Εκπομπή Enter στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Εκπομπή Enter στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 13 Νοέμ 2011, 13:48

Καλησπέρα,

Από αυτό το topic θα προσπαθήσω να σας κρατάω ενήμερους για τα θέματα της ραδιοφωνικής εκπομπής Enter που μεταδίδεται κάθε Παρασκευή 21.00-22.00 από τη συχνότητα του NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

Αυτή την εβδομάδα θα έχουμε καλεσμένο εκπρόσωπο από τον τομέα βιβλίου της Public και θα δώσουμε δώρα 5 αντίτυπα της βιογραφίας του Steve Jobs. Τρόποι συμμετοχής θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια της εκπομπής
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Retro gaming

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 10 Δεκ 2011, 15:47

Λοιπόν, με τα παιδιά του NovaΣΠΟΡ FM ετοιμάζουμε για τις γιορτές ένα αφιέρωμα 2 ωρών στα retro games που μας μεγάλωσαν. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ξέρω περισσότερα σχετικά με το τι θα περιλαμβάνει και πως ακριβώς θα πάει. Περισσότερο θέλουμε να το πάμε στο χαβαλέ και ο καθένας να λέει τι έχει ζήσει. Ευελπιστώ να μας ακούσετε, την τελευταία φορά που ανοίξαμε το θέμα, καταστρέψαμε το μισό πρόγραμμα του σταθμού, μέχρι τα μεσάνυχτα έφταναν μηνύματα :P

Θα σας ενημερώσω σχετικά, αν πιστεύετε ότι πρέπει να κάνουμε το κάτι ξεχωριστό, αν υπάρχει κάποια ιδέα, you are more than welcome να την αναφέρετε εδώ :)
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσίευσηαπό The White Prince » 10 Δεκ 2011, 16:57

ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να το χάσω με ΤΠΤ ΟΜΩΣ!!!!

Παύλο μπορούμε να κάνουμε κι ένα vidcast για τα μέλη του Enternity με το ίδιο θέμα! Θα είμαι κι εγώ εκεί! ;)
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
The White Prince

Δημοσιευσεις : 161

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 10 Δεκ 2011, 18:41

Τώρα χτύπησες φλέβα.... Retro και τα μυαλά στην σουπιέρα.... Τότε που τα πράγματα ήταν πολύ πιο απλά...
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό Tobajaras » 11 Δεκ 2011, 01:31

O 94,6 που είναι στο ραδιόφωνο να τον πιάσω?
Εveryone's a critic
Άβαταρ μέλους
Tobajaras

Δημοσιευσεις : 259

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 11 Δεκ 2011, 04:03

Δεν βρίσκεις το ","?
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 20 Δεκ 2011, 12:40

Η retro εκπομπή θα γίνει τελικά στις 30/12 από τις 20.00 έως τις 22.00. Σας περιμένουμε :)
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 20 Δεκ 2011, 12:58

Στα ρετρο θα είμαι εκεί μην πλακωθείτε όμως μόνο στα Nintendo και SEGA καλά και αυτά αλλά ας θυμηθούμε και τον amstrad,spectrum και ειδηκοτερα την Amiga που πρόσφερε τόσα ειδικά στους 30+ ;)
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 20 Δεκ 2011, 14:17

30+??? Xμμμ....δε νομίζω οτι πιάνει τον Παπαπαύλου ρε γαμώτο.....
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 20 Δεκ 2011, 19:40

LIONHEART έγραψε:Στα ρετρο θα είμαι εκεί μην πλακωθείτε όμως μόνο στα Nintendo και SEGA καλά και αυτά αλλά ας θυμηθούμε και τον amstrad,spectrum και ειδηκοτερα την Amiga που πρόσφερε τόσα ειδικά στους 30+ ;)

Ποια Nintendo και SEGA ρε; Εδώ λιώσαμε την άλλη φορά σε arcades, Amiga, Amstrad κτλ
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Επόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB