Παύλο, έχω πρόβλημα με τη σελίδα...Κάθε φορά που τελειώνει ένα βίντεο από το reembedit, κρασάρει ο Firefox...Επανέρχεται μετά από λίγη ώρα, αλλά είναι απελπιστικά εκνευριστικό...
Χρησιμοποιώ την τελευταία έκδοση ΠΡΙΝ την 12.
- Τώρα είναι 17 Ιούλ 2025, 00:15 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Προτάσεις για βελτίωση του forum
Αυτο το προβλημα το εχω κ εγω εδω και 1-2 εβδομαδες. Δεν κρασαρει η Αλεπου αλλα το flash player plugin. Το εχω τσεκαρει και στο task manager και με το που κλεινω την διεργασια plugin container κρασαρουν οι flash εφαρμογες αλλα ξεκολλαει το συστημα.
Εχει οπως ειπες και συ να κανει με τον youtube player που εχει διαλεξει το σαιτ, καθως δεν συμβαινει σε αλλες σελιδες, ουτε καν στα embeded youtube videos του φορουμ. Παρακαλω να το κοιταξετε το θεμα, γιατι εχω καταντησει να προσεχω και να παταω παυση πριν τελειωσει το βιντεο για να αποφυγω την ταλαιπωρια!
Εχει οπως ειπες και συ να κανει με τον youtube player που εχει διαλεξει το σαιτ, καθως δεν συμβαινει σε αλλες σελιδες, ουτε καν στα embeded youtube videos του φορουμ. Παρακαλω να το κοιταξετε το θεμα, γιατι εχω καταντησει να προσεχω και να παταω παυση πριν τελειωσει το βιντεο για να αποφυγω την ταλαιπωρια!
-
alex4444 - Δημοσιευσεις : 745
Παιδιά, μίλησα μόλις με το team του Reembedit, στείλτε τους σας παρακαλώ ένα σχετικό mail στο info@reembedit.com για να σας απαντήσουν από εκεί και να λύσετε το πρόβλημά σας. Σε μένα πάντως δεν εμφανίζει τέτοιο θέμα...
-
Sephiroth - Δημοσιευσεις : 1868
Η λυση βρεθηκε! Εχω ενα addon που λεγεται shockwave flash. Δεν προλαβα να το ψαξω κ πολυ αλλα με το που το απενεργοποιησα το προβλημα εξαφανιστηκε. Αντιο κολληματα... Οποιος εχει παρομοιο προβλημα ας δοκιμασει αυτο.
Εν τω μεταξυ θα συνεχισω προσπαθειες για να το κανω να λειτουργησει κ αυτο απροβληματιστα. Θα ενημερωσω οταν το πετυχω.
Εν τω μεταξυ θα συνεχισω προσπαθειες για να το κανω να λειτουργησει κ αυτο απροβληματιστα. Θα ενημερωσω οταν το πετυχω.
-
Ουφ μετα απο αρκετες δοκιμες δεν εχω βρει ακομη ακρη. Στο ιντερνετ δεν υπαρχει καποια σαφης οδηγια και η adobe υποστηριζει πως με το νεο flash εχει λυθει το προβλημα που παρουσιαζοταν σε ολους τους browsers. Επισης ειδα πως τετοια θεματα υπαρχουν σε πολυ κοσμο εδω και 4-5 χρονια. Εχω αρχισει και μισω την adobe παρα πολυ. Θα στειλω στο reembedit κ αν δεν υπαρχει καποια περιεργη εξειδικευμενη λυση απλα θα περιμενω updates... 

-
Ακομη και τα registry entries εσβησα, δεν φταιει αυτο. Ουτε το adobe reader φταιει τα χω δοκιμασει ολα! Εχω μια υποψια πως επειδη στις σελιδες του εντερνιτυ υπαρχουν τοσο ο flash player για το βιντεο oσο και ο shockwave για τους τιτλους ειδησεων απο το Θεμα, ισως μπλοκαρουν εκει μεταξυ τους. Εστειλα στους reembedit και περιμενω απαντηση.
Ευχαριστω παντως για τις προτασεις.
Ευχαριστω παντως για τις προτασεις.
-
Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης