Πρότασεις για βελτίωση του site

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 04 Μαρ 2017, 18:56

Το συγκεκριμενο thread ειχε κλειδωθεί προκειμένου να σταματήσει το σπαμάρισμα απο χρήστες "μισθοφόρους" που αποκλειστικός τους στόχους ήταν η συλλογή πόντων. Το οτι ο καθένας εχει το δικαίωμα να μαζεύει πόντους είναι δεκτό, κανένας πόμως δεν εχει το δικαίωμα να καταστρεφει threads σε αυτη του την προσπάθεια, οπότε μάλλον υπήρχε πρόβλημα... Δεν θα μπω καν στην διαιδικασία της λογικής "αφού στους διαγωνισμούς περιλαμβάνονται και τα post στο forum. Όσο και να σπαμάρουν καλά κάνουν..."Αναλογιστείτε λίγο σε τι καταστασεις θα μπορούσε να οδηγησει αυτο που τόσο εύκολα σας φαίνεται φυσιολογικό και καθόλα σύμφωνο με τους κανονισμούς του φορουμ...

Σε γενικές γραμμές το εν λόγω thread "καθαρίστηκε" απο τα συγκεκριμένα posts, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και πάλι, αυτη την φορά ελπίζω απο αυτους που πραγματικά θέλουν αν το χρησιμοποιήσουν...
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 04 Μαρ 2017, 19:09

Και σε όλα τα θέματα εκείνη την περίοδο είχαν γίνει διαγραφές, δεν ειχε επηρεαστεί μονο το συγκεκριμένο...
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 04 Μαρ 2017, 19:15

Την παρούσα στιγμή η συγκεκριμένη λύση ήταν η μόνη. Απο την στιγμή που κάποιοι λειτουργούσαν κουτοπόνηρα και με λογική 5χρονου, και ενώ συνέχιζαν την ίδια τακτική και μετά απο τις υποδείξεις μας μέσω προσωπικών μηνυμάτων, το προσωρινό κλείδωμα ήταν μονόδρομος

Η αλλαγή των κανονισμών για την συλλογή πόντων είναι μια μακροχρόνια διαδικασία, κάτι που εκείνη την στιγμή δεν ήταν κάτι εφικτό. Εφαρμόστηκε λοιπόν η πιο άμεση λύση
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 04 Μαρ 2017, 19:38

Φίλε μου υπάρχουν πολλοί τρόποι να μαζέψει πόντους ενας "περαστικός" χωρίς να δημιουργεί προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία το φορουμ. Δόξα το Θεό το φορουμ είναι γεμάτο απο πολύ όμορφα θέματα, που γράφοντας 2-3 λέξεις μπορείς να προσφέρεις κάτι ουσιαστικό στον άλλον που το διαβάζει. Μπορείς επίσης να κάνεις καποιο σχόλιο σε άρθρο, να μαζέψεις εξωγηινους, ακόμα και να βαθμολογήσεις προιόντα και reviews. Για παράδειγμα μπορείς να πάρεις τον εαυτό σου. Όπως λες και τους πόντους σου μάζευες, και ουδέποτε θυμάμαι να ακούστηκε πουθενα το όνομα σου σε θεματα περι spam. Οπότε τρόποι υπάρχουν φίλε μου, το θέμα είναι αν κάποιος θέλει να τους χρησιμοποιήσει :)
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 04 Μαρ 2017, 19:52

Αυτο ισχύει φίλε μου, και δυτυχώς στο παρελθόν είχε παρατηρηθεί. Ειναι καθαρά πώς το βλέπει ο καθένας, και πως θα αξιοποιήσει την κάθε δυνατότητα που του παρέχει το site
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσίευσηαπό majorfox » 04 Μαρ 2017, 21:12

nfs_maniac έγραψε:Αυτο ισχύει φίλε μου, και δυτυχώς στο παρελθόν είχε παρατηρηθεί. Ειναι καθαρά πώς το βλέπει ο καθένας, και πως θα αξιοποιήσει την κάθε δυνατότητα που του παρέχει το site

Εμένα που δεν με ενδιαφέρουν οι εξωγήινοι και οι διαγωνισμοί πειράζει ;;;; Γιατι εγω άλλο βλέπω ...
Άβαταρ μέλους
majorfox

Δημοσιευσεις : 600

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 05 Μαρ 2017, 05:33

Τι εννοείς φίλε μου οτι αλλο βλέπεις?
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσίευσηαπό majorfox » 05 Μαρ 2017, 15:16

nfs_maniac έγραψε:Τι εννοείς φίλε μου οτι αλλο βλέπεις?

Video games βρε συ μανιακ ! Τι αλλο ? Αεροπλανα και βαπόρια ?
Άβαταρ μέλους
majorfox

Δημοσιευσεις : 600

Δημοσίευσηαπό Darkthronen » 05 Μαρ 2017, 16:20

Abuse του moderation είναι το κλείδωμα topic με αυτή τη λογική.

Αν φτιάξω 15 κλώνους για να κάνω την πλάκα μου και σπαμάρω σε όλα τα topic τι θα γίνει; θα κλειδωθούν όλα;

Και όταν κάποιος σπαμάρει με ό,τι θέλει, όταν είναι on topic, είναι άκυρο να κλειδωθεί "επειδή μαζεύει πόντους". Δε μαζεύει πόντους από μόνος του, το enternity δίνει το περιθώριο. Αν υπάρχει "τρύπα" στους διαγωνισμούς, τη διορθώνει το site, όχι οι χρήστες του, είμαστε στο 2017 πια, απαράδεκτο τέτοιου είδους moderation.
Άβαταρ μέλους
Darkthronen

Δημοσιευσεις : 257

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 05 Μαρ 2017, 16:47

Darkthronen δε νιώθω σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ που ελαβα ΥΠΟΨΗΝ ΜΟΥ τα παραπονα χρηστών για τον ΑΘΕΜΙΤΟ ΤΡΟΠΟ που κάποιοι επέλεξαν να συλλέξουν πόντους εκείνη την περίοδο. Με τα αν και τις υποθέσεις δουλειά δεν κάνουμε....Εξήγησα το τι συνέβει, και το θέμα τελειώνει εδώ... Οποιοδήποτε πρόβλημα με το απαράδεκτο moderation απο το πρόσωπο μου, να το αναφέρεις στους υπεύθυνους. Τα λαικά δικαστήρια απο άτομα που δεν είναι και δουλειά τους, δεν εχουν νόημα...

End of story, καλή συνέχεια
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB