Πρότασεις για βελτίωση του site

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό Darkthronen » 13 Μαρ 2017, 02:19

Μα σε αυτά τα άτομα απευθύνομαι. Όχι σε σένα και ούτε καν με ενδιαφέρει ποιος κάνει το τόσο κακό και ανώφελο για το forum moderation.

Όταν ένας χρήστης δέχεται report ως ενοχλητικό μέλος, αυτό το μέλος τιμωρείται, όχι όλοι οι υπόλοιποι, αν είναι δυνατόν να λέμε και τα αυτονόητα τη στιγμή που όλα τα φόρουμ παγκοσμίως έτσι λειτουργούν και ποτέ σε κανένα σοβαρό site όπως το enternity, admin δεν απευθύνεται έτσι σε μέλη του site.

Κανένα θέμα δε θεωρείται λήξαν, γράφω στο topic "προτάσεις για βελτίωση του site" και όχι στο προσωπικό σου ημερολόγιο, περιμένω απαντήσεις από αυτούς που τρέχουν το site καθώς η δική σου απάντηση για το moderation στο θέμα που έθιξα είναι ανεπαρκέστατη.
Άβαταρ μέλους
Darkthronen

Δημοσιευσεις : 257

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 13 Μαρ 2017, 14:56

Darkthronen, το πρόβλημα είναι πως αρκετοί δεν καταλαβαίνουν πως κάνουν κακό στο site με το να σπαμάρουν. Όταν λοιπόν σκάνε 10-15 άτομα και διαλύουν ένα topic,δεν γίνεται να το αφήνουμε μέχρι να εξαντληθούν οι αντοχές στο να σπαμάρουν.

Αναγκαστικά, γίνονται κάποια κλειδώματα, καθαρίζεται το τοπικ και η βάση από τους "σπαμερς" και μετά επανέρχονται. Από κει και πέρα, ο nfs έχει το ελεύθερο να διαχειρίζεται όσο καλύτερα γίνεται το forum γιατί έχει ασχοληθεί εδώ και καιρό με το θέμα. Και πίστεψέ με δεν είναι εύκολο και να προσπαθείς να μαζέψεις ένα χάος (που κάποιοι δημιούργησαν γιατί βαριούνται να κάνουν 10 κλικ) και να αντιμετωπίζεις τους πάντες όπως θεωρούν ιδανικά και και και...

Τουλάχιστον από μέλη που ξέρουμε πως δεν είναι σπαμερς και πως μπαίνουν στο site για να συζητήσουν και να ενημερωθούν, θα ήθελα να ζητήσω να είναι λίγο πιο υπομονετικοί σε τέτοια ζητήματα. Με τις αλλαγές που ετοιμάζουμε έτσι κι αλλιώς στο site, ίσως και το θέμα των εξωγήινων φύγει εντελώς πλέον για τους διαγωνισμούς. Ίδωμεν ;)
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 13 Μαρ 2017, 15:52

Λαϊκό δικαστήριο αύριο το πρωί στις 12:00 πλατεία Μαβίλη, φτερά, πούπουλα και πίσσα στους NFS & Sephiroth, όχι στο φασισμό, ζήτω το σπαμ, ψωμί παιδεία ελευθερία!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

Θα ακολουθήσει περιοδεία με δημόσια διαπόμπευση και χλευασμό των παραπάνω όπως και πέταγμα αυγών! :lol: :lol: :lol: :lol:

Τους πόντους του ποστ τους παίρνω κανονικά ε? χαχαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 13 Μαρ 2017, 16:35

Diver αναλαμβανεις την κατασκευή της γνωστής χαρτονενιας πινακιδας για τον λαιμό "είμαι τεντιμπόης" ???

ΥΓ: Κάντο λίγο μετα τις 12, εχω νωρίτερα λιθοβολισμό δεν προλαβαίνω!
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό Darkthronen » 14 Μαρ 2017, 01:40

Πάντως θα ήταν ασύμφορο να κλειδωθεί ένα θέμα με κίνηση αντί να μπαναριστεί ο σπάμερ. Πρώτη φορά το βλέπω να γίνεται.

" Με τις αλλαγές που ετοιμάζουμε έτσι κι αλλιώς στο site, ίσως και το θέμα των εξωγήινων φύγει εντελώς πλέον για τους διαγωνισμούς. Ίδωμεν ;)"

Με κάλυψες με αυτό.

*Η ειρωνία πάντως δεν κάνει καλό στην εικόνα του site. Ιδίως σε ένα topic για "προτάσεις βελτίωσης του site". Ντροπή, κάθε site είναι τα μέλη του.
Άβαταρ μέλους
Darkthronen

Δημοσιευσεις : 257

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 14 Μαρ 2017, 15:12

Darkthronen έγραψε:*Η ειρωνία πάντως δεν κάνει καλό στην εικόνα του site. Ιδίως σε ένα topic για "προτάσεις βελτίωσης του site". Ντροπή, κάθε site είναι τα μέλη του.

Πραγματικά ώρες ώρες με εκπλήσσει το πόσο δύσκολο είναι για μερικούς να αναγνωρίσουν το χαβαλέ και να μπορέσουν να κάνουν το στοιχειώδη διαχωρισμό μεταξύ ειρωνείας και πλάκας. Αν είσαι μικρός σε ηλικία καταλαβαίνω το γεγονός πως μερικά πράγματα τα αντιλαμβάνεσαι διαφορετικά αλλά αν απέναντι μου έχω ενήλικα τότε τη να πω, απλά δεν έχω λόγια......
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

Δημοσίευσηαπό frigs » 06 Νοέμ 2017, 12:55

καλη αρχη στο ξεκινημα της καινουριας μορφης του εχει το σαιτ
frigs

Δημοσιευσεις : 719

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 06 Νοέμ 2017, 16:01

Παιδιά όταν πατάω πάνω στο καθαρισμό των ειδοποιήσεων μου δεν φαίνεται να κάνει reload η σελίδα ή να φεύγει ο αριθμός απόπάνω δεξιά. Είναι κάποιο bug;

Επίσης παιδιά μήπως αυτό το μηχανισμός που αν έχεις κάποια tabs ανοιχτά δεν μετράει ο optimus prime; Είναι σπαστικό αν θέλεις να κάνεις και άλα πράγματα εκείνη τη στιγμή να σε αποτρέπει κάτι τέτοιο.

Εdit2: Πρόσεξα ότι αφού ποστάρω σχόλιο σε άρθρο ή τουλάχιστον σε review, κάποιες φορές λείπει το x και δεν μπορώ να βγάλω το παράθυρο με τα σχόλια.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Re: Πρότασεις για βελτίωση του site

Δημοσίευσηαπό RiderSoMysterious » 20 Νοέμ 2017, 14:01

Στην εκδοχή για κινητό, το τελευταίο σχόλιο σε κάθε άρθρο καλύπτεται από μία μπάρα που έχει όλα τα social media. Δε φαίνεται ολόκληρο και δεν μπορείς ούτε να απαντήσεις ούτε να κάνεις like.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RiderSoMysterious

Δημοσιευσεις : 182

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 20 Νοέμ 2017, 15:35

Σε iphone 7 πάντως δεν εχω κάποιο τέτοιο πρόβλημα
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site