Παιδιά, όπως θα έχετε δει, ουσιαστικά ο,τι και να κάνουμε ακούμε γκρίνια. Από τη μία οι εξωγήινοι δεν βοηθούν τους παλαιότερους χρήστες, από την άλλη το Facebook, από την άλλη το ένα και το άλλο. Δε γίνεται να ικανοποιηθούν οι πάντες, φαντάζομαι το καταλαβαίνετε όλοι. Θεωρούμε ότι αυτό που κάναμε είναι το πιο δίκαιο για όλους. Κανείς δεν έχει πλεονέκτημα και στο φινάλε, θεωρώ ότι οι μόνιμοι χρήστες του site έχουν πολλές περισσότερες ευκαιρίες να κερδίσουν δώρα που δίνουμε και ασχέτως διαγωνισμών.
Όπως και να 'χει, η πρώτη εβδομάδα λειτουργεί και ως δοκιμαστική για αυτό το νέο μηχανισμό. Ήδη ενεργοποιήσαμε ένα κλείδωμα έτσι ώστε να μπορεί να γίνεται ένα σχόλιο ανά 3 λεπτά ανά χρήστη, έτσι ώστε να μειωθούν τα φαινόμενα spam. Στην πορεία (χωρίς να αδικείται κανείς) θα κάνουμε λογικά και κάποιες ακόμη διορθωσούλες. Ίδωμεν...
- Τώρα είναι 10 Ιούλ 2025, 00:19 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Σύστημα πόντων
Πολυ καλα κανετε παρατηρησα και οτι πρεπει να περιμενεις 1-2λεπτα πριν στειλεις 2ρο σχολιο σωστη κινηση γιατi το σπαμ παει συνεφο...
Μια χαρα το πατε μεχρι τωρα βγαλατε ενα σχεδιο και οτι μικρο ελατωματα εχει τα διορθωνετε στο δρομο οπως το παραπανω.
Βεβαια ο διαγωνισμος δεν ειναι και τοσο σουπερ...ουτε ενα τηλεφωνο της Λαουρας ουτε μπλουζακι με υπογραφη Καρετσου ουτε μια μερα με σενα και το Δημητρη (ετσι οπως κανανε παλια τα περιοδικα με τραγουδιστες) αλλα στο δρομο φτιαχνονται και αυτα
Μια χαρα το πατε μεχρι τωρα βγαλατε ενα σχεδιο και οτι μικρο ελατωματα εχει τα διορθωνετε στο δρομο οπως το παραπανω.
Βεβαια ο διαγωνισμος δεν ειναι και τοσο σουπερ...ουτε ενα τηλεφωνο της Λαουρας ουτε μπλουζακι με υπογραφη Καρετσου ουτε μια μερα με σενα και το Δημητρη (ετσι οπως κανανε παλια τα περιοδικα με τραγουδιστες) αλλα στο δρομο φτιαχνονται και αυτα

-
lust - Δημοσιευσεις : 110
Δεν υπάρχει πρόβλημα θεωρώ εφόσον βέβαια οι πόντοι μαζεύονται νόμιμα και όχι με 5πλά account, hacking, bots etc etc. Σίγουρα είναι άδικο γι αυτούς που δεν μπορούν να είναι όλη μέρα στο site και να ψάχνουν εξωγήινους πηγαίνοντας από το ένα άρθρο στο άλλο, αλλά και πάλι οι κανόνες είναι ίδιοι για όλους. Επίσης ωραίο αυτό το κλείδωμα στο φορουμ γιατί είχε αρχίσει να γίνεται λίγο spamm party και χανόταν η συννοχή στις συζητήσεις που κάναμε
Επίσης 1 ερώτηση, είδα σήμερα το απόγευμα γίνεται μια μάχη για τη 1η θέση στο τοπ 30 εκει γύρω στους 4000+ πόντους. Έχει νόημα η 1η θέση; Ας πεί κάποιος στα παιδιά ότι μαζεύουν τσάμπα. Ούτε σε ένα μήνα δε θα τους φτάσουμε. Εγώ είμαι μέλος τόσους μήνες, οχι 4000, 1000 συνολικά με το ζόρι και αυτό λόγω εξωγήινων 

-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Oι πόντοι μέσα στην παρένθεση είναι οι πόντοι του μήνα και όχι της εβδομάδας 
Ναι shepard όταν λέω 4000 πόντους εννοώ 4000 από προχτές ενώ εγώ και πολλοί άλλοι ούτε τους μισούς συνολικά

Ναι shepard όταν λέω 4000 πόντους εννοώ 4000 από προχτές ενώ εγώ και πολλοί άλλοι ούτε τους μισούς συνολικά

-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης