Τον Οκτ 2007 αγόρασα το PS3 και μετά περίπου από 1 χρόνο και κάτι, χωρίς πολύωρη χρήση της κονσόλας, ξαφνικά δεν "διάβαζε" κανένα παιχνίδι, κανένα blue ray, δούλευε κανονικά αλλά ούτε ήχο ούτε εικόνα είχε...
Έκανα κάποια έρευνα για το πώς θα το επιδιορθώσω, τί μπορεί να συμβαίνει, αλλά μόνο θεωρητικά.
Δεν "έβαλα" ούτε εγώ, ούτε κάποιος "ειδικός", χέρι στην κονσόλα μου.
Αρκετοί μου έλεγαν για ανταλλαγή της κονσόλας μου με μια ανακατασκευασμένη κονσόλα από την μοναδική και καλά εταιρεία που ασχολείται με βλάβες PS3... αλλά δεν προχώρησα σ' αυτή την κίνηση... έδιναν λέει εγγύηση 3 μήνες για την ανακατασκευασμένη και επιπλέον ήθελαν και 140 ευρώ...
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ?
- Τώρα είναι 16 Ιούλ 2025, 01:28 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Πρόβλημα με PS3...
17 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Πρόβλημα με PS3...
Ναί, φίλε μου... Δεν είμαι φανατικός gamer.
Έχω ή - καλύτερα- είχα πιστέψει ότι η ανταλλαγή με "εγγυημένη" ανακατασκευασμένη κονσόλα ήταν η μοναδική λύση, την οποία δεν έβλεπα με καλό μάτι. Γι' αυτό και τώρα ζητώ την βοήθειά σας ή την συμβουλή σας...
Μπορεί κάποιος να με καθοδηγήσει ?
Έχω ή - καλύτερα- είχα πιστέψει ότι η ανταλλαγή με "εγγυημένη" ανακατασκευασμένη κονσόλα ήταν η μοναδική λύση, την οποία δεν έβλεπα με καλό μάτι. Γι' αυτό και τώρα ζητώ την βοήθειά σας ή την συμβουλή σας...
Μπορεί κάποιος να με καθοδηγήσει ?
- thorr35
- Δημοσιευσεις : 3
Φίλε Thor είναι δύσκολο να καταλάβω τι έχει συμβεί. Δλδ αγόρασες την κονσόλα, έπαιξες ελάχιστα και ξαφνικά μία μέραδε λειτουργούσε; Πες μου σε παρακαλώ λεπτομερώς τι χρήση έκανες, πόση ώρα έπαιζες ή έβλεπες ταινίες κι αν έτυχε να αφήνεις ανοιχτό πολλές ώρες το PS3. Επιπλέον, όταν το ανοίγεις τώρα ανάβει κάποιο κίτρινο λαμπάκι;
Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ προς το παρόν είναι πως, στην καλύτερη, πειράχτηκε η σύνδεση με το καλώδιο και την τηλεόραση. Δοκίμασε να το ανοίξεις και να το κλείσεις πατώντας παρατεταμένα το power button μέχρι να ακούσεις το διπλό click. Κατά αυτόν τον τρόπο το PS3 θα επανέλθει στις αρχικές του ρυθμίσεις και θα μπορέσεις να ρυθμίσεις εκ νέου τη σύνδεσή του με -λχ- καλώδιο HDMI.
Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ προς το παρόν είναι πως, στην καλύτερη, πειράχτηκε η σύνδεση με το καλώδιο και την τηλεόραση. Δοκίμασε να το ανοίξεις και να το κλείσεις πατώντας παρατεταμένα το power button μέχρι να ακούσεις το διπλό click. Κατά αυτόν τον τρόπο το PS3 θα επανέλθει στις αρχικές του ρυθμίσεις και θα μπορέσεις να ρυθμίσεις εκ νέου τη σύνδεσή του με -λχ- καλώδιο HDMI.

-
The White Prince - Δημοσιευσεις : 161
thorr35 Μπορεί κάποιος να με καθοδηγήσει ?
Δημοσίευση από thorr35 » 15 Ιαν 2012, 22:28
Λοιπόν το ίδιο πρόβλημα έπαθε και το PLAYSTASION 3 ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ
(ΠΑΛΙΑ ΚΟΝΣΟΛΑ ΟΧΙ ΤΟ SLIM)
Δεν διάβαζε τίποτα μονο έπαιζε παιχνίδια που κατεβάζαμε από το σιτε της εταιρίας.
cd και τα λοιπά δεν τα διάβαζε.
ΕΙΧΕ ΠΕΙΡΑΧΤΕΙ ΤΟ ΜΑΤΑΚΙ ...
ΜΑΣ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΙ ΚΟΣΤΙΣΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 110 ΕΥΡΩ.
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ....
Λοιπόν το ίδιο πρόβλημα έπαθε και το PLAYSTASION 3 ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ
(ΠΑΛΙΑ ΚΟΝΣΟΛΑ ΟΧΙ ΤΟ SLIM)
Δεν διάβαζε τίποτα μονο έπαιζε παιχνίδια που κατεβάζαμε από το σιτε της εταιρίας.
cd και τα λοιπά δεν τα διάβαζε.
ΕΙΧΕ ΠΕΙΡΑΧΤΕΙ ΤΟ ΜΑΤΑΚΙ ...
ΜΑΣ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΙ ΚΟΣΤΙΣΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 110 ΕΥΡΩ.
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ....
-
asteraki_021 - Δημοσιευσεις : 1
Αν θέλεις για service συστημάτων εκτός εγγύησης, καλό μαγαζί είναι το EBW (www.ebw.gr) που έχει συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα.
-
Sephiroth - Δημοσιευσεις : 1868
καλησπερα μια ερωτηση να κανω....εχω ps3 το οποιο ειχε χαλασει λογω ylod και το πηγα στην αντιπροσωπεια στο χαλανδρι πριν 2 μηνες και μου εδωσαν αλλο,πληρωνοντας βεβαια 140 ευρω...απο τοτε δεν το εχω πολυχρησιμοποιησει και σημερα πηγα να κατεβασω την εφαρμογη ps3 media server που διαβασα σε ενα αρθρο σας...την κατεβασα στο pc βρηκε το ps3 μου και με το που πηγα να το ψαξω λιγο απο το ps3 εκλεισε....και τωρα δεν ανοιγει...και κατα πασα πιθανοτητα εχει παθει YLOD για αλλη μια φορα(εχει το χαρακτηριστικο κιτρινο λαμπακι)..... ηθελα να ρωτησω αν παιζει ρολο το γεγονος οτι "κολλησε" επειδη κατεβασα την εφαρμογη....γινεται αυτο;
-
gamelover - Δημοσιευσεις : 287
gamelover έγραψε:καλησπερα μια ερωτηση να κανω....εχω ps3 το οποιο ειχε χαλασει λογω ylod και το πηγα στην αντιπροσωπεια στο χαλανδρι πριν 2 μηνες και μου εδωσαν αλλο,πληρωνοντας βεβαια 140 ευρω...απο τοτε δεν το εχω πολυχρησιμοποιησει και σημερα πηγα να κατεβασω την εφαρμογη ps3 media server που διαβασα σε ενα αρθρο σας...την κατεβασα στο pc βρηκε το ps3 μου και με το που πηγα να το ψαξω λιγο απο το ps3 εκλεισε....και τωρα δεν ανοιγει...και κατα πασα πιθανοτητα εχει παθει YLOD για αλλη μια φορα(εχει το χαρακτηριστικο κιτρινο λαμπακι)..... ηθελα να ρωτησω αν παιζει ρολο το γεγονος οτι "κολλησε" επειδη κατεβασα την εφαρμογη....γινεται αυτο;
Αγαπητέ φίλε θα σε στεναχωρήσω αλλά αν όντως έχεις ylod ΔΕΝ φταίει η εφαρμογή (Μακάρι να έφταιγε δηλαδή) συνήθως το YLOD (Yellow Light Of Death) προέρχεται από υπερθέρμανση, και είναι χαρακτηριστικό το κίτρινο λαμπάκι. Εσένα όταν λες σου έδωσαν άλλο, ήταν μεταχειρισμένο μήπως; Ήταν στην εγγύηση η κονσόλα σου; Μιλάμε για slim κονσόλα ή για την πιο παλιά; Γιατί αυτό το "φαινόμενο" παρατηρείται συνήθως στις fat κονσόλες...

-
V.for.Veteran - Δημοσιευσεις : 155
εχω το παλιο την fat κονσολα και μαλιστα την 40gb και απο τη καταλαβα αυτη ειναι και η πιο ελλατωματικη....ρε συ με αυτην την υπερθερμανση δεν το εχω καταλαβει...ποση δλδ αποσταση μπορει να θελει απο τα επιπλα(ειχα ακουσει κατι για 40cm αποσταση να εχει η εξοδος του αερα πισω σε σχεση με αλλο αντικειμενο, π.χ. τοιχο...) γιατι απορω δεν ειχα ασχοληθει καιρο..... ναι σου δινουν αλλο μεταχειρισμενο....τα στελνουν στη γαλλια(ετσι ειπαν) και τα ανοιγουν τα αποσυναρμολογουν μαλλον και ξανα συναρμολογηση. Η κονσολα μου ειχε τελειωσει με την εγγυηση γι'αυτο και εσκασα 140 ευρω..... αλλα εχω παλι για 1 χρονο....
-
gamelover - Δημοσιευσεις : 287
17 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης