Προτάσεις για βελτίωση του forum

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 23 Μάιος 2012, 22:42

Sephiroth έγραψε:Παιδιά, μίλησα μόλις με το team του Reembedit, στείλτε τους σας παρακαλώ ένα σχετικό mail στο info@reembedit.com" target="_blank για να σας απαντήσουν από εκεί και να λύσετε το πρόβλημά σας. Σε μένα πάντως δεν εμφανίζει τέτοιο θέμα...

Mε Firefox λειτουργεις κι εσυ? Εγω εχω τον firefox 12.0 σε Windows 7 x86.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό Shepard » 24 Μάιος 2012, 07:03

alex4444 έγραψε:Ακομη και τα registry entries εσβησα, δεν φταιει αυτο. Ουτε το adobe reader φταιει τα χω δοκιμασει ολα! Εχω μια υποψια πως επειδη στις σελιδες του εντερνιτυ υπαρχουν τοσο ο flash player για το βιντεο oσο και ο shockwave για τους τιτλους ειδησεων απο το Θεμα, ισως μπλοκαρουν εκει μεταξυ τους. Εστειλα στους reembedit και περιμενω απαντηση.

Ευχαριστω παντως για τις προτασεις.

Και εγώ πάντως έχω τον FF12 σε Mac OS X.

Κάνε άλλη μια... ξαναεγκατέστησε τον FF! :D

Καθάρισε το PC σου με κάποιο πρόγραμμα. (CCleaner ή αυτό που χρησιμοποιώ εγώ Glary Utilities Free)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 24 Μάιος 2012, 21:10

Ουτε αυτο δουλεψε δυστυχως.. Οποτε τωρα περιμενω απαντηση απο reembedit η flash player update.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσίευσηαπό Shepard » 24 Μάιος 2012, 22:12

alex4444 έγραψε:Ουτε αυτο δουλεψε δυστυχως.. Οποτε τωρα περιμενω απαντηση απο reembedit η flash player update.

Κάτι παίζει με το PC σου γιατι εγώ που το έχω δουλέψει σε Mac, PC, Linux (OpenSuse), δουλεύουν όλα μια χαρά! Ή add-on είναι λοιπόν το πρόβλημα ή του υπολογιστή.

Δοκίμασες άλλο browser;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 25 Μάιος 2012, 03:48

ναι ο internet explorer δουλευει μια χαρα. Δεν ξερω γενικα εχουν τυχει ασταθειες στον firefox απο τον 3 κ μετα, με πιο προσφατη την αδυναμια αναγνωσης καποιων stream video η ορισμενων σελιδων aspx. ΒΕβαια με ενημερωσεις εξαλειφθηκαν, οποτε ισως ειναι κατι παρομοιο. Γενικα οσο πιο πολυπλοκες γινονται οι ιστοσελιδες θα υπαρχουν κ τετοια. Με τοσες επιλογες σε hardware για pc δε μπορουν να τα ελεγχουν κι ολα!
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 26 Μάιος 2012, 03:25

Το προβλημα επιτελους λυθηκε. Εσβησα χειροκινητα ολα τα προσθετα μου και ξαναεβαλα μονο αυτα που μου χρειαζονται πραγματικα. Μαλλον με καποιο απο τα αχρηστα επαιζε προβλημα. Φιλε Shepard ευχαριστω και παλι για την βοηθεια!!!
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσίευσηαπό Shepard » 26 Μάιος 2012, 09:30

Όλα καλά λοιπόν! Μήπως ξέρεις και ποιο είναι το add-on που δημιουργεί το πρόβλημα;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 26 Μάιος 2012, 13:22

Δυστυχως τα κανα delete χωρις παραλληλα να ελεγχω, με ειχε κουρασει βλεπεις το ολο θεμα..
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσίευσηαπό geocool » 26 Μάιος 2012, 17:27

Λοιπόν μερικές προτάσεις για το Forum:
1) Νέα Emoticons... Ποτέ δεν πήγαινα τα default του phpbb + ότι πρέπει να υπάρχει μια ποικιλία
2) Κάτω από το profile όταν φαίνεται το post να μπουν Now Playing & Real Name.
Φυσικά αν είναι κενά να μην εμφανίζονται. Νομίζω πρέπει να υπάρχει ανάλογο mod για phpbb3 αλλά και από προγραμματιστικής μεριάς δεν είναι πολύ δύσκολο.
3) Γιατί στις ανακοινώσεις και στις αγγελίες εμφανίζεται το Topic Name στην αρχική σελίδα ενώ στα υπόλοιπα forum όχι ?
To Enternity αναζητά συνεργάτες από Sephiroth

Αυτά είναι τα πρώτα που είδα, αν σκεφτώ κάτι new θα επανέλθω :)
Άβαταρ μέλους
geocool

Δημοσιευσεις : 70

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 28 Μάιος 2012, 15:57

Λοιπον βρηκα τι εφταιγε στο προβλημα μου!! To adblock plus. To εγκατεστησα και ξαναρχισαν τα προβληματα, το εβγαλα και περασαν.. Κριμα γιατι ειναι ωραιο να μην περιμενεις διαφημισεις για να δεις ενα βιντεο.
Άβαταρ μέλους
alex4444

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB