- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 22:26 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Διαγωνισμός PlayStation Retro Games
dawnstar έγραψε:Sephiroth έγραψε:Νικητής της πρώτης ημέρας είναι ο dawnstar! Μόλις πάρουμε το τελικό ΟΚ από την ομάδα του PlayStation, ξεκινάμε συνεννόηση για το πως θα του παραδοθούν τα games.
Συνεχίζουμε σε καθημερινή βάση με την κλήρωση.
@HAWK, δεν είναι δική μας η απόφαση για αυτές τις προδιαγραφές, τις έθεσαν τα παιδιά του PlayStation.
Εχω πολυ φαρδος
Contact me με PM για να συνεννοηθούμε για την αποστολή boy
-
Sephiroth - Δημοσιευσεις : 1868
Για να συμμετέχουμε στις κληρώσεις πρέπει να αναφέρουμε σε αυτό το post το όνομα μας στο Facebook με το οποίο κάναμε like?(έχω ήδη κάνει με το πραγματικό μου όνομα )
Επίσης για την εγγραφή στο forum που ζητάει , μπήκα στον σύνδεσμο και συνδέθηκα με τα στοιχεία που έχω στο PSN...αυτό δεν ζητάει?ή μηπως χρειάζεται εκ νέου εγγραφή αποκλειστικα για το ελληνικό forum του playstation?
Τέλος, όπως ήδη ρωτήθηκε , για τις επερχόμενες κληρώσεις , πρέπει να δηλώνουμε πάλι τα στοιχεία μας κάτω απο το post ανάδειξης νικητή ή παραμένουμε στην κλήρωση ως επιλαχόντες ?
Αυτά το ολίγα ερωτήματα είχα να θέσω
Αααα και κάτι ακόμα
, μπορούμε να έχουμε ένα tease
για τα προσφερόμενα παιχνίδια για το PS3 ?
Επίσης για την εγγραφή στο forum που ζητάει , μπήκα στον σύνδεσμο και συνδέθηκα με τα στοιχεία που έχω στο PSN...αυτό δεν ζητάει?ή μηπως χρειάζεται εκ νέου εγγραφή αποκλειστικα για το ελληνικό forum του playstation?
Τέλος, όπως ήδη ρωτήθηκε , για τις επερχόμενες κληρώσεις , πρέπει να δηλώνουμε πάλι τα στοιχεία μας κάτω απο το post ανάδειξης νικητή ή παραμένουμε στην κλήρωση ως επιλαχόντες ?
Αυτά το ολίγα ερωτήματα είχα να θέσω

-
paulgouv - Δημοσιευσεις : 89
Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης