- Τώρα είναι 09 Ιούλ 2025, 20:57 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Πρότασεις για βελτίωση του site
nkav64 έγραψε:Επιλογή για dislike στα σχόλια των άρθρων.. ίσως κάποιοι συμμαζευτούν με τα πολλά disklike (λέμε τώρα) και αποφύγουμε μερικές φορές τα flame wars
Το δοκιμάσαμε αυτό Νικήτα μου, αλλά δυστυχώς κάποιοι το χρησιμοποίησαν τόσο λάθος που μας δημιούργησε περισσότερα προβλήματα. Ως εκ τούτου, το αφαιρέσαμε
-
Sephiroth - Δημοσιευσεις : 1868
Εγω συμφωνω απολυτα με το luigi.
Επισης θελω να προτεινω, στην κεντρικη σελιδα του φορουμ, στο section τελευταια δημοσιευση να αναγραφεται και το θεμα στο οποιο εγινε η δημοσιευση αντι για το ονομα του χρηστη. Ετσι μπορουμε να μεταφερθουμε στο θεμα απευθειας χωρις να μπουμε πρωτα στην υποκατηγορια.
Επισης θελω να προτεινω, στην κεντρικη σελιδα του φορουμ, στο section τελευταια δημοσιευση να αναγραφεται και το θεμα στο οποιο εγινε η δημοσιευση αντι για το ονομα του χρηστη. Ετσι μπορουμε να μεταφερθουμε στο θεμα απευθειας χωρις να μπουμε πρωτα στην υποκατηγορια.

-
jmaster18 - Δημοσιευσεις : 236
Αν και νομίζω πως έχει αναφερθεί παλαιότερα θα το γράψω για σιγουριά.Πιστεύω πως θα ήταν αρκετά χρήσιμο να υπήρχε ένα "σύστημα" αξιολόγησης στις αγγελίες κάτι σαν το feedback του ebay για παράδειγμα.

"Λεπτομέρεια" αλλά καλή ιδέα.gamelover έγραψε:τι εννοείτε thank μπάρα;δεν το καταλαβαίνω...
εγώ έχω να προτείνω κάτι λίγο πιο επιφανειακό και ανούσιο αλλά θα το πώ!!![]()
να βάλετε emoticons στα σχόλια...νομίζω ότι θα είναι λίγο πιο "ευχάριστα" στο μάτι....

Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
-
xGodKilleRx - Δημοσιευσεις : 278
gamelover έγραψε:τι εννοείτε thank μπάρα;δεν το καταλαβαίνω...
να βάλετε emoticons στα σχόλια...νομίζω ότι θα είναι λίγο πιο "ευχάριστα" στο μάτι....
Μια μπάρα ή ένα μετρητή ο οποίος θα δείχνει πόσες φορές σε έχει ευχαριστήσει κάποιος.Για παράδειγμα έχει κάποιος ένα πρόβλημα τον βοηθάω και μου δίνει ψήφο.Ουσιαστικά μετά από καιρό θα φαίνονται τα "χρήσιμα" μέλη καθώς και θα υπάρχει μια ανταμοιβή για τον χρήστη που βοηθάει,είτε με πόντους είτε ψυχολογικά με αυτό τον μετρητή.Αλλιώς είναι κάθε φορά που βοηθάω κάποιον να μου δίνει μια ψήφο και να με βοηθάει να μπω σε κληρώσεις πιο εύκολα.Μερικές φορές ξεχνάνε να ευχαριστήσουν όταν τους βοηθάς.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
T_K_L_L_LUIGI έγραψε:gamelover έγραψε:τι εννοείτε thank μπάρα;δεν το καταλαβαίνω...
Μια μπάρα ή ένα μετρητή ο οποίος θα δείχνει πόσες φορές σε έχει ευχαριστήσει κάποιος.Για παράδειγμα έχει κάποιος ένα πρόβλημα τον βοηθάω και μου δίνει ψήφο.Ουσιαστικά μετά από καιρό θα φαίνονται τα "χρήσιμα" μέλη καθώς και θα υπάρχει μια ανταμοιβή για τον χρήστη που βοηθάει,είτε με πόντους είτε ψυχολογικά με αυτό τον μετρητή.Αλλιώς είναι κάθε φορά που βοηθάω κάποιον να μου δίνει μια ψήφο και να με βοηθάει να μπω σε κληρώσεις πιο εύκολα.Μερικές φορές ξεχνάνε να ευχαριστήσουν όταν τους βοηθάς.
Το θέμα είναι να βοηθάς για να σου λένε ευχαριστώ ή για να κερδίζεις κάποιους πόντους; Θα πρέπει να υπάρχει κίνητρο, ασφαλώς, αλλά το να δημιουργηθεί κάτι τύπου yahoo answers, εμένα τουλάχιστον, μου φαίνεται κάπως.
-
femto - Δημοσιευσεις : 94
Δεν το λέω για τους διαγωνισμούς,ας μην υπάρχει bonus απλά προσπαθώ να βρω κάποιο κίνητρο για να βοηθάνε και άλλοι χρήστες στο forum.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης