Διαγωνισμοί Forum

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό Whitey » 17 Φεβ 2015, 16:35

alessan έγραψε:Να ρωτησω κατι ασχετο ως νεοπας στο site! Μπορει καποιο απο τα παιδια να βαλει ενα λινκ με το πως μαζευονται οι ποντοι και μια επεξηγηση τι ειναι -πχ τι ειναι αυτοι οι εξωγηινοι???- λογικα δεν θα μαζεψω ποντους γιατι δεν εχω τον χρονο αλλα καποια στιγμη στον μελλον για καποιο επομενο διαγωνισμο να ξερω τι και πως! Ευχαριστω!

To σύστημα πόντων εξηγείται σε αυτόν τον σύνδεσμο: http://www.enternity.gr/pointsystem.html
Μπορείς να τον βρεις οποιαδήποτε στιγμή στο κάτω μέρος της κεντρικής σελίδας.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Whitey

Δημοσιευσεις : 455

Δημοσίευσηαπό yiannakis » 17 Φεβ 2015, 16:35

Tanno έγραψε:Μάλλον δειλίασε για τα λάθη ή προσπαθεί να βρει τρόπο να ξεφύγει από τα λάθη του; Δεν ξέρω.

Έλα μου? Ποια λάθη του? :lol:

Κλήρωση έγινε, δεν κερδίσαμε εμείς, τελείωσε.
yiannakis

Δημοσιευσεις : 67

Δημοσίευσηαπό alessan » 17 Φεβ 2015, 16:37

To σύστημα πόντων εξηγείται σε αυτόν τον σύνδεσμο: http://www.enternity.gr/pointsystem.html

Πρωτον ευχαριστω! Απλα δεν καταλαβαινω αυτο με τους εξωγηινους στα αρθρα και την δημοσιευση user article! δημοσιευση που? σορρυ που ρωταω απλα για να ξερω στο μελλον!
Άβαταρ μέλους
alessan

Δημοσιευσεις : 6

Δημοσίευσηαπό Original » 17 Φεβ 2015, 16:38

Με πρόλαβε ο Whitey φίλε alessan...

Φίλε Tanno για όνομα του Δία! Ηρέμησε ρε φιλαράκι... θα ρίξει η Ήρα καμία φωτιά να μας κάψει! Και μετά δεν θα μας σώζει ούτε ο Ποσειδώνας!!!
Άβαταρ μέλους
Original

Δημοσιευσεις : 7

Δημοσίευσηαπό alessan » 17 Φεβ 2015, 16:40

ωπ τους εξωγηινους τους βρηκα! χαχαχα εχω 11 ολοκληρους ποντους!!!! αυτο με το user article και ειμαι σετ :)
Άβαταρ μέλους
alessan

Δημοσιευσεις : 6

Δημοσίευσηαπό ASIMODRAKOS » 17 Φεβ 2015, 16:41

Original έγραψε:Με πρόλαβε ο Whitey φίλε alessan...

Φίλε Tanno για όνομα του Δία! Ηρέμησε ρε φιλαράκι... θα ρίξει η Ήρα καμία φωτιά να μας κάψει! Και μετά δεν θα μας σώζει ούτε ο Ποσειδώνας!!!

δικιο εχεις μα τον Τουτατη
Άβαταρ μέλους
ASIMODRAKOS

Δημοσιευσεις : 24

Δημοσίευσηαπό ASIMODRAKOS » 17 Φεβ 2015, 16:42

εχω να κερδισω 2 χρονια κατι πρεπει να κλαιγομαι?ετσι ειναι η τυχη ρε παιδια.μπαινω να διαβαζω κανα νεο να τρολλαρω και να τρολαρομαι απο κανα νιντεντακια και αυτο ειναι.ολοι πιστευω οι παλιοι γιαυτο μπαινουμε στο σαιτ.αν τυχον κερδισουμε κατι εχει καλως αλλα υπαρχουν αλλα σαιτ για δωρα και καθε μερα μαλιστα.
Άβαταρ μέλους
ASIMODRAKOS

Δημοσιευσεις : 24

Δημοσίευσηαπό Original » 17 Φεβ 2015, 16:43

ASIMODRAKOS έγραψε:
Original έγραψε:Με πρόλαβε ο Whitey φίλε alessan...

δικιο εχεις μα τον Τουτατη

:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Original

Δημοσιευσεις : 7

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 17 Φεβ 2015, 16:45

Ψυχραιμία παίδες. Δυστυχώς η δράση φέρνει αντίδραση και το πράγμα έχει ξεφύγει τελείως.

Έχουμε πει το site δεν είναι site διαγωνισμών. Οι διαγωνισμοί υπάρχουν απλά για να προσθέτουν το απαραίτητο αλατοπίπερο στη σχέση χρηστών- enternity. Εγώ τουλάχιστον έτσι το βλέπω.

Τι χαρακτηρισμοί είναι αυτοί; Γιατί θα πρέπει να υπάρχουν όλοι αυτοί; Προσθέτουν άραγε κύρος στην κουβέντα.

Και γιατί θα πρέπει ο Παύλος να δώσει απαντήσεις/ εξηγήσεις; Έχετε πάει ποτέ σε ξένο σπίτι και έχετε ζητήσει εξηγήσεις από τον ιδιοκτήτη;
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό Whitey » 17 Φεβ 2015, 16:46

alessan έγραψε:

Πρωτον ευχαριστω! Απλα δεν καταλαβαινω αυτο με τους εξωγηινους στα αρθρα και την δημοσιευση user article! δημοσιευση που? σορρυ που ρωταω απλα για να ξερω στο μελλον!

Ο εξωγήινος είναι η μασκότ του Enternity (βλ. τον αντικαταστάτη του γράμματος t στο logo του site) και θα εμφανίζεται στο τέλος ενός άρθρου (κάτω δεξιά). Πατάς πάνω του και παίρνεις 5 πόντους. Η δημοσίευση user article αφορά την δημοσίευση ενός άρθρου στην στήλη των Blogs. Γράφεις ένα κείμενο με μία ανησυχία σου γύρω από τον κόσμο των video games, το στέλνεις στο email του site και δημοσιεύεται. Ελπίζω να σε βοήθησα. :)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Whitey

Δημοσιευσεις : 455

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB