- Τώρα είναι 09 Ιούλ 2025, 12:11 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Final Fantasy Fans
25 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Aκριβώς το ίδιο είπα και εγώ μια σελίδα πίσω. Πραγματικά αν και σε πολλούς όλο αυτό το "milking" που γίνεται γύρω από το VII δεν αρέσει, οφείλω να ομολογήσω πως το Crisis Core ήταν άξιο Prequel του VII. Aυτό που κατάφερνε και σε έδενε με τον Zack και στην τελευταία σκηνή κλαίς, που τον βλέπεις να πεθαίνει, ήταν φανταστικό. Γενικά το σενάριό του με άγγιξε αν και στο πρώτο playthrought μου φάνηκε σαν να έκανε τρύπες. 

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Scott_Pilgrim έγραψε:Aκριβώς το ίδιο είπα και εγώ μια σελίδα πίσω. Πραγματικά αν και σε πολλούς όλο αυτό το "milking" που γίνεται γύρω από το VII δεν αρέσει, οφείλω να ομολογήσω πως το Crisis Core ήταν άξιο Prequel του VII. Aυτό που κατάφερνε και σε έδενε με τον Zack και στην τελευταία σκηνή κλαίς, που τον βλέπεις να πεθαίνει, ήταν φανταστικό. Γενικά το σενάριό του με άγγιξε αν και στο πρώτο playthrought μου φάνηκε σαν να έκανε τρύπες.
Καλά και η σκηνή με τον Angeal και μετά βλέπεις τον Zack μεγάλο, το να παίζεις μαζί με τον "καλό" Sephiroth και γενικά όλο το feeling ήταν τέλειο!!!
-
Leo 360 Greece - Δημοσιευσεις : 40
Λατρεμένη σειρά, τί να λέμε τώρα (πριν πέσει στα χέρια της Ένιξ, εννοείται).
Προσωπικά αγαπημένο είναι το 8. Κάργα υποτιμημένο πιστεύω, αξίζει μεγαλύτερης αναγνώρισης. Πολλά, μα πολλά συναισθήματα και τρελό σενάριο.
Προσωπικά αγαπημένο είναι το 8. Κάργα υποτιμημένο πιστεύω, αξίζει μεγαλύτερης αναγνώρισης. Πολλά, μα πολλά συναισθήματα και τρελό σενάριο.

My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f
PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
-
G3n3raL86 - Δημοσιευσεις : 620
^^Όσο υποτιμημένο είναι το 8, άλλο τόσο υπερτιμημένο είναι το 7. Ρε παιδιά ήμαρτον δλδ, καλό το 7 αλλά φτάνει πια. Έχουμε δει κι άλλα καλά FF, και ακόμα περισσότερες μάπες Προσωπικά αγαπημένο μου FF είναι το 10, με ένα από τα καλύτερα sequels σε FF το 10-2. Μετά, κάπου από κει άρχισε η μεγάλη κατρακύλα του FF...
-
Christaras - Δημοσιευσεις : 16
Μπορεί να μην είναι πια system seller αλλά μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι μέχρι στιγμής δε με έχει απογοητεύσει FF τίτλος. Φυσικά δε μπορώ να μπω στη λούμπα του να συγκρίνω FF γιατί θεωρώ κάθε game αυτόνομο και αυτοτελές.

In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move. Douglas Adams
-
DrManolo - Δημοσιευσεις : 68
25 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης