- Τώρα είναι 10 Ιούλ 2025, 09:37 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Πρότασεις για βελτίωση του site
Έχει καταντήσει εκνευριστικό το θέμα με τα posts στα άρθρα. Μα να κάνεις reload και να σε πάει σε αλλού..;
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
-
xGodKilleRx - Δημοσιευσεις : 278
1) Παίδες, αν γίνεται τα short URL απο YouTube να γίνονται αυτόματα embedded videos.
2) χωρίς παρεξήγηση, τα smileys ειναι λιγο αρχαία. Παλιά ήμουν admin σε παρόμοιο forum (phpbb αν δεν κάνω λαθος) και έχω ενα πακέτο με καλα smileys. Αν θέλετε να το στείλω με mail να το δοκιμάσετε.
2) χωρίς παρεξήγηση, τα smileys ειναι λιγο αρχαία. Παλιά ήμουν admin σε παρόμοιο forum (phpbb αν δεν κάνω λαθος) και έχω ενα πακέτο με καλα smileys. Αν θέλετε να το στείλω με mail να το δοκιμάσετε.
-
Athanasios2104 - Δημοσιευσεις : 36
Έχω θέμα όταν logάρω απο android κινητό, δεν βλέπω feed και γενικώς το site αργεί αρκετά να φορτώσει. Επίσης δεν μπορώ να δω το account μου απο το κινητό, όπως επίσης όταν μπαίνω με το account μου δε μου δείχνει οτι είμαι μέσα, οτι όντως έχω μπει σωστά κτλ. Επίσης είναι μικρός ο χρόνος κατά την άποψη μου που σε πετάει λόγω inactivity.
-
Aniwthos - Δημοσιευσεις : 41
To topic "Now Playing" στο gaming είναι κλειδωμένο. Νομίζω εντελώς λάθος.
Το ότι κάποιοι χρησιμοποιούν το φόρουμ για να μαζέψουν πόντους, δικαίωμα τους είναι αφού στους διαγωνισμούς περιλαμβάνονται και τα post στο forum. Όσο και να σπαμάρουν καλά κάνουν. Δεν υπάρχει απολύτως κανένας όρος για το abuse.
Δε γίνεται να κλειδώνετε ένα θέμα επειδή κάποιος σπαμάρει. Ή πρέπει να αλλάξουν οι κανόνες σχετικά με τα post - πόντους στο φόρουμ, είτε να... κλειδωθεί όλο το forum γιατί ο καθένας μπορεί να σπαμάρει όπου θέλει.
Από τη στιγμή που κάποιος είναι on topic δε θα έπρεπε να υπάρχει ζήτημα. Άλλος σπαταλάει 15 ώρε ςκάνοντας κλικ για εξωγήινους, άλλος 15 ώρες στο φόρουμ.
Πολύ λάθος το κλείδωμα topic. Στο συγκεκριμένο κι όλας, συμμετείχαν τόσα άτομα και επειδή υπάρχουν 4 που μαζεύουν πόντους, αφαιρείται το δικαίωμα σε όλους τους υπόλοιπους;...
Το ότι κάποιοι χρησιμοποιούν το φόρουμ για να μαζέψουν πόντους, δικαίωμα τους είναι αφού στους διαγωνισμούς περιλαμβάνονται και τα post στο forum. Όσο και να σπαμάρουν καλά κάνουν. Δεν υπάρχει απολύτως κανένας όρος για το abuse.
Δε γίνεται να κλειδώνετε ένα θέμα επειδή κάποιος σπαμάρει. Ή πρέπει να αλλάξουν οι κανόνες σχετικά με τα post - πόντους στο φόρουμ, είτε να... κλειδωθεί όλο το forum γιατί ο καθένας μπορεί να σπαμάρει όπου θέλει.
Από τη στιγμή που κάποιος είναι on topic δε θα έπρεπε να υπάρχει ζήτημα. Άλλος σπαταλάει 15 ώρε ςκάνοντας κλικ για εξωγήινους, άλλος 15 ώρες στο φόρουμ.
Πολύ λάθος το κλείδωμα topic. Στο συγκεκριμένο κι όλας, συμμετείχαν τόσα άτομα και επειδή υπάρχουν 4 που μαζεύουν πόντους, αφαιρείται το δικαίωμα σε όλους τους υπόλοιπους;...
-
Darkthronen - Δημοσιευσεις : 257
Συμφωνώ απόλυτα με τον Darkthronen !! Η αλήθεια είναι πως παρα πολλοί μπαίνουν στο Site μόνο για τους διαγωνισμούς και μαζεύουν πόντους με διάφορους τρόπους . Κανένα πρόβλημα , ο καθένας όπως θέλει και το υποστηρίζω κιόλας . Υπάρχουν όμως και άλλοι που πραγματικά γουστάρουν αυτό που κάνετε και όταν θέλουν να ενημερωθούν σερφάρουν στο Enternity . Το συγκεκριμένο Forum μου άρεσε αρκετά και ήταν αρκετές οι φορές που όταν ψαχνόμουν για παιχνίδια έμπαινα και διάβαζα ακόμα και παλιά posts . Το προτιμούσα πολύ περισσότερο απο το να μπαίνω στο Eurogamer και να ψάχνομαι στα παιχνίδια κάθε χρονιάς plus είχε και τον χαβαλέ του . O τρόπος που το κλείσατε ήταν λίγο υπερβολικός . Σίγουρα θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί διαφορετικά . Είμαι χρόνια '' πελάτης '' στο συγκεκριμένο Site και το υποστηρίζω με τον δικό μου τρόπο , όπως ο καθένας μας , και πιστεύω πως κάποια θέματα πρέπει να αντιμετωπίζονται κάπως διαφορετικά ( σε γενικό επίπεδο πάντα ). Αυτή είναι η άποψη μου , δεν απαιτώ να είναι σωστή ή σεβαστή , αλλά όπως και να έχουν τα πράγματα τόσα χρόνια μέλος σαν μια οικογένεια νιώθω πως είμαστε και θα συνεχίζω να προτίνω στους φίλους κλπ να ψαχνόμαστε εδω μέσα γιατί την έξω οικογένεια θέλω να την βλέπω και εδω μέσα .
Αυτά και άλλα πολλά στο δελτίο των 9 ...
Αυτά και άλλα πολλά στο δελτίο των 9 ...

- mariodm22
- Δημοσιευσεις : 753
Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης