Πρότασεις για βελτίωση του site

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό Pleth » 02 Ιουν 2016, 21:33

με chrome application σερφαρω από samsung galaxy
Άβαταρ μέλους
Pleth

Δημοσιευσεις : 72

Δημοσίευσηαπό mistac75 » 04 Ιουν 2016, 19:52

Παιδιά το site έχει γίνει λίγο βαρύ, με ένα σωρό διαφημίσεις, βγάζετε τώρα και από κάτω το banner για το WOW + τα related news. Ελπίζω το καινούριο λουκ να είναι λίγο πιο ελαφρύ και να μην πιάνουν χώρο οι διαφημίσεις.
mistac75

Δημοσιευσεις : 8

Δημοσίευσηαπό Pleth » 05 Ιουν 2016, 08:58

Άλλο ενα μικρο θεματάκι που εντόπισα είναι ότι δεν σε κρατάει συνδεδεμένο και κάθε μερα πρεπει να βάζεις nick και pass, ακόμη κι οταν εχεις κλικάρει την επιλογή αυτόματης συνδεσης.
Άβαταρ μέλους
Pleth

Δημοσίευσηαπό Pleth » 11 Ιουν 2016, 13:19

Pleth έγραψε:Άλλο ενα μικρο θεματάκι που εντόπισα είναι ότι δεν σε κρατάει συνδεδεμένο και κάθε μερα πρεπει να βάζεις nick και pass, ακόμη κι οταν εχεις κλικάρει την επιλογή αυτόματης συνδεσης.

αυτό έφτιαξε. Ευχαριστώ πολύ
Άβαταρ μέλους
Pleth

Δημοσίευσηαπό xGodKilleRx » 13 Ιουν 2016, 21:46

Έχει καταντήσει εκνευριστικό το θέμα με τα posts στα άρθρα. Μα να κάνεις reload και να σε πάει σε αλλού..;
When's DragonbahlΕικόνα
Άβαταρ μέλους
xGodKilleRx

Δημοσιευσεις : 278

Δημοσίευσηαπό Kafroc » 22 Ιουν 2016, 22:57

Θα πρότεινα την αφαίρεση των forum posts από το enternity activity καθώς το μέγεθος είναι τεράστιο και πραγματικά μέσα σε μια ώρα χάνονται τα posts των άρθρων.
Άβαταρ μέλους
Kafroc

Δημοσιευσεις : 4

Δημοσίευσηαπό Athanasios2104 » 09 Δεκ 2016, 10:34

1) Παίδες, αν γίνεται τα short URL απο YouTube να γίνονται αυτόματα embedded videos.

2) χωρίς παρεξήγηση, τα smileys ειναι λιγο αρχαία. Παλιά ήμουν admin σε παρόμοιο forum (phpbb αν δεν κάνω λαθος) και έχω ενα πακέτο με καλα smileys. Αν θέλετε να το στείλω με mail να το δοκιμάσετε.
Άβαταρ μέλους
Athanasios2104

Δημοσιευσεις : 36

Δημοσίευσηαπό Aniwthos » 09 Δεκ 2016, 11:04

Έχω θέμα όταν logάρω απο android κινητό, δεν βλέπω feed και γενικώς το site αργεί αρκετά να φορτώσει. Επίσης δεν μπορώ να δω το account μου απο το κινητό, όπως επίσης όταν μπαίνω με το account μου δε μου δείχνει οτι είμαι μέσα, οτι όντως έχω μπει σωστά κτλ. Επίσης είναι μικρός ο χρόνος κατά την άποψη μου που σε πετάει λόγω inactivity.
Άβαταρ μέλους
Aniwthos

Δημοσιευσεις : 41

Δημοσίευσηαπό Darkthronen » 04 Μαρ 2017, 15:49

To topic "Now Playing" στο gaming είναι κλειδωμένο. Νομίζω εντελώς λάθος.

Το ότι κάποιοι χρησιμοποιούν το φόρουμ για να μαζέψουν πόντους, δικαίωμα τους είναι αφού στους διαγωνισμούς περιλαμβάνονται και τα post στο forum. Όσο και να σπαμάρουν καλά κάνουν. Δεν υπάρχει απολύτως κανένας όρος για το abuse.

Δε γίνεται να κλειδώνετε ένα θέμα επειδή κάποιος σπαμάρει. Ή πρέπει να αλλάξουν οι κανόνες σχετικά με τα post - πόντους στο φόρουμ, είτε να... κλειδωθεί όλο το forum γιατί ο καθένας μπορεί να σπαμάρει όπου θέλει.

Από τη στιγμή που κάποιος είναι on topic δε θα έπρεπε να υπάρχει ζήτημα. Άλλος σπαταλάει 15 ώρε ςκάνοντας κλικ για εξωγήινους, άλλος 15 ώρες στο φόρουμ.

Πολύ λάθος το κλείδωμα topic. Στο συγκεκριμένο κι όλας, συμμετείχαν τόσα άτομα και επειδή υπάρχουν 4 που μαζεύουν πόντους, αφαιρείται το δικαίωμα σε όλους τους υπόλοιπους;...
Άβαταρ μέλους
Darkthronen

Δημοσιευσεις : 257

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 04 Μαρ 2017, 17:42

Συμφωνώ απόλυτα με τον Darkthronen !! Η αλήθεια είναι πως παρα πολλοί μπαίνουν στο Site μόνο για τους διαγωνισμούς και μαζεύουν πόντους με διάφορους τρόπους . Κανένα πρόβλημα , ο καθένας όπως θέλει και το υποστηρίζω κιόλας . Υπάρχουν όμως και άλλοι που πραγματικά γουστάρουν αυτό που κάνετε και όταν θέλουν να ενημερωθούν σερφάρουν στο Enternity . Το συγκεκριμένο Forum μου άρεσε αρκετά και ήταν αρκετές οι φορές που όταν ψαχνόμουν για παιχνίδια έμπαινα και διάβαζα ακόμα και παλιά posts . Το προτιμούσα πολύ περισσότερο απο το να μπαίνω στο Eurogamer και να ψάχνομαι στα παιχνίδια κάθε χρονιάς plus είχε και τον χαβαλέ του . O τρόπος που το κλείσατε ήταν λίγο υπερβολικός . Σίγουρα θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί διαφορετικά . Είμαι χρόνια '' πελάτης '' στο συγκεκριμένο Site και το υποστηρίζω με τον δικό μου τρόπο , όπως ο καθένας μας , και πιστεύω πως κάποια θέματα πρέπει να αντιμετωπίζονται κάπως διαφορετικά ( σε γενικό επίπεδο πάντα ). Αυτή είναι η άποψη μου , δεν απαιτώ να είναι σωστή ή σεβαστή , αλλά όπως και να έχουν τα πράγματα τόσα χρόνια μέλος σαν μια οικογένεια νιώθω πως είμαστε και θα συνεχίζω να προτίνω στους φίλους κλπ να ψαχνόμαστε εδω μέσα γιατί την έξω οικογένεια θέλω να την βλέπω και εδω μέσα .
Αυτά και άλλα πολλά στο δελτίο των 9 ... :D
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB