Mobile Site - Προτάσεις για βελτιώσεις

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Mobile Site - Προτάσεις για βελτιώσεις

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 17 Απρ 2015, 17:23

Αγαπητοί φίλοι του site,

Εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στον "αέρα" η mobile έκδοση του site. Δείτε την, χρησιμοποιήστε την και σημειώστε τις παρατηρήσεις σας εδώ για να τις βλέπει και ο Μανώλης και να προχωράμε σιγά σιγά σε βελτίωση της εμπειρίας που προσφέρει.

Το πρώτο στάδιο περιλαμβάνει τα βασικά και κυρίως την άνετη δυνατότητα ανάγνωσης του περιεχομένου. Ανακοινώσεις θα γίνονται σε αυτό το topic από εμάς, ωστόσο θέλουμε τη βοήθειά σας σε προβλήματα που μπορεί να εντοπίσετε, έτσι ώστε να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο το mobile version ;)

Ευχαριστούμε 8-) 8-) 8-)
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό zenev » 17 Απρ 2015, 18:25

Το είδα προχθές και να πω χάρηκα πολύ. Εμένα η πρώτη μου παρατήρηση θα είναι ότι δεν έβρισκα κάπου να συνδεθώ.
Άβαταρ μέλους
zenev

Δημοσιευσεις : 46

Δημοσίευσηαπό teopanta1 » 17 Απρ 2015, 22:00

δεν υπαρχει δυνατοτητα log in ?
xbox live : teopanta360
psn : teopanta360
Άβαταρ μέλους
teopanta1

Δημοσιευσεις : 163

Δημοσίευσηαπό G.k.K » 17 Απρ 2015, 23:11

zenev έγραψε:Το είδα προχθές και να πω χάρηκα πολύ. Εμένα η πρώτη μου παρατήρηση θα είναι ότι δεν έβρισκα κάπου να συνδεθώ.

Αν επιλέξετε στο κινητό "κατακόρυφη προβολή /landscape " και γυρίσετε το κινητό όταν έχετε μπει στο enternity, θα σας το βγάλει όπως στον υπολογιστή... Και μετά ξέρετε για το log in...
Άβαταρ μέλους
G.k.K

Δημοσιευσεις : 54

Δημοσίευσηαπό vader7 » 18 Απρ 2015, 01:19

Καλησπερα, θα προτιμουσα να εχει επιλογη για classic site, η αληθεια το βολευομαι καλυτερα ετσι, εκτος αν υπαρχει και δεν μπορω να βρω πως γινεται μεσω κινητου..
Άβαταρ μέλους
vader7

Δημοσιευσεις : 41

Re: Mobile Site - Προτάσεις για βελτιώσεις

Δημοσίευσηαπό teopanta1 » 18 Απρ 2015, 14:51

Ούτε σε landscape υπάρχει επιλογή για log in.
Άβαταρ μέλους
teopanta1

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 18 Απρ 2015, 22:59

Πως το βγάλατε σε διάθεση χωρίς διορθώσεις, χωρίς κάποιο dayone patch? Γιατί να γίνουμε beta testers? Αίσχος. Ντροπή.

Πέρα από τη πλάκα πραγματικά Παύλο σε κινητό είναι αδύνατη η βασική χρήση του site. Δεν εμφανίζεται καν το κουτάκι δίπλα στο logo του site όπως εμφανίζεται στο tablet. Τρία πράγματα βρίσκω ενοχλητικά μέχρι στιγμής. Η μεταπήδηση στο forum δεν είναι εύκολη και δεν φαίνονται τα recent activities. Σε αυτά να προσθέσω και το login που είναι άφαντο.

Εν τω μεταξύ έχει αλλάξει τίποτα στον κώδικα προβολής και του forum σε μικρότερες συσκευές? Γιατί μου κάνει κάτι περίεργα (μου ζουμαρει στο κείμενο και όχι στη σελίδα ολόκληρη και το κάνει με κάποια καθυστέρηση με αποτέλεσμα τα πρώτα αγγίγματα σε κάποιο tab να κλικαρουν στο Θεό).

Θα είναι ωραία πάντως και αυτή η προσθήκη στο site. Και μακάρι να επεκταθεί και στο forum αυτό.
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσιευσεις : 345

Δημοσίευσηαπό G.k.K » 19 Απρ 2015, 00:08

teopanta1 έγραψε:Ούτε σε landscape υπάρχει επιλογή για log in.

Ρε συ, προσωπικά όταν το γυρίζω σε landscape μου το βγάζει κανονικά και το μπλε κουτακι για το log in και το activity στα πλαϊνά... Ακριβώς όπως σε pc...Τώρα τι να σου πω..Δεν μπορώ να βοηθήσω περισσότερο...
Άβαταρ μέλους
G.k.K

Δημοσιευσεις : 54

Re: Mobile Site - Προτάσεις για βελτιώσεις

Δημοσίευσηαπό teopanta1 » 19 Απρ 2015, 09:20

Το μπλε κουτάκι το βλέπω και εγώ και μπορώ να το ανοίξω αλλά επιλογή για log in δεν βλέπω.
Άβαταρ μέλους
teopanta1

Επόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB