Final Fantasy Fans

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 05 Μάιος 2012, 10:49

Aκριβώς το ίδιο είπα και εγώ μια σελίδα πίσω. Πραγματικά αν και σε πολλούς όλο αυτό το "milking" που γίνεται γύρω από το VII δεν αρέσει, οφείλω να ομολογήσω πως το Crisis Core ήταν άξιο Prequel του VII. Aυτό που κατάφερνε και σε έδενε με τον Zack και στην τελευταία σκηνή κλαίς, που τον βλέπεις να πεθαίνει, ήταν φανταστικό. Γενικά το σενάριό του με άγγιξε αν και στο πρώτο playthrought μου φάνηκε σαν να έκανε τρύπες. :)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό Leo 360 Greece » 05 Μάιος 2012, 12:21

Scott_Pilgrim έγραψε:Aκριβώς το ίδιο είπα και εγώ μια σελίδα πίσω. Πραγματικά αν και σε πολλούς όλο αυτό το "milking" που γίνεται γύρω από το VII δεν αρέσει, οφείλω να ομολογήσω πως το Crisis Core ήταν άξιο Prequel του VII. Aυτό που κατάφερνε και σε έδενε με τον Zack και στην τελευταία σκηνή κλαίς, που τον βλέπεις να πεθαίνει, ήταν φανταστικό. Γενικά το σενάριό του με άγγιξε αν και στο πρώτο playthrought μου φάνηκε σαν να έκανε τρύπες. :)

Καλά και η σκηνή με τον Angeal και μετά βλέπεις τον Zack μεγάλο, το να παίζεις μαζί με τον "καλό" Sephiroth και γενικά όλο το feeling ήταν τέλειο!!!
Άβαταρ μέλους
Leo 360 Greece

Δημοσιευσεις : 40

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 22 Μαρ 2013, 12:32

Λατρεμένη σειρά, τί να λέμε τώρα (πριν πέσει στα χέρια της Ένιξ, εννοείται).

Προσωπικά αγαπημένο είναι το 8. Κάργα υποτιμημένο πιστεύω, αξίζει μεγαλύτερης αναγνώρισης. Πολλά, μα πολλά συναισθήματα και τρελό σενάριο.
Εικόνα
My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f

PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσιευσεις : 620

Δημοσίευσηαπό Christaras » 22 Μαρ 2013, 13:15

^^Όσο υποτιμημένο είναι το 8, άλλο τόσο υπερτιμημένο είναι το 7. Ρε παιδιά ήμαρτον δλδ, καλό το 7 αλλά φτάνει πια. Έχουμε δει κι άλλα καλά FF, και ακόμα περισσότερες μάπες Προσωπικά αγαπημένο μου FF είναι το 10, με ένα από τα καλύτερα sequels σε FF το 10-2. Μετά, κάπου από κει άρχισε η μεγάλη κατρακύλα του FF...
Άβαταρ μέλους
Christaras

Δημοσιευσεις : 16

Δημοσίευσηαπό DrManolo » 22 Μαρ 2013, 14:23

Μπορεί να μην είναι πια system seller αλλά μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι μέχρι στιγμής δε με έχει απογοητεύσει FF τίτλος. Φυσικά δε μπορώ να μπω στη λούμπα του να συγκρίνω FF γιατί θεωρώ κάθε game αυτόνομο και αυτοτελές.
Εικόνα

In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move. Douglas Adams
Άβαταρ μέλους
DrManolo

Δημοσιευσεις : 68

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB