Προτάσεις για βελτίωση του forum

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

@Sephiroth

Δημοσίευσηαπό Chased » 22 Μάιος 2012, 15:31

Παύλο, έχω πρόβλημα με τη σελίδα...Κάθε φορά που τελειώνει ένα βίντεο από το reembedit, κρασάρει ο Firefox...Επανέρχεται μετά από λίγη ώρα, αλλά είναι απελπιστικά εκνευριστικό...

Χρησιμοποιώ την τελευταία έκδοση ΠΡΙΝ την 12.
Most Overrated game ever...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσιευσεις : 243

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 23 Μάιος 2012, 01:44

Αυτο το προβλημα το εχω κ εγω εδω και 1-2 εβδομαδες. Δεν κρασαρει η Αλεπου αλλα το flash player plugin. Το εχω τσεκαρει και στο task manager και με το που κλεινω την διεργασια plugin container κρασαρουν οι flash εφαρμογες αλλα ξεκολλαει το συστημα.

Εχει οπως ειπες και συ να κανει με τον youtube player που εχει διαλεξει το σαιτ, καθως δεν συμβαινει σε αλλες σελιδες, ουτε καν στα embeded youtube videos του φορουμ. Παρακαλω να το κοιταξετε το θεμα, γιατι εχω καταντησει να προσεχω και να παταω παυση πριν τελειωσει το βιντεο για να αποφυγω την ταλαιπωρια!
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 23 Μάιος 2012, 02:01

Παιδιά, μίλησα μόλις με το team του Reembedit, στείλτε τους σας παρακαλώ ένα σχετικό mail στο info@reembedit.com για να σας απαντήσουν από εκεί και να λύσετε το πρόβλημά σας. Σε μένα πάντως δεν εμφανίζει τέτοιο θέμα...
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό Chased » 23 Μάιος 2012, 15:44

Ναι, αυτό ακριβώς που λέει ο φίλος πιο πάνω...ο flash κρασάρει αλλά παγώνει για λίγη ώρα και τον firefox...

Για τη λύση, θα δούμε...Δεν θέλω να μου πούνε να βάλω τη 12, γιατί δεν γουστάρω...Θα επικοινωνήσω.
Most Overrated game ever...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσιευσεις : 243

Δημοσίευσηαπό Shepard » 23 Μάιος 2012, 17:48

Για ποιο λογο δεν θες την 12 ή ακομα νεοτερη;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 23 Μάιος 2012, 20:06

μπα εγω την 12 εχω, δεν εχει να κανει. Θα δοκιμασω χειροκινητο update σε firefox και flash player(και τα addons που συσχετιζονται) κ αν δεν λυθει θα στειλω στο reembedit. Θα ενημερωσω για αποτελεσματα.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 23 Μάιος 2012, 20:19

Η λυση βρεθηκε! Εχω ενα addon που λεγεται shockwave flash. Δεν προλαβα να το ψαξω κ πολυ αλλα με το που το απενεργοποιησα το προβλημα εξαφανιστηκε. Αντιο κολληματα... Οποιος εχει παρομοιο προβλημα ας δοκιμασει αυτο.

Εν τω μεταξυ θα συνεχισω προσπαθειες για να το κανω να λειτουργησει κ αυτο απροβληματιστα. Θα ενημερωσω οταν το πετυχω.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 23 Μάιος 2012, 21:21

Ουφ μετα απο αρκετες δοκιμες δεν εχω βρει ακομη ακρη. Στο ιντερνετ δεν υπαρχει καποια σαφης οδηγια και η adobe υποστηριζει πως με το νεο flash εχει λυθει το προβλημα που παρουσιαζοταν σε ολους τους browsers. Επισης ειδα πως τετοια θεματα υπαρχουν σε πολυ κοσμο εδω και 4-5 χρονια. Εχω αρχισει και μισω την adobe παρα πολυ. Θα στειλω στο reembedit κ αν δεν υπαρχει καποια περιεργη εξειδικευμενη λυση απλα θα περιμενω updates... :(
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσίευσηαπό Shepard » 23 Μάιος 2012, 21:53

Σβησε το κ ξαναπερασε το! Επισης κανε ενα Clear History στο Tools και επελεξε τα ολα!
Δες κ στα add-ons αν χρειαζεται καποιο update!
Επισης προβλημα προκαλει και το adobe reader add-on που μπαινει με την τελευταια εγκατασταση του Reader, 10.1.3!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 23 Μάιος 2012, 22:38

Ακομη και τα registry entries εσβησα, δεν φταιει αυτο. Ουτε το adobe reader φταιει τα χω δοκιμασει ολα! Εχω μια υποψια πως επειδη στις σελιδες του εντερνιτυ υπαρχουν τοσο ο flash player για το βιντεο oσο και ο shockwave για τους τιτλους ειδησεων απο το Θεμα, ισως μπλοκαρουν εκει μεταξυ τους. Εστειλα στους reembedit και περιμενω απαντηση.

Ευχαριστω παντως για τις προτασεις.
Άβαταρ μέλους
alex4444

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB