. Τα save δεν μπορουμε να τα παρουμε οπως μου ειπε αυτος. Μπορω ομως να αλλαξω τον δισκο με 45 ευρω περιπου και ισως να φτιαχτει το προβλημα. Το θεμα ομως τωρα ειναι οτι δεν ξερω αμα αξιζει να το φτιαξω. Δυστυχως παιζω μια στο τοσο. Λυπαμαι που δεν καταφερε να εδραιωθει το Ps3 οπως οι 2 προκατοχοι του γιατι ειναι μια φοβερη κονσολα. + Οτι βγαινει και το ps4 που δεν ξερω ποσο θα κανει και αν αξιζει να φτιαξω το 3 για αυτον τον λογο
edit2: Τελικα καταφερα να παρω τα save (σιγα τα save κιολας). Εβγαλε μηνυμα οτι ειχε 2 αποτυχημενες προσπαθειες να ανοιξει και κατι εκανε επιδιορθωση. Μετα ξανα κολλαγε και εβγαζε αυτο το μηνυμα. Μπηκα σε safe mode, πηγα να κανω rebuild database αλλα κολλησε στο preparing για 1+ ωρα. Τελικα του εκανα φορματ και δεν μπαινει με την καμια στο store, και για να κανει ενα update 42mb και να το κανει Install σε ενα παιχνιδι που εβαλα, blu ray φυσικα, εχει περασει σχεδον 30 μιση ωρα και ειναι στο 40%. Δεν ξερω, εχω ξενερωσει. Δεν επαιζα που δεν επαιζα δεν ξερω τι να κανω τωρα
- Τώρα είναι 11 Ιούλ 2025, 01:24 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Προβλημα με τον σκληρο του ps3
4 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Boy, το PS3 δε νομίζω ότι έχει κάτι. Ο δίσκος μάλλον τα έφτυσε... συμβαίνουν αυτά.. αφού πήρες τα save, ΟΚ! παίρνεις ένα όποιο δίσκο 2,5 ιντσών θες, ότι χωρητικότητα θες και το βάζεις μόνο σου. είναι πανεύκολο. αν βρες από κανένα γνωστό για να το δοκιμάσεις ακόμα καλύτερα. αν έχεις κανένα εξωτερικό κουτί USB 2.0 για τον υπάρχον δίσκο ή μπορείς να τον συνδέσεις σε καμμία SATA στο PC σου για να δεις τι έχει, ακόμα καλύτερα. το PS3 λογικά είναι ΟΚ, απλά δε λειτουργεί αν δεν έχει δίσκο!
-
Dimcar - Δημοσιευσεις : 57
Πιστεύω πως αξίζει τον κόπο να αλλάξεις τον σκληρό φίλε μου, υπάρχουν πλέον πολλές οικονομικές λύσεις για HHD λίγο έρευνα χρειάζεται. Όσο για την αντικατάσταση όπως είπε και ο Καρέ είναι εύκολη, plus ότι υπάρχουν και εκατοντάδες tutorial αν χρειαστείς.

-
V.for.Veteran - Δημοσιευσεις : 155
Μαλλον αυτο θα κανω. Εχω εξωτερικο κουτι usb 2.0 και θα του κανω μερικα τεστ. Δεν το ειχα σκεφτει αυτο. Ευχαριστω
edit: Τον εβαλα στο pc και δεν τον εβλεπα απο τον υπολογιστη μου. Στον πινακα ελεγχουν φαινοταν κανονικα. Με το hd tune ειδα οτι εχει bad sectors. Τα υπολοιπα φαινοντουσαν κανονικα. Μετα δεν ασχοληθηκα αφου ειναι κατεστραμενος. Γυρω στα 50 ευρω βρισκω 500αρηδες δισκους αλλα δεν ξερω ποτε θα παρω αλλον
edit: Τον εβαλα στο pc και δεν τον εβλεπα απο τον υπολογιστη μου. Στον πινακα ελεγχουν φαινοταν κανονικα. Με το hd tune ειδα οτι εχει bad sectors. Τα υπολοιπα φαινοντουσαν κανονικα. Μετα δεν ασχοληθηκα αφου ειναι κατεστραμενος. Γυρω στα 50 ευρω βρισκω 500αρηδες δισκους αλλα δεν ξερω ποτε θα παρω αλλον
-
gavros10 - Δημοσιευσεις : 27
4 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης